Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 02 December 2006 - 11:04 PM
Cele mai absurde reactii sa vedem ce va poate capu'!!!
Scris 02 December 2006 - 11:03 PM
Scris 02 December 2006 - 11:48 PM
Mda, e si asta o reactie
Scris 03 December 2006 - 12:01 AM
_buletinul va rog...zice cel rau.._de ce?intreb eu...
_cucoana,daca vroiam o intalnire,iti ceream o intalnire..asa iti cer buletinul....ma rog..i-am dat buletinul...
_mutatia,unde e mutatia?urla el...i-a da-mi un proces verbal sa-i dau amenda .ii zice celui "bun"
_hai sa o iertam..zice cel bun...uite are copil mic doamna,
_ba nu,sar eu...daca trebuie sa imi dati amenda,dati-mi,nu ma lingusesc eu in fata voastra
_vezi,vezi,tipa cel rau,da procesul verbal..nu vezi ca e artagoasa...
_hai mai,zice cel bun...las-o saraca,e cu copilul in brate si acesta plange,noi am navalit asa,pe nepusa masa,hai sa o iertam
_ce sa iertati?tip eu...trebuie amenda...amenda sa fie....
ma rog..pan la urma mi-au lasat o citatie pt sotul meu,ca cica nu se poate discuta cu o femeie artagoasa ca mine.....
Scris 04 December 2006 - 10:30 PM
Victor Apostu, la Dec 3 2006, 01:03 AM, a spus:
la toate astea ai afla mai usor raspunsurile cu ajutorul lu' ... jugaru
Scris 08 December 2006 - 07:11 AM
Aceasta postare a fost editata de maybe: 08 December 2006 - 07:12 AM
Scris 29 May 2007 - 08:37 PM
Victor Apostu, la Dec 2 2006, 11:03 PM, a spus:
Sa le spui : '' Oricum nu imi faci dosar, sunt minor/a ! ''
nu stiu ce viteza aveam, nu se pune ! Mai incercam o data ?!
Stiam eu ca nu trebuia sa vin azi la scoala ...
Mosule, cam slabut a fost anul trecut... ai grija acum, am pus un ciomag deoparte pentru tine !
Hai bai George odata cu slujba ta cu tot, ce naiba ! ...nu o sa mai pot sta la impartansanie ca ma asteapta nevasta acasa devreme !
Are dreptate administratoru'... hai, scoateti banu mai repede, ca ma grabesc !
Domne', daca vrei iti mai aduc niste facturi asa facute bine... dar acum imi spui ca este super oferta pana nu se prind astia din fata.
Scris 18 July 2007 - 11:45 PM
maybe, la Dec 8 2006, 07:11 AM, a spus:
Era o data un filtru, punea fiola la toata lumea...Si astia vorbeau cu alt echipaj prin statie...si cind mi-au spus " va rugam sa coboriti din masina" le-am raspuns pe un ton asemanator " receptionat"...La care atmosfera s-a destins si mi-au urat " drum bun"...
Scris 31 August 2007 - 11:59 PM
si daca ar veni mosu'....ceva de genu..."ma omule acumte gaseti sa vii cand am 16 ani si imi cumpar ingura..dar unde plm(scuzati prescurtarea dar...mie rusine sa scriu)erai cand aveam si eu 4-5 anisori si doream papusa aia???hai avlea ca nu am nici prajituri nici lapte..cat tupeu pe el..."....ceva de genul asta...sau as rade incontrolabil....sau as lensna..sau.....habar nu am..cand il vad va anunt....
la o slujma religioasa...nu era chiar religioana....la scola la careu(inceperea anului scolar)venise un prot sa sfinteasca...alea alea...toate bune si frumoase pana am avzut ca trecusera 2 ore si el nu termina...si incepusem....si noi dar si profesorii..."ma dar asta nu stie rezumatul?".."daca mai dureaza mult fac si botez..(o profesoara insarcinata)"..."bai frate dar asta ce are...e platit cu minutul....haii ca ma iau de el...ma si stropit...hai sa o luam prin sapte copii....paote nu e vede....dra nu poate sa faca rezumatul..Doamne anuta si gata???(diriga...)"....
m-a prins un profesor vorbind in timpul pree(nu ca era o premiera)...si discutam un subioect incredebil de important in ora de franceza si am avut tupeul ...evident dupa ce ma deranjaza din discutie....am avut tupeul sa raspund ceva de genul"nu va suparati dar termin in 5 minute....promit ca voi fi atenta dar puteti vorbi mai incet ca nu aud ce spune colega si trebuie sa fiu atenta....in 5 minute terimnam dar pana atunci nu puteti sa faceti liniste in clasa ca nu prea inteleg ce spune".....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce ai face daca ai fi in locul meu...?
....ca sa-ti spun ce as face daca as fi in locul tau.. |
New Task | 15 | 3.675 |
|
Cele 7 minuni ale lumii... vor fi schimbate
Noi trebuie sa alegem altele ! |
_cata | 28 | 30.967 |