Rodica Ojog Brasoveanu Cartile ei - se gasesc pe ODC sau pe vreo librarie virtuala?
Scris 27 November 2006 - 09:14 PM
As vrea sa stiu daca pot gasi online cartile Rodicai.Va rog,ajutati-ma!!!!!!!!Daca stiti vreun site,sau daca merg luate de pe ODC ,anuntati-ma! Va multumesc!!!!!!!!
Scris 27 November 2006 - 09:29 PM
miryam, la Nov 27 2006, 09:14 PM, a spus:
As vrea sa stiu daca pot gasi online cartile Rodicai.Va rog,ajutati-ma!!!!!!!!Daca stiti vreun site,sau daca merg luate de pe ODC ,anuntati-ma! Va multumesc!!!!!!!!
sunt foarte multe carti scrise de R.O. BRASOVEANU insa cele mai interesante si mai comice sunte cele din seria "MELANIA"! Am un document cu toate cartile ei si este o carte scrisa de o nepoata despre viata ei
Scris 27 November 2006 - 10:56 PM
miryam, la Nov 27 2006, 11:14 PM, a spus:
Daca tot iti plac asa de mult, ar fi frumos sa dai banii pe ele.
Scris 27 November 2006 - 11:03 PM
In casa am Ancheta in infern, si Al cincilea as. Ca romane politiste sau de aventuri, bune spre foarte bune. Cel putin ca stil, ma atrag.
Edit: Wahaha, Rodica-Ojog Brasoveanu nu se mai editeaza, din lipsa de piata de desfacere. Doar la anticariate gasesti. Si sincer, la cati autori ne plac, am ramane saraci daca i-am cumpara pe toti
Aceasta postare a fost editata de daemon: 27 November 2006 - 11:04 PM
Scris 27 November 2006 - 11:10 PM
daemon, la Nov 28 2006, 01:03 AM, a spus:
N-am precizat unde sa dea banii. Trebuia sa faci tu pe desteptul si sa imi dai peste nas. Da' chiar asa, cati autori chiar ne plac? Sa fie asa de multi?
Nu mai exagera, iubi!
Scris 03 December 2006 - 01:40 PM
miryam, la Nov 27 2006, 09:14 PM, a spus:
Daca lasi o adresa de email iti trimit eu adresa unui site.
Scris 28 December 2006 - 01:33 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
panait istrati | Feather | 3 | 1.351 |
|
O carte din copilarie | Sinsanity | 0 | 1.325 |
|
Mihai Eminescu | El`luchador | 0 | 1.154 |
|