GTA 3 - San Andreas !!!
Scris 11 January 2005 - 05:10 AM
Stie cineva cand apare sau daca a aparut deja ?
Am auzit diferite pareri dar ... inca nimic.
Am auzit diferite pareri dar ... inca nimic.
Scris 11 January 2005 - 09:51 AM
A aparut de anul trecut.
Nu e foarte mult schimbat fasa de Vice City dar misiunile sunt mult mai interesante.
Nu e foarte mult schimbat fasa de Vice City dar misiunile sunt mult mai interesante.
Scris 11 January 2005 - 02:13 PM
Parca era doar, pe Xbox sau PS2. Nu am auzit sa fi aparut si versiunea de PC :?
Scris 11 January 2005 - 03:08 PM
Din cate stiu eu e planificat sa apara doar in luna mai sau iunie pentru PC ... oricum am citit review-ul facut de XTREMPC pentru versiunea PlayStation 2 - acolo a primit multe aprecieri pozitive !
Scris 11 January 2005 - 11:41 PM
dupa parerea mea e unul dintre cele mai bune jocuri. (chestie de gust bineinteles). Cel putin la complexitate e foarte dezvoltat. Sunt foarte curios de San Andreas. Ma mir ca spui ca nu e mare diferenta fata de Vice City, ca dupa ce am citit pe net sunt o gramada de chestii noi. trebuie sa mergi la sala, sa mananci, poti merge cu bicicleta, ai 5 orase + zona extravilana, etc.. cool
Scris 11 January 2005 - 11:55 PM
Si eu astept jocul cu nerabdare , desi nu stiu daca va putea rula "omeneste" pe computerul meu... mie mi-a placut mult Vice City , cu toate bug-urile lui si cu grafica de multe ori stupida (mai ales cand vine vorba de oamenii de pe strada)
) Apropo de Vice City, cu riscul de a fi off-topic - ati descarcat vreunul dintre voi modul care iti modifica toate masinile din joc ? Are cca 50 de MB (deci nu prea e pentru cei cu dial-up:( ) dar zic eu ca merita ! Senzatia pe care o ai intr-un Ferrari in Vice City e ..inegalabila !
)
Scris 12 January 2005 - 12:15 AM
n-am dat jos modul respectiv, dar am dat ceva masini individual jos. Am Golf IV, Ford Mustang, set de genti de aluminiu pentru toate masinile, ceva supermotociclete, si bineinteles in joc eu sunt o gagica in pielea goala.
Scris 12 January 2005 - 12:43 AM
Citeaza
si bineinteles in joc eu sunt o gagica in pielea goala.
Scris 12 January 2005 - 01:57 PM
San Andreas este planificat sa apara pe PC pe data de 7iunie in SUA si 10 iunie in Europa. Asta inseamna ca noi il vom avea cam cu o luna inainte :dee
Scris 03 March 2005 - 05:07 PM
Eu spun ca cel care la-a jucat a jucat cu adonul pentru vice city cu masinile din san andreas.
Si fara nici o suparare GTA 3[B] San Andreas. Deacuma la toate gta-urile vom spune 3 ....
Cat despre joc fac rost in weecaend
Si fara nici o suparare GTA 3[B] San Andreas. Deacuma la toate gta-urile vom spune 3 ....
Cat despre joc fac rost in weecaend
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Care este cel mai bun GTA
Top GTA-uri |
Gabystelistu95 | 3 | 3.780 |
|
Sa-Mp PRONION | Andrei.panait | 0 | 1.137 |
|
GTAMAFIA [rpg.gtamafia.com:7777] - Server SA-MP. Gamemode 100% UNIC! GARANTAM LONGEVITATEA!
Intrati o data si nu veti mai pleca de la noi! |
Rpg.gtamafia.com | 0 | 668 |
|
sunet gt vc | Djlamaiee | 0 | 1.281 |
|
RolePlay Game! Top 10 in romania | Quickflorin | 0 | 950 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS