Ce mai cititi?
Scris 02 November 2009 - 06:05 PM
Am inceput azi (si am de gand sa o termin tot azi) "German Psycho" de Zoran Dvenkar. Numai cuvinte de lauda am vis-a-vis de aceasta carte
. O recomand oricui are placerea de a-si..."diseca" psihicul.
Scris 03 November 2009 - 09:58 AM
Cine sunt eu?
De Mihail Musat sincer cartea e foarte intereanta.Mi-am cumparat-o acu cateva zile cand a avut loc lansarea si ma impresionat.
De Mihail Musat sincer cartea e foarte intereanta.Mi-am cumparat-o acu cateva zile cand a avut loc lansarea si ma impresionat.
Scris 03 November 2009 - 01:31 PM
am citit primul volum al seriei Millenium de Steg Larsson - Barbati care urasc femeile si m-a prins
abia astept sa citesc si celelalte doua volume
abia astept sa citesc si celelalte doua volume
Scris 07 November 2009 - 12:35 PM
Scrisoare de dragoste, de Mihail Drumeş.
potivita pentru o zi ploioasa, cuibarita intr'un fotoliu la caldura focului si o cana cu ceai aromat, lectura usoara, de o eleganta desueta, un scriitor redescoperit cu placere.
potivita pentru o zi ploioasa, cuibarita intr'un fotoliu la caldura focului si o cana cu ceai aromat, lectura usoara, de o eleganta desueta, un scriitor redescoperit cu placere.
Scris 19 November 2009 - 12:33 PM
Am ajuns la volumul 3 din seria Millenium - Castelul de nori s-a sfarmat, te tine absolut cu sufletul la gura. Pacat ca Stieg Larsson a murit si n-a reusit sa scrie toate cele 12 volume intentionate.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Carti despre ocean si calatorii pe mari is oceane | Googler | 10 | 4.023 |
|
Carti noi sau de la anticariat ? | master_mind | 63 | 19.208 |
|
Stilul sau Ideea
|
Moonchild' | 24 | 4.565 |