Rautatea
Scris 03 December 2006 - 11:47 AM
De ce sunt oamenii atat de rai?Exista vreun remediu impotriva rautatii?
Scris 03 December 2006 - 03:17 PM
Chiar si cei rai au un pic de bunatate in suflet! In prezent nu cred ca mai exista oameni buni in tot sensul cuvintului, poti avea multe calitati pozitive si neaparat macar una negativa! asta e..
Scris 05 December 2006 - 09:10 PM
Nu aiu cum sa lupti, dupa parerea mea rautatea isi are locul in suflet iar sufletul nu se poate schimba. Putem insa ca oameni inteligenti sa intelegem ca nu toti suntem la fel si sa ne bucuram ca suntem niste victime ale rautatii nu niste animale josnice.
Scris 05 December 2006 - 10:00 PM
Scris 13 December 2006 - 05:13 PM
child_ever_more, la Dec 8 2006, 11:42 PM, a spus:
si moartea la fel, si?
crptmnzc, la Dec 5 2006, 09:00 PM, a spus:
cred, ca child-.... se ofera voluntar
Scris 20 December 2006 - 12:11 AM
Parerea mea e ca de prosti (mai ales cand sunt rai gratuit ) ...si singurul remediu mi se pare sa nu raspunzi rautatii cu rautate ...
Scris 20 December 2006 - 08:49 PM
ISIS76, la Dec 20 2006, 12:11 AM, a spus:
Parerea mea e ca de prosti (mai ales cand sunt rai gratuit ) ...si singurul remediu mi se pare sa nu raspunzi rautatii cu rautate ...
Da,cea mai buna metoda e indiferenta....alta solutie nu intrezaresc deocamdata.
child_ever_more, la Dec 9 2006, 12:42 AM, a spus:
si care ar fi scopul raului?Sa ne faca sa constientizam binele?eu ma indoiesc...
Scris 23 December 2006 - 03:11 PM
Si totusi inchisorile sint pline de oameni care ucid, bat, tortureaza. Cel mai ades stim despre existenta lor din ziare, de la televizor. Dar cind viata te pune fata in fata cu un astfel de individ, intreaga existenta capata un cu totul alt sens. Auzim mereu si tindem sa fim de acord cu ideea ca infractorii sint si ei fiinte umane, si ca merita sa li se mai dea o sansa. Pedeapsa capitala a fost abolita. Noi respectam prin aceasta decizie viata celor ce nu au dat doi bani pe viata semenilor lor. Sigur, nu e uman si nici corect sa iei o viata in schimbul alteia. Si totusi, sa stii ca asasinul fetitei tale va iesi din inchisoare peste douazeci de ani, cind va avea 38 de ani, nu te poate lasa rece.
Scris 23 December 2006 - 03:25 PM
sa nu-mi spuna mie careva ca n-a avut niciodata ganduri rele...ca nu-l cred......
trebuie in schimb sa constientizam rautatea din sufletul nostru..si sa incercam sa indepartam gandurile negre...
Citeaza
sunt oameni care au grave probleme mentale.....asta deja nu mai e rautatea "fireasca" a omului....aici e vorba de tulburari psihice.....
zina apelor, la Dec 23 2006, 03:11 PM, a spus:
aici ai mare dreptate..... asa e firea umana..... nu poate ierta cand i se ia o persoana draga....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
despre sansa si nesansa, despre corectitudine si coruptie.... |
zanapadurilor | 49 | 12.905 |
|
A fi ratat | catherinedeneuve | 167 | 13.702 |
|
Nu am curaj | CrissGirl | 267 | 32.857 |
|