oana*gabriela, la Jan 28 2005, 07:34 PM, a spus:
Din ce mi-a trecut prin manute, in mod deosebit mi-a placut Milan caundera. Si mi-a placut suficient de mult incat sa-la declar preferatul meu.
Dap si mie mi-a placut desi nu stiu de ce mi-as fi dorit mai mult de la el.
Am citit "Cartea rasului si a uitarii/plansului" (nu mai stiu exact cum se numeste)
Citeaza
Si, mai nou, m-a cuprins o dorinta ciudata, usor obsesiva, de a citi cat mai mult Dostoievscai. Desi integral n-am citit decat o carticica. Insa incepui "Idiotul", care imi place...
Este una din foarte putinele carti pe care nu le-am putut termina.
Nu reuseste sa ma captiveze iar construirea personajului principal cu o "aura de fraier" m-a facut sa renunt pana la urma la carte.
Am facut bine, am facut rau....I don-te canow.

"
Citeaza
Si ma mai plimb si cu "Procesul" de caafcaa. Si asta carticica imi place.
M-a cam bulversat la inceput, fiind prima carte de caafcaa citita si m-a intrigat la culme . Apoi....am descoperit ca uneori acele lucruri din carte se mai intampla si in viata.
Buna carte.
Citeaza
In schimb, cu mana pe inima declar, nu reusesc sa-la suport pe Balzac! Si auzisem totusi vorbe de bine despre el..

Am citit cateva carti scrise de el, insa o carte care ti-ar placea tie si pe care am citit-o a fost: "Stralucirea si suferintele curtezanelor", unde latura lui spre descrieri este mai estompata si pune mai mult accent pe sentimente si actiuni.
Citeaza
Cert e ca imi plac cartile. Si imi pare teribil de rau pentru ca m-am trezit atat de tarziu. Dar, vorba aia, inca mai sunt tinerica...
Esti pe drumul cel bun.
Observ ca am citit cam aceleasi carti.

"
ITI a spus:
Acum citesc Andre Gide - "Pivnitele Vaticanului". Deocamdata nu pot sa va spun ceva despre cartea asta deoarece de-abia am ajuns la pagina 30.
Am citit si eu. Te las pe tine sa descoperi. :pee
Am incadrat-o in categoria : carti care au un "singur" rand bun, insa pentru asta merita sa citesti toata cartea.
Aceasta postare a fost editata de -=Adi=-: 01 February 2005 - 01:56 AM