Busteni, 1-3 decembrie impresii
Scris 02 December 2006 - 03:09 AM
acum, fi draguta si sterge-ti postul, contine doar un emoticon si este impotriva regulamentului 
in alta ordine de idei, astept si eu nerabdator poze/povestiri ... dar spre deosebire de altii, s-ar zice ca am si insider's info, ceea ce nu ma face dependent de topicul asta
in alta ordine de idei, astept si eu nerabdator poze/povestiri ... dar spre deosebire de altii, s-ar zice ca am si insider's info, ceea ce nu ma face dependent de topicul asta
Scris 02 December 2006 - 07:18 AM
daemon, la Dec 2 2006, 03:09 AM, a spus:
acum, fi draguta si sterge-ti postul, contine doar un emoticon si este impotriva regulamentului 
aia era si ideea, sa il sterg cand se posteaza, dar... nu pot
si daca il pun pe invisible, dispare tot topicul
eu nu am sunat nici un 'insider', sa nu stric oamenilor cheful
Scris 02 December 2006 - 06:34 PM
nu'ş de ce, da' de data asta cre'că or să fie şi invitaţi surpriză, şi că n-o să mai fie la fel...de cool.
Scris 02 December 2006 - 07:06 PM
Shur'tugal, la Dec 2 2006, 07:18 AM, a spus:
aia era si ideea, sa il sterg cand se posteaza, dar... nu pot
off: Merge Posts. Unesti postul tau cu cel care vrei sa fie primul si selectezi ca 'Final Merged Post Author' utilizatorul cu care ai unit post-ul
ps: poti sa treci pe invisible dupa ce citesti (postul acesta)
Scris 03 December 2006 - 01:41 PM
Sunt tare pe fuga asa ca nu pot sa spun multe. Oricum nici n-as sti cu ce sa incep
Esenta e ca a fost MINUNAT
Au fost cam 30 de persoane si destul de multi off roportal. Dar a fost extraordinar de frumos. Eu m-am simtit ca in familie, asa ca le spun inca o data la toti ca ii iubesc mult si ca sunt teribil de norocoasa ca i-am intalnit
Sunt o multime de poze, asa ca veti avea cu ce sa va clatiti ochisorii
Deja mi-e tare dor de voi
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis