La serviciu am primit o marire de salariu si o penalizare.
Acasa m-am inteles cu ai mei cel mai bine in ultimii 9 ani, adica nu ne-am certat deloc anul asta. Si ma bucur enorm pentru ca inseamna ca fiecare a invatat sa lase cate putin pentru a fi armonie si buna dispozitie in casa.
La scoala am trecut clasa
Si am ajuns la capitolul dragoste ... aici durere si bucurie in acelasi timp ... anul asta am avut parte de tot tacamul in ceea ce priveste acest capitol. am plans de dor si am facut noptile zile ... am asteptat cumintica clipa revederii ... am clacat nervos ... am ras de propriile mele reactii ... am incercat sa-mi tin firea ... am incercat sa le ridic moralul tuturor celor care ne iubeau ... si iar am clacat nervos ... apoi fericire maxima ... ne-am revazut sanatosi si frumosi ... si apoi clipe minunate petrecute impreuna ... gustand din fructul dragostei si traind pe aripile ei ... si apoi iar nervi si incordare ... si apoi iar clipe fericite ... si tot asa ca acum nu mai stiu in ce stadiu suntem
In concluzie, adunand si scazand, inmultind si impartind rezultatul este pozitiv. Nu vreau decat ca anul ce bate la usa sa fie la fel ca asta care trece.
Voua ce rezultate va dau "operatiile"???
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis