sau Inregistrare

• 108 Pagini +
  • « Prima
  • 106
  • 107
  • 108
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DEPRESIA - CAUZE, EXPERIENTE Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#1071 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 17 April 2012 - 11:18 PM

Vezi postareaRenaissance, la 17 April 2012 - 11:11 PM, a spus:

O teorie ca AT-ul poate face mult rau, daca o intelegi la modul subversiv. E buna informatia, dar e si riscanta. :)

Mie nu imi pare deloc nesanatos la cap baiatul asta.
Are o problema, o constientizeaza si cauta solutii.
AT-ul?
0

#1072 Utilizator offline   Grimster 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-April 12

Scris 18 April 2012 - 07:15 PM

ok vad ca postul meu a creat valuri si divergente care au dat problemei mele o dimensiune exagerata (parerea mea)
Inca n-am ajuns la stadiul in care sa citesc carti de psihologie, n-am dezvoltat vreo obsesie, vreau doar sa ma informez;cat despre izolare nu poate fi vorba;am fost mereu mai diferit in sensul ca nu faceam aceleasi lucruri pe care le faceau colegii mei;am fost mereu baiatul politicos, amabil cu toata lumea si e respectat, dar pe care nimeni nu-l invita la vreo petrecere sau ceva(nu stiu daca intelegeti);pana la liceu n-am avut vreun prieten adevarat
Eu locuiesc la tara si stau in camin la oras(e langa liceul meu), asta e al treilea an;in primii 2 ani am avut aceeasi colegi de camera cu care ma intelegeam extraordinar, chiar simteam ca fac parte dintr-un grup; si la scoala eram spontan si spuneam mereu lucruri amuzante; colegul meu de banca e cel mai bun prieten al meu; in al treilea an au ramas doar 2 colegi din "vechea garda", ceilalti sunt baieti de treaba, ne intelegem bine, da' nu e acelasi lucru.
Oricum nu stiu daca asta e o posibila cauza, dar stiu ca m-am schimbat:nu mai am aceeasi energie, simt ca ma dizolv, ma rodez, devin un alt oarecare si urasc asta.
0

#1073 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 18 April 2012 - 07:17 PM

Esti doar diferit. Bucura-te, greul e doar acum, pana te formezi ca personalitate. Apoi vei invata sa mergi pe drumul tau, independent, spre deosebire de cei care urmeaza orbeste calea societatii. Asa incepe orice om puternic ;)
0

#1074 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 18 April 2012 - 08:03 PM

Una din "greselile" cele mai frecvente pe care le poate face un tanar cu personalitatea ta, in formare, este sa se ataseze nemasurat de mult, fara sa realizeze, de prieteniile de suflet create in scoala si internat. Aproape ca poate trai si respira prin prieteni. E o "capcana" fiindca atunci cand ei pleaca, sau se strica grupul din diverse motive, acest lucru il lasa aproape fara resurse de a continua pe cont propriu.

Din experienta mea am vazut ca incepand cu clasa a 10-a a 11-a, prietenele mele s-au distantat putin cate putin pana la o eventuala ruptura de mai tarziu. Este greu sa iti pastrezi prietenii o viata, fie ei si cei mai adevarati. De fapt, ti-i pastrezi doar daca inveti din timp sa te detasezi de ei. Asta nu stiu cum sa iti explic pe mai departe.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 108 Pagini +
  • « Prima
  • 106
  • 107
  • 108
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Prejudecati Kahila  3 1.537
Hot Topic (New) niste pareri mi-ar prinde bine Reprazent  21 7.646
Hot Topic (New) Atasamente Spasmofilie * * * * - Nestiutorul  1.006 261.703
Hot Topic (New) transfer si contratransfer tinatina  47 2.724
Replici noi “Think and Grow Rich” Ea.  7 707

Recent blog entries on this topic

From: DEPRESIA - CAUZE, EXPERIENTE

De Alin Diaconu Psiholog  in http://alindiaconu.blogspot.com/, la 13 June 2011 - 10:05 AM
Ai o intrebare pentru psiholog ?

Adreseaza-te CONFIDENTIAL pe http://alindiaconu.blogspot.com/
Alin Diaconu -blog de psiholog

Testu de inteligenta
Psihologia prostituatelor
Cum sa ai o relatie sanatoasa?
Dependenta de tutun! si altele
Consiliere vocationala si managementul carierei
Terapie de cuplu ;forme de reconstruire a...