sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am o problema cu un hard SATA! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   antitrust 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-September 06

Scris 03 December 2006 - 10:22 AM

Am un AMD Semprom 3300+ cu 1024 Ram si Hard Sata de 250Gb. L-am cumparat din iulie si pana acum am avut ceva probleme cu el: de 2 ori pana acum mi s-a sters toata informatia de pe hard. Am pus pe el 2xwindows si un linux dar nu am apucat sa lucrez decat din windows.(unul din cele 2, celalalt ramanand o solutie de backup) Recent am tot instalat o groaza de programe incercand sa testez diferite chestii si la un moment dat mi-a aparut la rularea unora (cand solicitam mai mult sistemul) eroare de memorie de genu : unable to read the 000000f....memory area....error...nu mai stiu exact cum suna.(ma leg si de asta pt ca poate are vreo relevanta pt situatia mea). Am pe hard 3 partitii de sistem si 1 pt date de 190Gb. Windowsul l-am repus de vreo 3 ori pana acum dintr-un ghost (am avut probleme la inceput cu driverul de sata....nu era recunoscut din bios si la instalare de pe cd windows pt verisunea pe care o detineam nu mi-a recunoscut hardul si imi cerea discheta. Am citit tot pe un forum ca pot sa nu am nevoie de discheta daca am windows sp2 care ar trebui sa aiba driver pt sata....nu am floppy). Si intr-un final, ieri m-am trezit dupa ce dimineata sistemul funtiona (am mai instalat eu si dezinstalat cate ceva dar dupa un restart tot functiona)...m-am trezit ca imi intra in celalalt windows...de backup...incarca grub-ul dar da eroare daca incerc sa intru in windowsul pe care il folosesc uzual (boot record error). So...am intrat cu un Hirens disk si am vazut din partition magic ca partitia de 190 e unformatted. Nu stiu daca as mai fi putut recupera informatiile...daca da pls spuneti-mi careva cum anume...ideea e ca mi-am formatat ca fat32 partitia si mi-am repus ghostul am Windows Home Edition...cu altul nu am incercat pt ca nu am apucat sa fac rost). Informatiile all gone :flowers:. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de cele relatate mai sus....daac ati mai auzit ceva de genu sau vi s-a intamplat si ce anume as putea face pentru a nu mai repeta experienta extrem de enervanta si neplacuta.
Va multumesc! Astept feedback!
0

#2 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 12 December 2006 - 12:22 PM

HDD Western Digital de 250 GB S-ATA 2 ? Adica seria JS ? WD2500JS ? Incearca sa il schimbi :yawn:

Eh... faza aia cu driver de S-ATA e o manarie tipica Microsoft... la boot-are de unde mama lu' Proces Verbal isi ia driverele ? Nu tot de pe HDD-ul pentru care ia driverele ca mai apoi sa il poata... accesa ? Incearca Win XP cu SP 1.0A. De exemplu pe PC-ul meu nu pot instala un SP 2, dar SP 1.0A merge brici ! Nu ca asta ar fi o regula... dar ar mai fi multe de zis de SP 2 ...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Canon i320 sora1994  0 1.258
Replici noi Atasamente nu functioneaza imprimanta Georgel67  7 2.642
Hot Topic (New) Atasamente Recomandare chipset
Socket AM2