sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Razboiul dintre oameni si diavoli - strategie detaliata un RTS nevazut si groaznic Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 31 December 2006 - 02:00 AM

Vezi postareaiosafat, la Dec 30 2006, 10:41 PM, a spus:

Cata alcoolemie aveai cand ai scris incoerentele de mai sus?

Ioanide, n-ar trebui sa urasti evreii si religia lor ca doar Karl Marx si Friedrich Engels, creatorii materialismului dialect-stiintific au fost evrei.

Iar inchizita catolica n-a fost facuta de biserica, a fost facuta de nobilii feudali pentru ai distruge opozantii politici ai vremii si tot ceea ce reprezenta iluminismul, renasterea, fiindca un popor format din ignoranti ca tine e mai usor de iobăgit.

Eu zic sa te retragi vreo 6 luni de pe forum si sa mai citesti ceva carti de istorie ca la scoala ai chiulit.

Mi-ar fi poate greu fara sa stiu cum iti duci mai departe munca de prostire a populatiei.Dar daca imi promiti ca ma tii la curent cu ce mai faci si cand te ia fratele si stapanul tau (satan
)ma mai gandesc.Nu cred ca te-a pus si pe tine shur'tugal sa ma dai jos de pe forum.Pe mine daca ma da jos nu mai revin cu 50 de nickuri insa strategia lui soimos pare singura valabila.Asta ar trebui sa iti dea de gandit.El folosind mintea a invins un sistem.Tu folosind o unica sursa de informare poti ajunge sa te blochezi sau sa iti faci personal un forum unde sa te intrebi si sa iti raspunzi singur.Ca si altii care mai pleaca.Insa nu uitati ca maretia roportal se datoreaza fiecarui user chiar daca propietarii nu ne considera asa.In plus ce sa mai zic.Zici ca sunt incult.Asa e.Insa ti-a luat prea mult sa iti dai seama.Cat despre alcool nu ai nimerit-o nici de data asta .Desi nu vei crede nu consum substante care induc starea de dependenta insa asa ma exprim eu in mod normal.Ca si cum as fi beat mort.Numai bine iti doresc.

Aceasta postare a fost editata de ioanide: 31 December 2006 - 02:02 AM

0

#72 Utilizator offline   menssana1984 

• menssana1984
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 06

Scris 31 December 2006 - 07:49 AM

Vezi postareaDarkBringer, la Dec 25 2006, 08:06 PM, a spus:

are o importanta chiar foarte mare....miciile detalii fac diferenta de cele mai multe ori si cea mai mica informatie te poate duce la lucruri nebanuite...este ca si firul de par pentru criminalisti, le permite sa mearga din aproape in aproape pana ce deslusesc tot ansamblul....de multe ori am fost catalogat de "credinciosi" ba ca se vede ce cale am ales, ba ca am nu stiu ce pixel de la avatar este negru si tot asa.....si tot acesti "credinciosi" asemuiesc de multe ori pe diavol cu culoarea neagra (respectiv dark de la nickul meu ^^), ca intunericul este mediul lui propice s.a.m.d....de asta am pus eu o astfel de intrebare, e mult mai subtila decat pare la prima vedere, practic nu fac decat sa le servesc propriile credinte dar cu efect de bumerang...cu credinciosii cele mai bune argumente sunt cele pe care ei insisi le folosesc , dar important este sa stii cum sa ii aduci la linia de finish prin spate nu prin fata.....tot ce trebui sa faci este sa obtii raspunsurile si dupa sa le servesti inapoi dar sub alta forma...nu prea am explicat eu cum as fi vrut , dar sper ca intelegi ideea...lipsa de inspiratie din cauza mancarii :focus:

ideea eu am inteles-o,dar cred ca ai fost cam subtil pt ei.....atat de subtil incat nu s-au prins,,,
mai bine socheaza-i un pic ca sa scoata artileria grea...si de abia acum intoarce-le raspunsurile impotriva

Vezi postareaioanide, la Dec 31 2006, 02:00 AM, a spus:

Mi-ar fi poate greu fara sa stiu cum iti duci mai departe munca de prostire a populatiei.Dar daca imi promiti ca ma tii la curent cu ce mai faci si cand te ia fratele si stapanul tau (satan
)ma mai gandesc.Nu cred ca te-a pus si pe tine shur'tugal sa ma dai jos de pe forum.Pe mine daca ma da jos nu mai revin cu 50 de nickuri insa strategia lui soimos pare singura valabila.Asta ar trebui sa iti dea de gandit.El folosind mintea a invins un sistem.Tu folosind o unica sursa de informare poti ajunge sa te blochezi sau sa iti faci personal un forum unde sa te intrebi si sa iti raspunzi singur.Ca si altii care mai pleaca.Insa nu uitati ca maretia roportal se datoreaza fiecarui user chiar daca propietarii nu ne considera asa.In plus ce sa mai zic.Zici ca sunt incult.Asa e.Insa ti-a luat prea mult sa iti dai seama.Cat despre alcool nu ai nimerit-o nici de data asta .Desi nu vei crede nu consum substante care induc starea de dependenta insa asa ma exprim eu in mod normal.Ca si cum as fi beat mort.Numai bine iti doresc.

nu sunt de parere cu expulzarea unei persoane de pe roportal doar pt faptul ca are pareri diferite si ca se incapataneaza in pastrarea lor..
0

#73 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 03 January 2007 - 09:34 PM

Vezi postareaiosafat, la Nov 25 2006, 03:43 AM, a spus:

Dupa cum vezi, eu am ce spune. Nu ma duc la fiecare rubrica, sa scriu cate o propozitie. Desi in mare parte acum pe forumul de religie au ramas sa-si dea in bataie de joc cu parerea cei care umplu rubrica de astrologie si paranormal. Lucruri interzise de D-zeul evreilor.
Dupa cum vedeti, cine scrie sute de mesaje la astrologie, nu poate avea decat bataie de joc la adresa D-zeului evreilor, cel care a nimicit toti idolii si practicile pagane ale multor popoare care astazi nici nu mai exista (babilonieni, egipteni). Toti cei care se vor lepada de credinta in El vor ajunge ocara lumii (vezi marile asa zis civilizatii disparute, maiasa, incasa, etc). Priviti prin comparatie, lumea crestina occidentala cu cea asiatica. Nu-mi insirati aici tarile asiatice ridicate cu capital american. Nu se pune.

Uite ca eu scriu si la rubrica Astrologie si Paranormal si la rubrica Religie si Spiritualitate. Asta pentru ca eu le pun in sufletul meu pe toate la rubrica Spiritualitate. Si poate ar trebui sa discuti cu toate genurile de persoane ca o persoana elevata ce esti, ca nu se stie cine are nevoie de manifestarea lui Dumnezeu prin tine, o vorba ici, una colea, nu sa discuti cu o singura categorie de oameni gen Soimos si gata.
"Coboara de acolo, ca azi vin in casa ta"...
0

#74 Utilizator offline   Cleric Prestųn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 12 January 2007 - 10:21 AM

Vezi postareaioanide, la Dec 31 2006, 02:00 AM, a spus:

In ce priveste religia, spiritualitatea ma ghidez dupa biblie, iar pentru mine singurul dumnezeu real e cel al evreilor, dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov.

Mai exista un dumnezeu "creat" numit Satan, care a primit in arenda lumea materiala precum si multe slugi. Te las pe tine sa iti dai seama care sunt slugile lui Satan.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse