sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

As dori un sfat! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   monique7 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-November 06

Scris 25 November 2006 - 02:53 PM

De cand sotul meu a devenit penticostal, au inceput problemele in casa, certuri pe baza religiei, nu ne mai intelegem ca inainte, critici si acuzatii, chiar a ajuns sa imi spuna ca nu valorez nimic comparativ cu religia lui, m-a amenintat chiar ca divorteaza de mine daca ii zic ceva rau referitor la religie .
Cu prietenii se poarta normal ca si cum nimic nu s-a intamplat si daca ma plang cuiva imi reproseaza ca eu sunt cea rea, ca de fapt nu au vazut nimic schimbat la el

Eu sunt speriata, amenintata si jignita, umilita ca propriul meu sot sa imi spuna ca nu valoreaz nimic, va rog sa imi dati un sfat! sunt disperata.
0

#2 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 25 November 2006 - 03:34 PM

vorbeste cu el sau dc nu poti vb cu el ,du-te la biserica unde merge el si incearca sa vb cu pastorul sau cum se numeste la ei ,poate reusesti sa il cobori cu picioarele pe pamant.eu zic sa nu ii permiti nici sa te jigneasca ,nici sa te loveasca ,pt ca nu meriti .dc el a ales religia asta ,nu inseamna ca are dreptul sa iti faca rau .ce d-zeu i se spune acolo?? familia sotului meu e adventista ,unii sunt ok,altii sunt dusi cu pluta.unii mi-au facut rau ,dar am resuit sa ma impun si gata .dc sotul tau pune religia mai presus de tine inseamna ca nu ai de ce sa mai ramai cu el .parerea mea .eu sunt ortodoxa,sotul meu ateu ,insa niciodata nu m-am purtat urat cu el ,ca e ateu ,sau el cu mine .fa-ti curaj si intreaba-l ce vrea :religia sau pe tine ? bafta si tine-ma la curent .multi pupici :flowers:
0

#3 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 25 November 2006 - 03:38 PM

cianura e buna
0

#4 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 25 November 2006 - 03:45 PM

:flowers: tare faza cu cianura ,acum sa fim seriosi si sa o ajutam pe monique7 sa ia o decizie :ori divorteaza si isi vede de viata ei ,ori ramane cu el si o sa duca o viata de cosmar :flowers: scuze ca intreb : cati ani ai monique si de cat timp esti casatorita ?? :flowers:

Aceasta postare a fost editata de elenutzabalenutza: 25 November 2006 - 03:45 PM

0

#5 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 25 November 2006 - 09:05 PM

Cred ca tot ce isi doreste el este ca monique7 sa treaca la aceasta religie . Chiar daca la biserica nu il judeca toti , crede ca ar fi mai bine vazut daca isi convinge si sotia sa treaca la o noua religie. Nu stiu cat ar ajuta sa vorbeasca cu pastorul. Daca acesta are o minte deschisa si nu va incerca sa o determine sa devina si ea penticostala, atunci e bine. Poate chiar ajuta.
Daca vor incerca sa o faca sa treaca la o alta religie, impotriva vointei ei, mai bine il lasa.
0

#6 Utilizator offline   irene05 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 06

Scris 25 November 2006 - 10:39 PM

pey zici ca el s a schimbat dupa ce a mers al biserica..atunci acolo trebuie sa fie problema..daca nu poti vorbi cu el dute acolo si vei afla raspunsurile al intrebarile tale..si daca nu se schimba nimic intre voi dupa o perioad in care poate ar trebui sa l ignori, atunci renunta...poate ca e doar ceva nou , o perioada proasta a relatiei dar asta nu inseaman ca trebuei sa i permiti sa te jigneasca,pnetru ca daca o face o data apoi doamne fereste sa nu se intinda si sa se lase si cu o palma dupa o cearta...tu decizi cum iti e mai bine cu el sau fara el..daca vei divorta vie invata sa traisti si singura , sa te descurci si vei sdea ca etsi mai puternica decat crezi ..dar eu sper sa se rezolve fara un final trist..succes :yam:
0

#7 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 November 2006 - 11:23 PM

Vezi postareamonique7, la Nov 25 2006, 02:53 PM, a spus:

Eu sunt speriata, amenintata si jignita, umilita ca propriul meu sot sa imi spuna ca nu valoreaz nimic, va rog sa imi dati un sfat! sunt disperata.

Daca cu vorba buna nu se poate, atunci ar fi mai bine sa iei atitudine..
0

#8 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 25 November 2006 - 11:28 PM

Daca nu vrei sa divortezi, treci la mormonism!
N-o fi femeia "poligama", da' vezi cum te-nvarti ca din mai multi, sa-l alegi pe cel bun!
0

#9 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 25 November 2006 - 11:43 PM

Vezi postareadiclona, la Nov 25 2006, 11:28 PM, a spus:

Daca nu vrei sa divortezi, treci la mormonism!
N-o fi femeia "poligama", da' vezi cum te-nvarti ca din mai multi, sa-l alegi pe cel bun!

:yam: Si uite asa ii dai idei sa mearga in America si printre mormoni ...
Acolo toti sunt "buni si nebuni"

Aceasta postare a fost editata de ISIS76: 25 November 2006 - 11:45 PM

0

#10 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 25 November 2006 - 11:53 PM

Vezi postareaISIS76, la Nov 26 2006, 01:43 AM, a spus:

:yam: Si uite asa ii dai idei sa mearga in America si printre mormoni ...
Acolo toti sunt "buni si nebuni"

Departe de mine de-a da idei, doar faceam haz de necaz c-un suras amar si trist pe buze....
Si daca asa nu merge, atunci sa ia niste apa vie si niste apa moarta, sa-l stropeasca de 3 ori, sa-l dea de-a berbeleacu' si sa-l transforme-n OM BUN la loc.
Trebuie gasita cauza habotniciei lui nascute peste noapte..... un consilier marital ar fi de folos, da' nu cred sa accepte un alt ajutor decat cel din secta de provenienta.
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nevoia de dragoste....
De unde vine ea?
Andruta*  101 20.511
Topic inchis Despre... parinti robertzica  53 19.415
Topic inchis Stiri: Referendumul secuiesc e ilegal stiri  0 2.374
Hot Topic (New) Schimbari de principii(mai ales pentru fete) * * * - - unic  58 10.029
Topic inchis se termina prea repede.. andreeaobre  4 3.951