sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

schimbarea destinului sau... cum sa pacalesti moartea Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 01 December 2006 - 02:58 PM

Pai..eu ce am zis pana acum?

Eu am drumul meu si merg pe el.Cu bine cu rau...dar cu iubire in suflet.

:focus:
0

#52 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 01 December 2006 - 04:41 PM

Vezi postareaioanide, la Dec 1 2006, 04:38 PM, a spus:

..nu mai folosi in exces cuvantul asta "lobotomizat", ca au fost oameni care au dat randamente si fara o parte a creierului. Ne folosim doar 1% din capacitatea cerierului.
Si sa stii ca pentru a primi o invatatura noua ,trebuie sa ii faci spatiu in tine, in viata ta. Asa ziceau si marii maestri cu care cred ca esti familiarizat" uita tot ce ai invatat pana acum . Asta nu se numeste "spalarea creierului", cum o numesc cei carora le e teama de necunoscutul si labirintul cunoasterii. Asta a spus-o si Isus:
"37. Şi nimeni nu pune vin nou în burdufuri vechi, altfel vinul nou va sparge burdufurile; şi se varsă şi vinul şi se strică şi burdufurile.

38. Ci vinul nou trebuie pus în burdufuri noi şi împreună se vor păstra. "(Luca,5)

Lumina necreata puternica ar arde filamentul fiintei tale, daca nu ai fi pregatit sa o primesti .
Asa ca treci la treaba , iar yoga cu care te lauzi, nu trebuie sa fie doar un hobby, ci un mod de viata.
"Yoga" stiu ca inseamna unire cu Dumnezeu. Pentru toti e necesara rabdarea, munca si perseverenta.
Perseverenta vad ca ai, in a arunca cu rosii in cei de pe forum. :focus: Acuma redirectioneaza-ti asta in ceva mai constructiv. Pune osul spiritual la treaba , lasa mimetismele. :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de Shadow and Light: 08 December 2006 - 06:17 PM

0

#53 Utilizator offline   Freyja 

• Angel With Silver Wings
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 06

Scris 03 December 2006 - 01:35 AM

Destinul...nu stiu daca poate fi schimbat..dar de pacalit moartea..hmm..ciudat..pentru ca nu o pacalim..doar amanam momentul ..parerea mea..
0

#54 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 03 December 2006 - 02:41 AM

Vezi postareaFluturel, la Nov 30 2006, 01:10 PM, a spus:

O problema de care m-am lovit incercand sa inteleg numerologia este:
Schimbandu-ti numele (indiferent cum - prin casatorie, la libera alegere) iti schimbi si predestinatiile temperamentale ? :flowers:
Spun asta pentru ca exemplele din link utilizeaza nume intregi, nu doar prenume.
Serios vorbind, e greu de inteles de ce ar vrea cineva sa se ocupe cu calcule inutile (in afara de a se amuza putin), care ar trebui sa-i arate ce fel de temperament are. Pe mine ma roade fundamentul stiintific - pe ce baza logica e facut tabelul ala?
Destinul e o notiune asa de paralela cu ideile mele, incat nu ar putea fi mai paralela decat este. (ca sa ma exprim numerologic :friends: ) Nu cred ca voi accepta vreodata ideea de destin, in sensul strict de vointa supranaturala careia ne conformam indiferent ce alegeri facem. Nu pot sa cred ca exista doar iluzia unei alegeri, aceasta fiind de fapt controlata la nivel superior. Dar asta e doar parerea unei persoane nonconformiste, cu o profunda repulsie fata de ingradirea libertatii individuale la nivel spiritual.
0

#55 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 08 December 2006 - 10:07 AM

Haideti intai sa definim ce este destinul. Pentru ca s-ar putea sa vorbim despre lucruri diferite. Pe urma sa vedem cata predestinare este in destinul nostru si de unde vine ea. Apois a vedem care este cauza predestinarii, ce ageenrat-o. Apoi sa vedem in ce conditie ne putem pune pentru a iesi din predestianre sau a ne-o asuma constructiv. Cred ca e mai bine asa.
Deci sa incepem cu destinul. Ce este el?
0

#56 Utilizator offline   menssana1984 

• menssana1984
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-December 06

Scris 09 December 2006 - 03:33 PM

Vezi postareaRavl, la Nov 28 2006, 10:33 PM, a spus:

am un coleg... care-l cheama sa zic Vasile, insa nu intotdeauna l-a chemat asa ... .

poveste lui Vasile a inceput in copilarie... pe atunci il chema Ghita sa zicem ... dar, in trei randuri a fost la un pas de moarte si atunci, mama sa a hotarat sa-i schimbe numele de botez... lucru pe care dealtfel l-a si facut. rezultatul ? ... "noul "Vasile" a pacalit moartea .
sigur, dincolo de eresurile populare ... hai sa vedem care-i substratul acestei intamplari ?

poate ca moartea era la o bere ca in reclama :clapping: :P

Aceasta postare a fost editata de menssana1984: 09 December 2006 - 03:34 PM

0

#57 Utilizator offline   layra_i 

• scanteie divina....
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 13 December 2006 - 07:42 PM

Vezi postareaqusay, la Dec 8 2006, 12:07 PM, a spus:

Haideti intai sa definim ce este destinul. Pentru ca s-ar putea sa vorbim despre lucruri diferite. Pe urma sa vedem cata predestinare este in destinul nostru si de unde vine ea. Apois a vedem care este cauza predestinarii, ce ageenrat-o. Apoi sa vedem in ce conditie ne putem pune pentru a iesi din predestianre sau a ne-o asuma constructiv. Cred ca e mai bine asa.
Deci sa incepem cu destinul. Ce este el?

destinul, cred ca este trecutul, prezentul si viitorul.....dupa formula cum iti asterni asa dormi :stars: .....

Vezi postareamenssana1984, la Dec 9 2006, 05:33 PM, a spus:

poate ca moartea era la o bere ca in reclama :spiteful: :spiteful:

:)
0

#58 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 16 December 2006 - 04:33 PM

Nu putem schimba destinul si nici pacali moartea.Ne amagim si ne place sa citim povesti de adormit copiii.Atat.
Destinul fiecarui om e bine scris,bine trasat,iar moartea ne ia fara sa ne ceara voie.
0

#59 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 December 2006 - 11:12 AM

Vezi postareaArcadia2006, la Dec 1 2006, 04:41 PM, a spus:

Lumina necreata puternica ar arde filamentul fiintei tale, daca nu ai fi pregatit sa o primesti .
Asa ca treci la treaba , iar yoga cu care te lauzi, nu trebuie sa fie doar un hobby, ci un mod de viata.
"Yoga" stiu ca inseamna unire cu Dumnezeu. Pentru toti e necesara rabdarea, munca si perseverenta.
Perseverenta vad ca ai, in a arunca cu rosii in cei de pe forum. :P Acuma redirectioneaza-ti asta in ceva mai constructiv. Pune osul spiritual la treaba , lasa mimetismele.

Nu stiu de unde ai informatia asta!Zici ca ne folosim 1% din capacitatea creierului.Total eronat.Fiecare dintre noi foloseste creierul in proportie de 100%.Conexiunile exista.Capacitatea noastra de analiza si perceptie difera din cauza "manas" a spiritului superior.Nu vorbesc de cei cu leziuni cerebrale ci de ci "normali".
Chestia cu lumina si penumbra este o inventie!Intunericul este starea naturala.Restul tine de ceea ce ne place noua.Ca sa iti arat ca pun osul ti-am raspuns.Lumina care mi-ar arde filamentul este o prostie.Imi asum responsabilitatea iar daca invoc o forta anumita ea vine negresit ,nefacand analiza celui ce a invocat-o.Daca nu pot suporta cunoasterea mor sau innebunesc.Povestile astea infantil crestine cum ca ma protejeaza cineva sunt doar povesti.nici o entitate chemata daca are posibilitatea nu se poate opune chemarii noastre.Ar fi impotriva firii lor"bune" ca sa zic asa.Asa ca ai curaj si cheama la sfat de taina ori pe cine vrei si nu mai face discriminari.Insa biblia ar putea sa stea de-a curmezisul actiunilor tale asa ca ar fi bine sa renunti la interactiunea cu ea sau cu ideile ei.Numai bine iti doresc si sa iti ramana filamentul neatins.Acum ma gandeam ca filament ar putea fi pentru tine himen.Insa ma mai gandesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis despre Tranzite in 2008
Luna, Neptun, Pluto
XXII  5 3.789
Topic inchis Ascendentul Ileina  1 2.122
Topic inchis Sculpturi megalitice din Romania si din lume...
Ce parere aveti?
tiestodj20  0 2.092
Topic inchis Terapeuti
Terapeuti pe care-i recomandati
Antaliss  12 32.412
Topic inchis Atasamente Vraji, farmece, magie, orice.
am nevoie de ajutor
Sabrinna  247 69.033