iosafat, la Dec 30 2006, 10:41 PM, a spus:
Ioanide, n-ar trebui sa urasti evreii si religia lor ca doar Karl Marx si Friedrich Engels, creatorii materialismului dialect-stiintific au fost evrei.
Iar inchizita catolica n-a fost facuta de biserica, a fost facuta de nobilii feudali pentru ai distruge opozantii politici ai vremii si tot ceea ce reprezenta iluminismul, renasterea, fiindca un popor format din ignoranti ca tine e mai usor de iobăgit.
Eu zic sa te retragi vreo 6 luni de pe forum si sa mai citesti ceva carti de istorie ca la scoala ai chiulit.
Mi-ar fi poate greu fara sa stiu cum iti duci mai departe munca de prostire a populatiei.Dar daca imi promiti ca ma tii la curent cu ce mai faci si cand te ia fratele si stapanul tau (satan
)ma mai gandesc.Nu cred ca te-a pus si pe tine shur'tugal sa ma dai jos de pe forum.Pe mine daca ma da jos nu mai revin cu 50 de nickuri insa strategia lui soimos pare singura valabila.Asta ar trebui sa iti dea de gandit.El folosind mintea a invins un sistem.Tu folosind o unica sursa de informare poti ajunge sa te blochezi sau sa iti faci personal un forum unde sa te intrebi si sa iti raspunzi singur.Ca si altii care mai pleaca.Insa nu uitati ca maretia roportal se datoreaza fiecarui user chiar daca propietarii nu ne considera asa.In plus ce sa mai zic.Zici ca sunt incult.Asa e.Insa ti-a luat prea mult sa iti dai seama.Cat despre alcool nu ai nimerit-o nici de data asta .Desi nu vei crede nu consum substante care induc starea de dependenta insa asa ma exprim eu in mod normal.Ca si cum as fi beat mort.Numai bine iti doresc.
Aceasta postare a fost editata de ioanide: 31 December 2006 - 02:02 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis