Scris 18 April 2012 - 07:15 PM
ok vad ca postul meu a creat valuri si divergente care au dat problemei mele o dimensiune exagerata (parerea mea)
Inca n-am ajuns la stadiul in care sa citesc carti de psihologie, n-am dezvoltat vreo obsesie, vreau doar sa ma informez;cat despre izolare nu poate fi vorba;am fost mereu mai diferit in sensul ca nu faceam aceleasi lucruri pe care le faceau colegii mei;am fost mereu baiatul politicos, amabil cu toata lumea si e respectat, dar pe care nimeni nu-l invita la vreo petrecere sau ceva(nu stiu daca intelegeti);pana la liceu n-am avut vreun prieten adevarat
Eu locuiesc la tara si stau in camin la oras(e langa liceul meu), asta e al treilea an;in primii 2 ani am avut aceeasi colegi de camera cu care ma intelegeam extraordinar, chiar simteam ca fac parte dintr-un grup; si la scoala eram spontan si spuneam mereu lucruri amuzante; colegul meu de banca e cel mai bun prieten al meu; in al treilea an au ramas doar 2 colegi din "vechea garda", ceilalti sunt baieti de treaba, ne intelegem bine, da' nu e acelasi lucru.
Oricum nu stiu daca asta e o posibila cauza, dar stiu ca m-am schimbat:nu mai am aceeasi energie, simt ca ma dizolv, ma rodez, devin un alt oarecare si urasc asta.