zapada
Scris 29 November 2006 - 10:39 PM
ce faceti iarna dak nu e zapada si n-aveti bani sa mergeti la munte? poate imi dati si mie niste idei... eu sunt nascuta iarna,imi place iarna (dar atunci cand e zapada...k sa ma dau cu sania..si cum de cativa ani incoace nu prea e...ma cam deprima...si bani de munte ciuciu...
)
Scris 29 November 2006 - 11:23 PM
pai tocmai asta e faza..nu se accidenteaza nimeni pe faina...si nici nu raceste cineva daca inghite faina..o sa aiba nevoie doar de spalaturi stomacale..sau poate nici de alea
Scris 30 November 2006 - 11:54 AM
dani_quinn, la Nov 29 2006, 11:23 PM, a spus:
pai tocmai asta e faza..nu se accidenteaza nimeni pe faina...si nici nu raceste cineva daca inghite faina..o sa aiba nevoie doar de spalaturi stomacale..sau poate nici de alea 
..ideea era k faina sa alunece..k dak zapada nu-i...
....pai dak nu cade nimeni, nu se imbolnaveste nimeni...de ce sa-mi mai placa iarna?!.. .tocmai asta e farmecul
Scris 30 November 2006 - 12:06 PM
in_secta, la Nov 30 2006, 12:39 AM, a spus:
(dar atunci cand e zapada...k sa ma dau cu sania..si cum de cativa ani incoace nu prea e...ma cam deprima...si bani de munte ciuciu...
)
pai... vezi ca s-a inventat o sanie pe baza de spuma poliuretanica si cauciuc ... care alunca cam pe orice suprafata
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 30 November 2006 - 12:07 PM
Scris 30 November 2006 - 07:30 PM
stai in casa... si te uitii la peretii albi .... si iti imaginezi ca esti la munte
Scris 09 December 2006 - 01:45 AM
daca ai gresie pe hol si e destul de lung...faci cald in casa, cumperi cativa metrii de folie din aia din plastic, o intinzi pe hol dai cu apa pe jos, niste sampon sau gel de dus ca sa faca spuma si te arunci:D!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Traduceri rusa , engleza, estoniana, belorusa.
Traduceri la pret avantajos |
basaru | 2 | 1.544 |
|
Unde esti EmmaD ?
Pro...si contra... EmmaD |
Bagherra | 18 | 4.850 |
|
Sa compunem impreuna ... | roportal | 635 | 28.741 |
|
intrebari pentru ColdEyes
si nemultumiri si injuraturi |
ColdEyes | 63 | 11.939 |