sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dermatita atopica exista remedii?? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   maisha88 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 27 November 2006 - 11:14 AM

as vrea sa aflu daca exista persoane care au fost diagnosticate cu dermatita atopica. Am aflat de curand ca am asa ceva si sunt curioasa daca e adevarat ca poate evolua spre o dermatita de contact si daca se poate sa fie macar tinuta sub control. Stiu ca pielea are predispozitie spre uscare-simt uscaciune pe tot corpul, dar desi folosesc crema atoderm (bioderma) nu trece decat..cand vrea ea. Apare decat in zona din jurul ochilor si simt pielea asa de uscata incat parca ar fi de hartie. Mentionez ca e asociata cu o rinita alergica la praful de casa si cu rinoconjunctivita. In plus, exista cazuri manifestate la adult? (stiu ca apare in general la copii, ori eu am 18ani). Multulmesc!
0

#2 Utilizator offline   iepu' 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-February 07

Scris 05 August 2007 - 01:27 PM

draga mea eu am avut dermatita atopica ani de zile fara sa poata fi vindecata i n totalitate de vreun medic am avut doar la un deget si problema era ac se extindea si pielea crapa si era dureroasa aveam ca niste rani in fine tratamentul este infiltratie locala cu solutie diprophos dar cel mai bine ar fi sa mergi la un medic dermatolog iti doresc sanatate multa
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum scapam de bataturi?
bataturi
SelectAwoman  10 16.600
Replici noi Vitiligo