lupini, la Dec 27 2006, 01:38 PM, a spus:
Ce au facut germanii ? Au distrus de doua ori Europa in decurs de un secol.Au furat pe unde treceau. Au jefuit, au ucis !!! ( ganditi-va cum au furat locomotivele si liniile ferate in primul Razboi , din Romania ).
Eu nu am cunostinta de navalirea distrugatoare a germanilor prin Romania!
Ce stiu este ca un rege german a facut o Romaniae moderna si mai stiu ca in timpul primului razboi mondial Romania a declarat razboi Germaniei....faptul ca un razboi inseamna ceea ce stim si nu bautul ceaiului, a facut ca Romania sa fie ocupata 80 % de trupele germane!
Iar cauzele celui de al doilea razboi mondial le gasesti in pacea impusa in primul razboi.
Citeaza
In razboi au facut exact ceea ce au facut si altii ...!
Citeaza
Am fost furati de toti : de romani ,
Ce interesant ...eu credeam ca voi sunteti urmasii romanilor, nu stiam pana acum ca romanii au jefuit pe romani!
Citeaza
de migratori , de maghiari , de austrieci
Poate detaliezi un pic in care razboi v-au jefuit pe voi romanii migratorii, maghiarii si austrieci rusii si germaniii?
Da si tu niste exemple concrete poate mai invat si eu istorie.
Daca nu esti in stare sa documentezi explica ne daca ti-ai propus sa reinventezi istoria!
Cu turcii e o alta problema aia v-au ocupat si n-or fi facut-o sa isi imparta tutunul si cafeaua cu voi!
Cat despre germani ...eu mai degraba vad ca in Transilvania sunt spe orase. localitati, cetati bisericii fortificate facute de ei si nu de romani....adica nu numai ca nu au jefuit dar v-au lasat la cheie ceva ce voi nu ati reusit sa faceti desi erati majoritari, ...o civilizatie!
de turci , de rusi , de germani ....Asa , este evident ca suntem in situatia in care ne gasim. Sunt surprins uneori sa vad ca exact cei mai mari hoti spun despre noi ca suntem hoti
Citeaza
Mai mult , sunt si romani care condamna natiunea romana. Dar , lor nu am ce sa la cer. Atata il duce capul pe fiecare. Intotdeauna , trecutul influenteaza prezentul si viitorul !!! Nu condamnati natiunea romana , ci uitati-va de ce a a juns asa !!!
Poate ca va critica metehnele balcanice care v-au adus in stadiul de ultima tara din Europa.
Noroc cu UE adica cu strainatatea care va face ceva ce voi nu ati fi putut face in 100 de ani ...si anume va ridica si va copteaza in sanul lor ...
Asa ca ciocu mic si ziceti saru mana!