Keratoconus inele ferrara
Scris 11 May 2008 - 06:40 PM
Scris 23 May 2008 - 10:23 PM
PS: persoanele operate la aceasta clinica sunt super multzumite d rezultate
Scris 10 January 2009 - 04:29 PM
si sunt foarte multumit de rezultat,de exemplu la ochiul drept de la 16 % cat vedeam in ziua urmatoare am vazut 90 %,ochiul stang e putin mai grav,eram in gr.3 si celalalt ochi era mai sanatos din punct de vedere optic care era in gr.1-2,corneea fiind de 450 microni grosime.Va sfatuiesc sa mergeti la aceasta clinica si va garantez ca veti fi foarte multumiti si fericiti.Mie nici acum nu imi vine sa cred ce clar vad lucrurile si cand ma gandesc ca vedeam foarte rau si in ceata si tot felul de dubluri atata timp.Aceasta operatie se recomanda mai bine decat un transplant de cornee si toti pacientii care au fost operati sunt foarte multumiti si ei.
Scris 28 May 2009 - 02:36 PM
este cea mai buna alegere shi fara a necesita transplant
Scris 06 September 2009 - 10:24 PM
Am fost la un medic care a spus ca am nevoie de transplant de cornee...cu ochiul stang vad aprox.20-30%..tot felul de dubluri,cum
zice'a Sammy81 in postul de mai sus.
Cine imi poate recomanda o clinica unde sa fac o operatie? am auzit de la multa lume ca in Ungaria se fac lucrari extraordinare.Va rog mult! cine m'a poate ajuta
Scris 21 February 2010 - 07:57 PM
Mi-am creeat cont aici pentru ca ma consider dator acestui forum, sau internetului, unde am aflat metoda care mi-a fost de folos in Keratoconus.
Am 40 ani si AVUT keratoconus de 10 ani. In 2003 mi-a fost diagnosticat corect, initial mi-au spus astigmatism...
In 2003 era o singura metoda - transplantul si pana atunci lentilele de contact dure de la vestita dna Lupu...la Optimed.
Experienta cu Optimed foarte proasta. Am programare la 1800 seara, doctorita obosita ca era la al 2 lea job, asistentele suparate ca s-a terminat programul...rezultatul a fost o prescriptie gresita si 150 euro aruncati pe lentile dure. La afirmatia mea ca "nu vad cu lentilel" doctorita mi-a spus ca imi da si ochelari....peste....
Am stat asa , fara lentile, cu ochelari pana anul trecut in Aprilie cand am aflat de pe net de clinica din Ungaria a dr Serghei Archibasev care face Keratomie Radiala.
Acum 5 zile m-am operat si acum va scriu fara ochelari...
Judecati foarte simplu si lasand interesele doctorilor la o parte: Exista Cauza si Efect. Cauza este o tensiune in kornee care produce efectul si anume deformarea corneei si subtierea ei.
Tot ce am citit pana acum sunt metode ce actioneaza asupra Efectului - polizeaza korneea, introduc substante in kornee sa o ingroasa, inele, etc. Dar Cauza ramane, tensiunile vor deforma in continuare corneea.
Keratonomia radiala presupune niste taieturi, mai bine zis zgarieturi, al corneei care elimina tensiunile si lasa cornea sa se aseje in forma initiala. Aveti pe site la clinica o operatie filmata.
www arcibasevklinika com
Nu luati hotarari fara sa studiati toate metodele. Interesele doctorilor sunt multe financiare si nu au istoric bun.
Doctorul din Ugaria face aceste operatii de peste 15 ani, are acolo sute de dosare de pacienti vindecati.
Da, eu il recomand pentru ca m-am operat acolo. Va costa putin sa mergeti acolo la o consultatie acolo.
Nu zic ca este ieftin acolo, dar este dovedit ca functioneaza. Sunt f multi romani care vin acolo dar nu prea au tangenta cu netul cred, altfel ar fi aici ca si recomandare, sau considera ca au rezolvat problema si nu datoreaza nimanui nimic...
Eu am vb la tel cu 5 sau 6 care s-au operat acolo, inainte de a ma decide.
Deci in concluzie consider ca am rezolvat problema mea cu Keratoconus in Ungaria la dr Serghei Artchibasev.
Puteti sa ziceti ca-i fac reclama...i-as pune si siteul pe google la keratoconus, daca as putea; mi-a rezolvat problema, mi-a redat vedera, chiar credeti ca nu merita?
Va stau la dispozitie pe email pentru detalii.
Deasemenea este un baiat Claudiu din vestul tarii care pentru o suma modica va poate asigura toata logistica, cazare, traducere, etc. Sau va puteti duce singuri.
Atat va recomand: Duceti-va la o consultatie la www arcibasevklinika com si va decideti dupa.
Scris 28 January 2011 - 02:23 PM
multumesc
Aceasta postare a fost editata de adita@: 28 January 2011 - 02:25 PM
Scris 10 February 2012 - 11:36 PM
Lucrez in traduceri de conversatii dintre pacienti si Dr. Arcibasev Sergej, contactati-ma daca veniti la Budapesta si aveti nevoie de orice fel de ajutor in timpul calatoriei (tratamentului dumneavoastra). Vorbesc romana, maghiara, engleza, greaca, franceza.
Bodis Zoltan
0036-70-363-1644
bodiszoltan@yahoo.com
Fisiere atasate
-
DSC02519.JPG (74.37K)
Number of downloads: 0
Scris 14 February 2012 - 05:43 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|