Filme "pentru fete"
Scris 12 January 2005 - 07:59 PM
Trebuie sa mai existe undeva pe forum fete care au vazut Dirty Dancing de 20 de ori, care au plans la Casablanca, au suspinat la Sleepless in Seattle, si-au tarat prietenii la comedii siropoase si mai plang din cand in cand la un film romatic.
Sunteti acolo fetelor?
Sunteti acolo fetelor?
Scris 14 January 2005 - 10:05 AM
Oca, am inteles ... nu e nimeni... sau nu e nimeni care vrea sa recunoasca... Asta e! Măcar o sa fiu unica... :dee
Scris 14 January 2005 - 03:39 PM
Eu am vazut Dirty Dancing o singura data, dar as vrea sa-la mai vad. Cat despre Casablanca, nu la-am vazut si nici nu ma atrage... In schimb, comedii am vazut cat pentru toata lumea si nu ma satur :dee!
Scris 14 January 2005 - 04:07 PM
Esti tu mai mica... cand aveam eu vreo 13-14 ani toate fetele erau moarte dupa Dirty Dancing si mai ales dupa Patricca, incercam sa copiem miscarile de dans...
oricum ma bucur ca nu sunt chiar singura... Apropo de comedii romantice vreau sa vad Bridget Jones 2, la-a vazut cineva?
oricum ma bucur ca nu sunt chiar singura... Apropo de comedii romantice vreau sa vad Bridget Jones 2, la-a vazut cineva?
Scris 15 January 2005 - 09:14 PM
Si yo am vazut Dirty Dancing... de vreo doua ori... intr-un timp il aveam pe calculator, dar a facut fratele meu curat...
Filmul e frumos, m-a impresionat, insa nu pana la lacrimi... in schimb am bocit de mi-au iesit ochii la "Titanic"... chiar si acum cand il mai vizionez imi mai apar cateva lacrimi la final, cand moare el... mi-aduc aminte ca prima oara nu ma mai puteam opri... de asemenea si "50 first dates" m-a impresionat foarte mult si mi-au dat lacrimile... cat despre comedii... as fi in stare sa ma uit la asa ceva zile intregi... daca mai sunt si romantice, e clar, nu mai fac nimic...
"Bridget Jones, The Edge Of Reason" il am yo si e foarte dragut... inca nu la-am vizionat cap-coada insa o sa-la vad cat de curand... e acel umor englezesc, fin...
"Bridget Jones, The Edge Of Reason" il am yo si e foarte dragut... inca nu la-am vizionat cap-coada insa o sa-la vad cat de curand... e acel umor englezesc, fin...
Scris 17 January 2005 - 11:43 AM
Asa, asa, continuati...
Eu mai am o categorie de filme dupa care ma dau in vant: filmele muzicale - Singing in the Rain, Gigi, The Sound of Music, Some Licae it Hot (parca asa era ... - tradus: Unora le place jazzul), Victor Victoria si in general fimele mai vechi, au un farmec aparte... Chiar aseara m-am uitat la Victor Victoria inainte sa adorm (era pe TCM) si cred ca la-am vazut de o gramada de ori. Acum ca ma gandesc bine nu e chiar muzical dar are o tenta.
Eu mai am o categorie de filme dupa care ma dau in vant: filmele muzicale - Singing in the Rain, Gigi, The Sound of Music, Some Licae it Hot (parca asa era ... - tradus: Unora le place jazzul), Victor Victoria si in general fimele mai vechi, au un farmec aparte... Chiar aseara m-am uitat la Victor Victoria inainte sa adorm (era pe TCM) si cred ca la-am vazut de o gramada de ori. Acum ca ma gandesc bine nu e chiar muzical dar are o tenta.
Scris 17 January 2005 - 12:15 PM
Citeaza
Asa, asa, continuati...
Eu mai am o categorie de filme dupa care ma dau in vant: filmele muzicale - Singing in the Rain, Gigi, The Sound of Music, Some Licae it Hot (parca asa era ... - tradus: Unora le place jazzul), Victor Victoria si in general fimele mai vechi, au un farmec aparte...
Eu mai am o categorie de filme dupa care ma dau in vant: filmele muzicale - Singing in the Rain, Gigi, The Sound of Music, Some Licae it Hot (parca asa era ... - tradus: Unora le place jazzul), Victor Victoria si in general fimele mai vechi, au un farmec aparte...
Si eu am o slabiciune pentru filmele muzicale. Am vazut Hello Dolly de n ori
Scris 17 January 2005 - 01:21 PM
Da, nu stiu cum am uitat de Hello Dolly! Imi place la nebunie faza in care ea canta in restaurant.
Scris 25 January 2005 - 11:17 AM
Hello Dolly - n ori
Dirty Dancing - de n+1 ori
Dar ce spuneti de Grease (1978) cu John Travolta
Super sunt toate :o
Dirty Dancing - de n+1 ori
Dar ce spuneti de Grease (1978) cu John Travolta
Super sunt toate :o
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|