Cine atinge mai usor orgasmul? hai ca m-am enervat rau....
Scris 03 December 2006 - 02:27 AM
deci astept pareri......adica barbatii ating mai usor orgasmul decat femeia?!!!
Scris 03 December 2006 - 02:33 AM
Da, barbatii ating mai usor, si 90% au de fiecare data cand fac sex, pe cand o femeie nu are de fiecare data.
Scris 03 December 2006 - 02:52 AM
mai..noi azi nu ne lasam pana nu ne certam...
o femeie poate sa ajunga la orgasm mult mai usor si mai repede chiar si fara preludiu,cum spuneai tu ,daca isi doreste mult partenerul,si cum noi femeile nu facem sex doar asa,sa fie (cum faceti unii dintre voi de multe ori cu te miri cine),ajungem mai repede la orgasm decat voi
o femeie poate sa ajunga la orgasm mult mai usor si mai repede chiar si fara preludiu,cum spuneai tu ,daca isi doreste mult partenerul,si cum noi femeile nu facem sex doar asa,sa fie (cum faceti unii dintre voi de multe ori cu te miri cine),ajungem mai repede la orgasm decat voi
Aceasta postare a fost editata de clar_de_luna: 03 December 2006 - 02:53 AM
Scris 03 December 2006 - 02:54 AM
eu zic ca depinde de la o femeie la alta ,de multe ori eu am 2-3 orgasme pana termina sotul meu ,sau alteori terminam amandoi o data ,sau termina el 1 si ma termina pe mine altfel
nu ai cum sa generalizezi ,si nici sa zici :femeile primele sau barbatii primii,parerea mea
nu ai cum sa generalizezi ,si nici sa zici :femeile primele sau barbatii primii,parerea mea
Scris 03 December 2006 - 02:56 AM
ai dreptate elena..dar nu poti sa susti sus si tare cum face partenerul meu de "cearta" din seara asta,ca barbati ajung primii la orgasm
Scris 03 December 2006 - 02:57 AM
Si datorita faptului ca organele sexuale sunt plasate in exterior la barbat ar trebui sa iti dea de gandit!Stimulii pot sa cuprinda orice parte a sexului unui barbat.La femei e mai greu sa nimeresti partile cele mai erogene iar daca nu ai ceva cat de cat ca barbat cu atat devine mai utopica realizarea orgasmului la o femeie.Nu vorbesc de surogatele de orgasm.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sexul la prima intalnire...cum trebuie sa ne comportam dupa? | Ema25 | 277 | 8.228 |
|
Chestionar:
|
Strut | 82 | 5.228 |
|
Dureri la dezvirginare?
... |
Cazzone | 21 | 4.810 |
|
Ce nu va place in pat
in pat, pe pereti, in baie, pe masa e.t.c. |
geo3029 | 89 | 16.087 |