da pai asata fac de cativa ani ..nul ud deloc iarna .....nici acum nu l-am mai udat din octombrie...sa vedem vara asta infloreste ... am citit si eu o gramada de articole si carti in care scrie cum se ingrijesc cactusii si vreau sa spun ca in ultimii ani (7-8 ) de cand il ingrijesc dupa carti decat creste, face pui si atat ... si nici inainte cand nui dateam prea multa importanta si il udam putin dar si iarna si tot nu inflorea ...v-am zis a inflorit o singura data ( are o floare alb-mov, mare si cu pistilele care ies asa din mijlocul ei ) si a inflorit la 5 ani de cand il aveam dar nu mai tin minte cum l-am ingrijit iarna aceea fiindca eram micuta eram un copil de cls. 5 .....
multumesc pentru sfat ....chiar astept vara cu nerabdare sa vad daca infloreste ca pot sa spun ca anul acesta i-am acordata atata importanta, am incercat sal ingrijesc cum stiu eu mai bine ... am scris pe toate forumurile ca sa vad idei, pareri , sfaturi , fiindca mie un drag de el pt ca este asa mare si gros si pedeasupra este si singura floare pe care o mai am in casa ...
asa trebuie sa infloreasca cactusul meu .... decat ca pistilele eram mai lungi la al meu nustiu de ce ...
Aceasta postare a fost editata de Sweetybad23: 28 February 2011 - 01:37 PM