sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Volei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   eoLithic06 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-December 06

Scris 04 December 2006 - 12:17 PM

Mi se pare ciudat k nu a mai fost alt topc si astfel am deschis u unul cu si despre voleiball....as vrea sa stiu si parerea celorlalti la adresa acestui sport !!:flowers:
0

#2 Utilizator offline   florin_symi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-September 06

Scris 04 December 2006 - 01:55 PM

da... in gimnaziu am fost la clasa sportiva si aceasta era impartita in doua .O parte de atletism si o parte de volei(eu faceam atletism)si am prins gustul acestui sport de la colege.Chiar ma duceam la meciuri in vacanta in weekend!!!
Este un sport foarte frumos!!!
0

#3 Utilizator offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 31 December 2006 - 01:36 PM

Eu am facut volei in generala si un strop la liceu.M-am apucat de el din doua motive:
1-ca la noi la scoala in timpul pauzelor se juca numai volei
2-erau o multime de fete la volei
Pana la urma a inceput sa-mi placa si am fost si la antrenamente si am ajuns sa merg si in turnee atat in judet cat si in afara lui.
0

#4 Utilizator offline   raducu13 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-January 07

Scris 01 January 2007 - 09:11 PM

poi ce sa spun...fac volei de 3 ani si imi place mult...sunt in echipa scolii, am fost la turneu in simleu, si sunt ridicator :airkiss: ...e un sport foarte frumos. M-am apucat pentru ca m-a rugat o fata sa merg...si, evident, am acceptat...de atunci nu am prea lipsit de la antrenamente
0

#5 Utilizator offline   marius_cta 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 06

Scris 02 January 2007 - 02:44 PM

sincer intre volei si fotbal as alege a doua optiune,dar avand in vedere ca municipiul unde am locuit nu avea echipa de fotbal in diviziile superioare am decis sa ma duc la echipa locala de volei(campioana 3 sezoane consecutive , semifinalista in Top Teams Cup ) atunci mi-am dat seama ca volei este un sport frumos ,imi placeau foarte mult blocajele si atacurile din lini :focus: a a doua.Dar din pacate cum in Romania nu mai se implica in sportul apraope nimeni echipa s-a desfiintat acum evolueaza in liga 2 la volei
0

#6 Utilizator offline   razvangame 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-March 07

Scris 02 April 2007 - 11:54 AM

Vezi postareaeoLithic06, la Dec 4 2006, 01:17 PM, a spus:

Mi se pare ciudat k nu a mai fost alt topc si astfel am deschis u unul cu si despre voleiball....as vrea sa stiu si parerea celorlalti la adresa acestui sport !!:P

eu am o parere foarte buna deoarece practic acest sport de ceva vreame :spiteful: pot zice doar atit I LOVE VOLY ;) :)

Vezi postareafanradoi, la Jan 2 2007, 03:44 PM, a spus:

sincer intre volei si fotbal as alege a doua optiune,dar avand in vedere ca municipiul unde am locuit nu avea echipa de fotbal in diviziile superioare am decis sa ma duc la echipa locala de volei(campioana 3 sezoane consecutive , semifinalista in Top Teams Cup ) atunci mi-am dat seama ca volei este un sport frumos ,imi placeau foarte mult blocajele si atacurile din lini :o: a a doua.Dar din pacate cum in Romania nu mai se implica in sportul apraope nimeni echipa s-a desfiintat acum evolueaza in liga 2 la volei

:D La ce echipa esti ? Eu sunt la steaua ,sunt junior shi sincer as vrea sa urmez o cariera in voley :P

Aceasta postare a fost editata de razvangame: 02 April 2007 - 11:55 AM

0

#7 Utilizator offline   raducu13 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-January 07

Scris 20 June 2007 - 03:13 PM

In mai am ajuns la finala pe tara la gimnaziu cu echipa de la scoala mea, "Andrei Muresanu" din Oradea, unde am luat locul 5...ce pot sa spun...am terminat al 3-lea an de volei si vreau sa continuu pentru ca imi place
0

#8 Utilizator offline   Alethia 

• Nimfa a padurii
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-June 06

Scris 04 August 2007 - 09:06 PM

Volei jucam cand eram mica cu fetele din bloc. Viata a trecut, am crescut, fetele s-au mutat in alte orase. Am ramas singura printre pensionari. Numai mosi si babe in blocul meu si blocurle din jur. Of ce mai viata enervanta.

Aceasta postare a fost editata de Alethia: 04 August 2007 - 09:07 PM

0

#9 Utilizator offline   simiri 

• save
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 07

Scris 04 August 2007 - 10:46 PM

Imi place volei. Am jucat prin liceu la ora de sport. Imi place mai mult sa ma uit decat sa joc, nu sunt genu sportiva. Azi m-am uitat la meciul dintre Rep. Dominica si Japonia frumos meci.
0

#10 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 10 August 2007 - 10:48 AM

Voleiul.....Si mie imi place.
Cu toate ca nu joc decat de o luna, dar vrea sa urmez antrenamentele cat mai mult....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic