ada_, la Nov 26 2006, 01:16 PM, a spus:
Care este lucrul este mai trist,mai neplacut,mai rau care ti se poate intampla cand ajungi pana la jumatatea:
vietii?
iubirii?
adevarului?
visului?
cartii?
Te-ai gandit vreodata ce s-ar putea intampla daca toate drumurile s-ar fi oprit la jumatatea lor?
Pe jumatate bun inseamna pe jumatate adevarat si e minciuna.Pe jumatate adevarat e neavarat si e minciuna.Pe juamtate om,inseamna si neom.Suflet pe munatate,minte doar 50%.
Te vezi traind asa?
Probabil cel mai trist mi se pare sa ajungi la jumatatea vietii si sa simti ca n-ai realizat nimic .
Cel mai trist lucru care se poate intampla la jumatatea iubirii e sa se sfarseasca relatia .
Mi se pare cel mai trist lucru ca la jumatatea adevarului sa intervina o minciuna ...
Mi se pare trist ca la jumatatea visului sa-ti dai seama ca va ramane decat un vis ...
Ar fi trist ca jumatate dintr-o carte sa fie captivanta iar de la jumatate sa nu-ti spuna nimic ...
Cum nu-mi plac jumatatile de masura nu m-am gandt cum ar fi sa se opreasca drumurile la jumatate ...
In orice caz Dumnezeu nu ajuta oamenii care se apuca de un lucru si nu-l duc pana la capat ...