sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum ai învăţat limba engleză? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 06 December 2006 - 03:25 AM

:crazy: Unii o învaţă la şcoală, obligaţi, unii din plăcere, alţii de nevoie la job ...

Eu unul ştiu că uram limba asta când eram la grădiniţă - poate pentru că era impusă. În generală nu mi-a plăcut în mod deosebit. Şi am ajuns la liceu bilingv, pentru că era ceva mai cu moţ - spuneam că mate-info oricum facem la orice liceu, să fie şi un bonus pe lângă asta.

Voi cum aţi învăţat? Ce v-a mânat? Aţi avut dificultaţi? Hai să auzim poveştile.
0

#2 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 06 December 2006 - 03:37 AM

tot la scoala , si oricum am fost bata la gramatica , nici acu nu stiu engleza bine :crazy:
0

#3 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 08 December 2006 - 08:21 PM

Eu cred ca primele cuvinte le-am invatat pe la varsta de 5 ani, in mare parte din desene :stars: (nu erau dublate atunci).
In scoala primara vorbeam destul de bine, dar nu stiam sa scriu corect. Mi-am "imbogatit" vocabularul ulterior. Cam asta e...

Aceasta postare a fost editata de Scythe: 08 December 2006 - 08:23 PM

0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 09 December 2006 - 12:49 PM

Şi credeţi că, învăţând limba, aţi împrumutat şi din ideologia sau cultura engleză, fie ea americană sau britanică? Unora le-ar plăcea ca engleza să rămână doar o limbă care o înveţi. Însă nu se poate, mai devreme sau mai târziu ajungi să gândeşti altfel, datorită limbii. Nu credeţi?
0

#5 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 09 December 2006 - 12:54 PM

Vezi postareadaemon, la Dec 9 2006, 11:49 AM, a spus:

Şi credeţi că, învăţând limba, aţi împrumutat şi din ideologia sau cultura engleză, fie ea americană sau britanică? Unora le-ar plăcea ca engleza să rămână doar o limbă care o înveţi. Însă nu se poate, mai devreme sau mai târziu ajungi să gândeşti altfel, datorită limbii. Nu credeţi?

tu crezi asa ceva ?
probabil ca da.
adicatelea devii, asa, mai putin sau mai mult, în functie de cât de bine cauti în dictionar cuvinte complicate-englez sau, topul topului, american.
si apoi, chiar când vorbesti în româna, construiesti frazele altfel, spre exemplu "lasa-ma sa stiu când vii la masa".
Si asta, desigur, fara a fi parasit fizic limitele geografice ale spatiului mioritic, sau ma rog, asa, în excursii organizate de varii agentii de turism.
0

#6 Utilizator offline   Helene 23 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 09 December 2006 - 01:02 PM

am invatat engleza la inceput de la televizor, apoi din melodii...voiam sa stiu ce zic aia in melodia care mi-a placut...cuvant cu cuvant am invatat destule. printr-a sasea am inceput si la scola, am urmat la liceu profil uman de limbi straine si am absolvit facultatea de litere, specializarea franceza-engleza. o vorbesc bine, pot sa gandesc in limba engleza, si nu a reprezentat un efort pt mine sa o invat.
0

#7 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 14 December 2006 - 08:28 PM

am facut engleza din clasa a doua pana in anul 2 de facultate si in toti anii astia (13, wow) am fost destul de mult timp inconjurat de ea prin televizor si muzica. am invatat-o din placere si nu mi s-a parut grea niciodata. nu ma pricep la gramatica foarte bine dar "urechea" nu m-a tradat mai niciodata asa ca nici n-am avut nevoie sa invat prea multa :roll:
0

#8 Utilizator offline   Endless 

• The Dead Terrorist
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 15 December 2006 - 12:58 AM

de pe net,la scoala,meditatii
0

#9 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 15 December 2006 - 08:14 AM

eu am facut engleza la scoala, din clasa a II-a incepand. si ar fi trebuit sa stiu engleza cu mult mai mult decat acum. :) singurul lucru pe care il pot spune despre engleza este acela ca datorita cunostintelor mele de engleza din tinerete, am reusit sa incep sa invat limba turca. apoi am uitat engleza si mi-am reamintit-o cand m-am intors in tara si nevoita fiind de imprejurari am mai si vorbit-o sporadic. dar la capitolul gramatica al limbii engleze, stau dezastruos. :)
0

#10 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 15 December 2006 - 07:41 PM

Baza de engleza o am dintr-a 2a, cand profesoara si-a facut treaba cum trebuie ..dupa aia..desene animate, filme, etc...si acum nenorocitii traduc desenele animate..pai cum mai invata copiii limbi straine :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari