Emisiunea TV care sparge audientele luni seara se bazeaza pe reconstituiri cu actori de ocazie
„Emisiunea se bazeaza pe cazuri reale ale celor care suna la numarul de telefon alocat emisiunii si doresc sa impartaseasca experienta traita”, a declarat Anca Rusu, director de comunicare al postului, fara a detalia insa cum stau lucrurile.
Din informatiile EVZ, mecanismul emisiunii este urmatorul: producatorii primesc scrisori de la telespectatori, echipa de detectivi rezolva cazul, apoi, daca persoanele implicate sunt de acord, folosesc imaginile pe post.
Sursa: EVZ
Pagina 1 din 1
Tradati in dragoste nu e pe bune
Scris 30 November 2006 - 05:10 PM
este o reglementare CNA, din cate stiu... nu ai voie sa fii dat pe post fara voia ta. nu cred ca cineva ar vrea sa apara la tradati din dragoste.
cat despre farse... adesea datele indicate intra sub incidenta protectiei datelor personale.
cat despre farse... adesea datele indicate intra sub incidenta protectiei datelor personale.
Scris 01 December 2006 - 06:46 PM
in legatura cu farsele la radio...cunosc pe cineva caruia i s-a facut o farsa de acest gen...eu zic ca sunt pe bune
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Theodor Paleologu cauta numitorul comun Basescu-Tariceanu | stiri | 0 | 2.209 |
|
Stiri: Zsolt Nagy: Acuzatiile care mi se aduc nu se sustin | stiri | 4 | 3.136 |
|
Stiri: Presedintele Israelului s-a autosuspendat | stiri | 0 | 2.188 |
|
Stiri: Deficitul comercial, in crestere cu 65,8% | stiri | 0 | 2.553 |
|
Stiri: Aderarea creste darile la stat | stiri | 0 | 2.115 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis