sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Anunt la o benzinarie din Austria Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   soarele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-March 06

Scris 02 December 2006 - 10:37 AM

Inca o dovada a ceea ce sunt considerati romanii ...

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 02 December 2006 - 10:42 AM

Vezi postareasoarele, la Dec 2 2006, 10:37 AM, a spus:

Nu e dovadă "a ceea ce sunt consideraţi", e o dovadă a ceea ce fac. :stars:
Nu crezi că anunţul respectiv a apărut după ce unii au plecat fără să plătească?
Dacă vedeai şi un anunţ în maghiară, însemna că şi maghiarii fac asta. Dacă nu, nu.

Aceasta postare a fost editata de harald: 02 December 2006 - 10:42 AM

0

#3 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 02 December 2006 - 02:51 PM

Bien vu!
0

#4 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 12 December 2006 - 08:31 PM

Vezi postareasoarele, la Dec 2 2006, 10:37 AM, a spus:

Dupa fapta si rasplata ! Daca romanilor le sta mintea numai la furat ! Parca ar fi trait in jungla ...
Mi se pare jenant !
0

#5 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 23 January 2007 - 01:02 AM

Vezi postareaharald, la Dec 2 2006, 10:42 AM, a spus:

Nu e dovadă "a ceea ce sunt consideraţi", e o dovadă a ceea ce fac. :crazy:
Nu crezi că anunţul respectiv a apărut după ce unii au plecat fără să plătească?
Dacă vedeai şi un anunţ în maghiară, însemna că şi maghiarii fac asta. Dacă nu, nu.

S-a creeat un curent de opinie ....o sa treaca niste ani pina ne vom " spala " de chestiile astea. Acuma multe tari sint de-a dreptul isterizate, desi nici ei nu stau cu mult mai bine decit noi la capitolul infractionalitate. Cum se intimpla ceva si nu se cunoaste autorul toti vor spune ca a fost un român...

Vezi postareaISIS76, la Dec 12 2006, 08:31 PM, a spus:

Dupa fapta si rasplata ! Daca romanilor le sta mintea numai la furat ! Parca ar fi trait in jungla ...
Mi se pare jenant !

Parca ar fi trait intre betoane si baraci sordide. In jungla este o arta sa traiesti...Acolo te formezi altfel, ai alte aptitudini...de exemplu cum sa vinezi si cum sa-ti construiesti un adapost sa nu te uzi si sa nu te viziteze noaptea nici sarpele nici paianjenul mincator de serpi...E o chestie nu?
0

#6 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 23 January 2007 - 09:51 AM

Vezi postareaVictor Apostu, la Jan 23 2007, 12:02 AM, a spus:

S-a creeat un curent de opinie ....o sa treaca niste ani pina ne vom " spala " de chestiile astea. Acuma multe tari sint de-a dreptul isterizate, desi nici ei nu stau cu mult mai bine decit noi la capitolul infractionalitate. Cum se intimpla ceva si nu se cunoaste autorul toti vor spune ca a fost un român...

S-a creat un curent de opinie ? :P Asa de la sfântul Duh ? Eu cred ca nu suntem straini de acest curent de opinie, si ca nu s-a rezolvat înca problema. Românii care sunt si acuma pe "afara" se remarca prin furt, fals, înselaciune, neseriozitate, etc...
Acum în 2007 :P
Si nu e adevarat ca "se întâmpla ceva si..." dimportiva, mai sunt si alti "clienti" ... albanezii, kosovarii, etc..
Când ajunge la un loc unde s-a produs o spargere, politia spune "asta nu e stilul românesc, e stilul albanez". :crazy:
Si asta e o realitate, acum, aici, în Anul de Gratie 2007, în Europa reunita a celor 27.

Vezi postareaVictor Apostu, la Jan 23 2007, 12:02 AM, a spus:

Parca ar fi trait intre betoane si baraci sordide. In jungla este o arta sa traiesti...Acolo te formezi altfel, ai alte aptitudini...de exemplu cum sa vinezi si cum sa-ti construiesti un adapost sa nu te uzi si sa nu te viziteze noaptea nici sarpele nici paianjenul mincator de serpi...E o chestie nu?

cred ca asta e si problema majora : refuzul congenital al românului "mediu" de a accepta civilizatia, asa cum e definita ea de mai vesticii nostri co-continentali.
Românul neaos continua sa creada cu tarie în calitatile sale înnascute, în faptul ca "el" nu are nimic de schimbat, ca e datoria "celorlalti" sa se adapteze si sa-si schimbe modul de viata. :doh: :-
0

#7 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 26 January 2007 - 01:52 AM

In ce oras este anuntul asta?
0

#8 Utilizator offline   soarele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 23-March 06

Scris 26 January 2007 - 08:39 AM

Sincer nu stiu. Am poza de la varul meu care a vizitat Austria anul trecut. Il intreb si va raspund la intrebare.
0

#9 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 11 February 2007 - 04:42 PM

Vezi postareaMarlboro, la Jan 23 2007, 09:51 AM, a spus:

S-a creat un curent de opinie ? :doh: Asa de la sfântul Duh ? Eu cred ca nu suntem straini de acest curent de opinie, si ca nu

Pai s-a creeat cu timpul prin "ambasadorii" nostri care ne-au reprezentat peste hotarele frumosului nostru plai cu maci. Si prin mediatizarea tuturor incidentelor generate de ei. Si poate putin si de la " Sfântul Duh"....

Vezi postareaMarlboro, la Jan 23 2007, 09:51 AM, a spus:

Românii care sunt si acuma pe "afara" se remarca prin furt, fals, înselaciune, neseriozitate, etc...
Acum în 2007 :o:
Românul neaos continua sa creada cu tarie în calitatile sale înnascute, în faptul ca "el" nu are nimic de schimbat, ca e datoria "celorlalti" sa se adapteze si sa-si schimbe modul de viata. :spiteful: :doh:

Este usor sa dai cu paru' dar gindeste-te citi români cinstiti lucreaza pe brînci dincolo. De ani buni!!! Citi au dezvoltat afaceri si firme. De ce nu se mediatizeaza decit aspectele negative? Cele pozitive lipsesc cu desavirsire? Chiar ar fi bine sa-si faca hara-kiri toti românii? NU cred!!!! Saracii straini, ei sint "de aur"...vai, vai!!! La ei nu se fura si toti sint politicosi, bine crescuti.

Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 11 February 2007 - 04:35 PM

0

#10 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 11 February 2007 - 04:58 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Feb 11 2007, 04:42 PM, a spus:

Este usor sa dai cu paru' dar gindeste-te citi români cinstiti lucreaza pe brînci dincolo. De ani buni!!! Citi au dezvoltat afaceri si firme. De ce nu se mediatizeaza decit aspectele negative? Cele pozitive lipsesc cu desavirsire? Chiar ar fi bine sa-si faca hara-kiri toti românii? NU cred!!!! Saracii straini, ei sint "de aur"...vai, vai!!! La ei nu se fura si toti sint politicosi, bine crescuti.

Cred ca nu se compara oamenii din vest ( la ei sunt accidente , cand unul de-ai lor fura ) din puntul asta de vedere cu milioanele de romanii care pleaca special pt. a fura sau sa cerseasca ...

Aceasta postare a fost editata de ISIS76: 11 February 2007 - 04:59 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Lumea in care traim.. ThisIsMyName  35 8.494
Hot Topic (New) Atasamente Brutalitatea fortelor de ordine, supravegherea si statul politienesc
Realitatea lor de azi este viitorul nostru
Ruaraidh  40 1.778
Hot Topic (New) Atasamente Manifestul rezistentei faţă de agresiunea homosexualismului
Au dreptate heterosexualii?
bydy  1.544 58.325
Hot Topic (New) Complexul superioritatii
"destul" de superior ca sa recunosti?
LikeThisPoppy  32 9.372
Hot Topic (New) Ce am aflat azi Rami  126 9.762