salut, va invit si eu pe blogurile mele de haine noi, vintage, second-hand si incaltaminte noi si second-hand.
Pe primul dintre ele am peste 500 de produse ( se numeste Dressing Online Pentru Tine) http://hainutesuper-...n.blogspot.com/ , preturile sunt super ieftine, iar calitatea produselor este excelenta.
Pe cel de-al doilea l-am creat doar ieri (se numeste Shopping De La Linda Belinda) si acum are doar cateva produse pe el, dar voi posta si pe el din ce in ce mai multe produse http://shoppinglinda...a.blogspot.com/ .
Preturile sunt usor negociabile in limita bunului simt, iar la o comanda mai mare e 100 de lei, transportul este gratuit.
Cat despre subiectul discutiei, pe criza asta, magazinele de second chiar merg, am o prietena care se ocupa de mult timp cu asa ceva, dar de cand a venit criza, ei i-a mers mult mai bine. In afara de asta (probabil si din cauza crizei, sau probabil nu), in ultimii ani magazinele de haine la mana a doua si blogurile cu haine vintage au inceput sa fie frecventate din ce in ce mai mult de persoane care nu au probleme financiare, dar care adora curentul vintage (si asta nu e numai la noi,sunt sigura ca ati auzit de "revolutia" Ebay.) Inainte ti-era rusine sa spui ca iti faci cumparaturile de la second, daca spuneai asa ceva, nu erai crezut ca pur si simplu iti plac hainele vintage, nu te credea nimeni, acum fenomenul asta a devenit din ce in mai mult o moda, si va spun sincer ca cei care cumpara de pe site-ul meu, cei mai multi nu au o situatie financiara proasta, ba chiar deloc.
Cand eram eu mica, mama ma ducea mereu in magazine second hand si imi cumpara haine pe care nu le-as fi gasit intr-un magazin de haine noi, iar cand eram laudata la scoala pentru vreo bluzita si spuneam ca e de la mana a doua, eram luata la misto, ca" iti cumperi de la mana a doua?". Dar era deja prea tarziu, ca prinsesem deja "drogul" vintage si nu ma putea convinge nimeni ca un magazin de produse noi e mai "cool".
SECOND - cine se imbraca de la second si de ce?
Scris 25 October 2011 - 02:49 PM
ce i-ai mai pocit numele sărmanei Tess!
pe vremuri de criză se īnchid sediile de cartier ale băncilor şi apar amaneturi şi magazine SH
pe vremuri de criză se īnchid sediile de cartier ale băncilor şi apar amaneturi şi magazine SH
Scris 25 October 2011 - 03:09 PM
Cum aparusera in UK companii garla care cumparau aur la mana a 2-a. Cel putin 2 reclame de genul la fiecare pauza publicitara.
Scris 25 October 2011 - 07:35 PM
Ce second hand??Cand am venit in NY cumparam haine si alte lucruri de la cani,pahare si vesela etc de la Salvation Army sau Thrift stores.Stie cineva ce-s astfel de magazine?
Sunt locuri unde oricine care nu mai are nevoie de obiecte si haine le doneaza la aceste magazine pe gratis.Sunt uzate si purtate deja de ani de zile.magazinele le spala,curata frumos si apoi le pun la vanzare la niste preturi infime ca si cei fff saraci sa poata avea o sansa sa cumpere ceva de calitate care a costat sute de $ la cel mult$20-$50 bucata si alte obiecte de la cativa centi la cativa $.Sunt si pantofi si mobile etc etc tot ce vrei.Am cumparat numai de acolo si nu mi-a cazut nasul sau parut rau.Unele lucruri sunt real purtate de cateva ori si ce daca?? Costa ieftin,ti se potriveste,si cu asta basta.Am cumparat o haina de piele colosal de misto si ff buna la doar $ 15 !!! Si ea a fost in jur de $300.
Banii ce provin din vanzari sunt parte distribuiti drept salarii la personal si restul este donat pt. cei fara casa si pe drumuri si extrem de saraci si amarati.De multe ori am donat si eu apoi haine.Dar cativa ani la rind numai de acolo ma imbracam.
Sunt locuri unde oricine care nu mai are nevoie de obiecte si haine le doneaza la aceste magazine pe gratis.Sunt uzate si purtate deja de ani de zile.magazinele le spala,curata frumos si apoi le pun la vanzare la niste preturi infime ca si cei fff saraci sa poata avea o sansa sa cumpere ceva de calitate care a costat sute de $ la cel mult$20-$50 bucata si alte obiecte de la cativa centi la cativa $.Sunt si pantofi si mobile etc etc tot ce vrei.Am cumparat numai de acolo si nu mi-a cazut nasul sau parut rau.Unele lucruri sunt real purtate de cateva ori si ce daca?? Costa ieftin,ti se potriveste,si cu asta basta.Am cumparat o haina de piele colosal de misto si ff buna la doar $ 15 !!! Si ea a fost in jur de $300.
Banii ce provin din vanzari sunt parte distribuiti drept salarii la personal si restul este donat pt. cei fara casa si pe drumuri si extrem de saraci si amarati.De multe ori am donat si eu apoi haine.Dar cativa ani la rind numai de acolo ma imbracam.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Imbracaminte la ocazii | Katt*** | 3 | 2.672 |
|
Baschetii (High Tops) | Tocantins | 0 | 820 |
|
Jeansi |
Bizone | 75 | 18.341 |
|