La orice sunt în măsură să vă răspund o fac cu sinceritate şi interes.
Încercaţi să puneţi întrebări cât mai serioase, nu doar banalităţi (deşi sunt dispus să răspund şi la banalităţi).
"Omul cu răspunsurile" de serviciu vă stă la dispoziţie.
Să vedem...
----------------------
Sondaj :
Dacă ai fi comandat o armată în Evul Mediu şi ai fi înfruntat o armată cu acelaşi număr de oameni şi cu un comandant la fel de capabil ca tine, ce strategie ai fi ales ?
varianta 1 : Aş fi strigat "Şarjaţi, băieţi !" şi toţi s-ar fi năpustit spre inamic, care ar fi capitulat, copleşit de iuţimea atacului. Nu m-aş fi complicat cu strategii suplimentare.
varianta 2 : Mi-aş fi plasat trupele mai slabe în faţă şi cele mai puternice în flanc, sperând la o încercuire, de tip Cannae.
varianta 3 : Mi-aş fi aranjat armata pe linii de bătaie, infanteria în centru, cavaleria pe flanc, alegând astfel o aranjare clasică, întrucât nu vreau să-mi asum riscuri, fiindcă am încredere în oamenii mei.
varianta 4 : Aş fi bătut în retragere, până ce arcaşii mei călare ar fi extenuat trupele inamice ; obosiţi şi decimaţi, aceştia nu ar mai fi făcut faţă atacului decisiv al infanteriei mele.
varianta 5 : M-aş fi axat numai pe strategii neconvenţionale, deşi riscante : atacuri surpriză, spionaj, mituirea inamicului, asasinate, capcane cât mai inventive.
varianta 6 : Alta (care ?)
Contact
Facebook
Twitter
RSS