Permis Auto Strain
Scris 30 November 2006 - 04:04 PM
Stie cine-va daca politia are voie sa iti ridice permisiul de conducere daca esti cetatean strain?
Daca are voie, atunci sub ce pretex au voie?
Intreb doarece eu am permis auto din marea britanie si cand conduc prin europa, politia nu are voi sa iti ridice carnetul doar in cazuri extreme. Vreau sa stiu daca este la fel si in Romania!!
Intreb doarece eu am permis auto din marea britanie si cand conduc prin europa, politia nu are voi sa iti ridice carnetul doar in cazuri extreme. Vreau sa stiu daca este la fel si in Romania!!
Scris 30 November 2006 - 04:15 PM
heyd, la Nov 30 2006, 03:04 PM, a spus:
Stie cine-va daca politia are voie sa iti ridice permisiul de conducere daca esti cetatean strain?
e la fel ca'n Europa.
Poate doar sa te'mpuste, dar nu cred ca-ti ia carnetul.
Scris 30 November 2006 - 05:19 PM
Marlboro, la Nov 30 2006, 03:03 PM, a spus:
Mai bine asa. Altfel toti cei care ies din academie au pistol si ce fac cu el, impusca pe oricine nu conteaza ce au facut!
Anyway, n-am de ce imi fac griji daca depasesc limita de viteza, doar ca imi da amenda care oricum e mai ieftina ca aici asa ca ma duc la CEC daca primesc si o platesc!
Scris 30 November 2006 - 05:23 PM
heyd, la Nov 30 2006, 07:19 PM, a spus:
Mai bine asa. Altfel toti cei care ies din academie au pistol si ce fac cu el, impusca pe oricine nu conteaza ce au facut!
Anyway, n-am de ce imi fac griji daca depasesc limita de viteza, doar ca imi da amenda care oricum e mai ieftina ca aici asa ca ma duc la CEC daca primesc si o platesc!
''dupa noul cod, daca sari cu 20km/h te impusca din mers, fara somatie. in intersectii sunt postati, lunetistii''
grija mare!!!!!!!!!
mai ales la....fazani
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 30 November 2006 - 05:25 PM
Scris 30 November 2006 - 05:27 PM
puiu.t, la Nov 30 2006, 04:23 PM, a spus:
''dupa noul cod, daca sari cu 20km/h te impusca din mers, fara somatie. in intersectii sunt postati, lunetistii''
grija mare!!!!!!!!!
mai ales la....fazani
grija mare!!!!!!!!!
mai ales la....fazani
īmi pare rau, eu nu am putut s-o fac. dar cred ca daca era si ravl pe acilea, nu-i mai trebuia nici permis, nici viteza, nici excursie la romānica" ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pretul unei asigurari RCA va merge spre 1.000 de euro | roportal | 5 | 10.077 |
|
1.8T - 1998 | insanevil | 15 | 18.111 |
|
Masinile mai vechi de 1998 nu vor mai putea fi vindute | roportal | 5 | 12.364 |
|
masina din sua---urgent | car4dreams | 12 | 13.918 |
|
Noi accize pt.SH? | costy27 | 1 | 6.935 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS