Aceasta postare a fost editata de julia23: 29 November 2006 - 10:55 AM
romanul si alte natii in pat.
Scris 29 November 2006 - 10:51 AM
cu ce alta natie ati facut sex sau pt cei care nu au facut,cu ce alta natie ati vrea sa faceti sex?inafara de noi bineninteles.
Scris 29 November 2006 - 03:30 PM
julia23, la Nov 29 2006, 10:51 AM, a spus:
cu ce alta natie ati facut sex sau pt cei care nu au facut,cu ce alta natie ati vrea sa faceti sex?inafara de noi bineninteles.
Am facut sex cu natia Rusa cand ne-au invadat, am facut sex cu natia Engleza atunci cand au eliminat-o pe Steaua din Semifinalele CUpei Uefa, plus multe alte ''sexe'' facute cu alte natii din diverse cauze. Aaaa, si mai fac des sex cu natia romana...
Scris 30 November 2006 - 10:02 AM
Eu am facut cu unguroaice... si stiu ele ce fac
... recomand pe deplin
Am auzit si alti europeni uimiti de abilitatile lor
Recomand cu caldura
Am auzit si alti europeni uimiti de abilitatile lor
Recomand cu caldura
Scris 30 November 2006 - 08:26 PM
mey pan la urma orice natie e buna in felul ei ..ideal ar fi sa alegi un roman dar tentanti sunt si rusii..sunt bine facuti..si nemtii nu mai vorbesc ..ce buni sunt unii...americanii sunt mai libertini si negrii cica au ceva mare si lung.da totusi nu marimea conteaza ci tehnica..laura andresan a dovedit-o(p-aia cu negrii
).....so incercati ce doriti....eu am pretentii in domeniu
Scris 01 December 2006 - 04:10 AM
O romanca a jurat ca nu se opreste pana nu incearca toate natiile din State !!!
A abandonat sotul roman si vreo 4 copii cand a emigrat in '80 si de atunci inca e pe drumuri.
N-a divortat si a mai dat pe acasa dar e pe teren mereu cu cate unu. E si pocaita !
A abandonat sotul roman si vreo 4 copii cand a emigrat in '80 si de atunci inca e pe drumuri.
N-a divortat si a mai dat pe acasa dar e pe teren mereu cu cate unu. E si pocaita !
Scris 01 December 2006 - 03:30 PM
julia23, la Nov 29 2006, 10:51 AM, a spus:
Am mai scris la "Sex behavior". Cu un francez. Imi placea mult el si lui ii placeam eu. Si sa vad ce e cu cucosu' galic...am vazut. E ok, dar si cel romanesc e ok!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Erotic masaj |
Simoh | 19 | 5.192 |
|
un sfat...va rog din suflet............ | Dana_md88 | 14 | 2.914 |
|
"Podoaba" pubiana...
Pareri si opinii.. |