Cei care se pricep mai bine la SO sau hardware imi poate zice si mie , uneori cand deschid pc ul ajunge la logare si pok automat mi se face ecranu negru si restart.Care ar fi problema >? este vre un soft cu care aj putea sa vad ce probleme sunt! Sa fie din cauza sursei sau din alta cauza ! Ma poate ajuta cineva!!
Pagina 1 din 1
Restart la logare in win xp
Scris 28 November 2006 - 03:40 PM
S-ar putea sa fie un driver. Ca sa-l identifici mergi in System Properties (clic dreapta pe My Computer si apoi Properties)
Pe urma alege tab-ul Advanced si clic pe Setting de la sectiunea StartUp and Recovery. Debifeaza optiunea "Automagically restart". Data viitoare cand rebooteaza noteaza datele ce sunt scrise pe ecran.
O alta posibilitate este sa vezi ce scrie prin eventvwr, dar asta nu merge intotdeauna.
Pe urma alege tab-ul Advanced si clic pe Setting de la sectiunea StartUp and Recovery. Debifeaza optiunea "Automagically restart". Data viitoare cand rebooteaza noteaza datele ce sunt scrise pe ecran.
O alta posibilitate este sa vezi ce scrie prin eventvwr, dar asta nu merge intotdeauna.
Scris 29 November 2006 - 11:55 PM
sergheyyy, la Nov 28 2006, 01:30 PM, a spus:
Cei care se pricep mai bine la SO sau hardware imi poate zice si mie , uneori cand deschid pc ul ajunge la logare si pok automat mi se face ecranu negru si restart.Care ar fi problema >? este vre un soft cu care aj putea sa vad ce probleme sunt! Sa fie din cauza sursei sau din alta cauza ! Ma poate ajuta cineva!!
Mc mult pentru sfat!! am bifat chestia aia da nu prea cred sa fie problema astaa!! pt ca stii de ce eu mi am schimbat placa video si am impresia ca sursa nu face fata, dar am schimbat si sursa....sa stii ca am sa te anunt daca imi mai face probleme ca sa stii ca ai avut succes in sfat...hai multam si ne mai auzim!!!apapa
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am probleme cu nod32
help pls |
me_enstein | 10 | 7.397 |
|
blue screen
se inchide brusc pc-ul |