Astrologie=Pacat pro si contra
Scris 06 December 2006 - 06:17 PM
Este oare pacat sa credem in chestii astrologice? Horoscopul e si el o metoda de a prezice viitorul, chiar daca nu e chiar precis! Prezicerea viitorului chiar ca e pacat. In ce masura pacatuim bazindu-ne si crezind in horoscop, compatibilitati zodiacale etc!
Astept parerile voastre!
Astept parerile voastre!
Scris 06 December 2006 - 06:21 PM
s_s_s, la Dec 6 2006, 06:18 PM, a spus:
nu e pacat ... de ce ar fi pacat ?
pai nu stiu!
Am facut odata un test, cu scopul de a afla daca suntem credinciosi sau mai mult pacatuim! una din intrebari a fost daca cred in astrologie, horoscop! Am intrebat de ce e pusa intrebarea, si mi s-a raspuns ca e pacat!
Scris 06 December 2006 - 06:32 PM
asta spun preotii ramoliti ... dar dupa constiinta mea nu e pacat ...nu vad ce rau facem ... nu ne facem rau nici nou si nici celor din jur
Scris 06 December 2006 - 06:37 PM
s_s_s, la Dec 6 2006, 06:32 PM, a spus:
asta spun preotii ramoliti ... dar dupa constiinta mea nu e pacat ...nu vad ce rau facem ... nu ne facem rau nici nou si nici celor din jur
dar totusi ar fi si ceva nu prea bun in asta. De multe ori ne inspiram din horoscop si singuri ne predispunem la ceva anume, chiar daca nici macar nu e corect horoscopul! daca zice ceva de bine atunci super iar daca e de rau, nu e chiar fain.
Gindurile se pot materializa, si nu cred ca trebuie sa ne insuflam chestiile astea! Uneori e chiar o incercare de a schimba destinul!(daca se poate spune si asa)
Scris 06 December 2006 - 06:42 PM
da, da... pocaiti-va !
sfarsitul e aproape
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 06 December 2006 - 06:42 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
documentare pentru intrebarile voastre | tender | 2 | 4.019 |
|
|