Pagina 1 din 1
tratament naturist
Scris 24 November 2006 - 11:59 AM
Daca nu gasesti la plafar,incearca la piata, sunt oameni cu plante medicinale de vanzare .Planta are o floare de culoare galben desghis,dar sa stii ca e ff toxica,e folosita pt comprese.Eu am cules(ii trebuie mamei pt comprese) ,dar cum sa te ajut......Dince oras esti ?
Scris 24 November 2006 - 12:13 PM
greyt, la Nov 24 2006, 11:59 AM, a spus:
Daca nu gasesti la plafar,incearca la piata, sunt oameni cu plante medicinale de vanzare .Planta are o floare de culoare galben desghis,dar sa stii ca e ff toxica,e folosita pt comprese.Eu am cules(ii trebuie mamei pt comprese) ,dar cum sa te ajut......Dince oras esti ?
Sunt din Medias, am cautat in toate farmaciile naturiste ,dar nu se comercializeaza din cauza ca este toxica. Mama are cancer la rect inoperabil si cred ca aceasta este ultima ei sansa. Am aflat ca in astfel de cazuri se face clisma sau bai.
Aceasta postare a fost editata de smm: 24 November 2006 - 12:13 PM
Scris 02 December 2006 - 12:24 AM
Iti trimit adresa unui plafar care areaceasta planta. SC GREEN LINE SRL NEAMT ,str Gen.N.Dascalescu,bl T1,27 .Telefon 0233-212157. Sper sa fie buna adresa;o am de la o prietena.
Scris 08 January 2007 - 05:48 PM
eu am facut un tratament naturist pt lupus, si am si baut infuzie de marul lupului... in varf de cutit de planta pulbere la 200 ml apa fiarta. eu am facut rost de ea de la cineva care detinea un magazin tip Plafar.
Scris 18 February 2007 - 07:08 PM
Problema pe care o ai trebuie in primul rand s-o tratezi cu seriozitate ,fiind foarte grava.Mare atentie la tratamentele pe care le folosesti.Nici un imunostimulator sa nu fie intre ele!!! Doar imunomodulatoare cum ar fi Rhodiolin sau (si) Noni dar mai sunt si alte variante,depinde care organ a fost atins.
In general cu tratamentele naturiste se pot obtine rezultate frumoase ,fara efecte secundare.Este adevarat ca dureaza cahiar si 6 luni...dar se vede imbunatatire considerabila.Inca ceva.Nu sunt tratamente pe viata ca si medicamentele! De obicei oamenii apeleaza la tratamente naturiste cand deja nici un m,edicament nu-si face efectul.Aveti incredere in ceea ce-a creat natura,este inegalabila.
Pentru cei interesati : adresa mea de mail
vitaguard@yahoo.com
In general cu tratamentele naturiste se pot obtine rezultate frumoase ,fara efecte secundare.Este adevarat ca dureaza cahiar si 6 luni...dar se vede imbunatatire considerabila.Inca ceva.Nu sunt tratamente pe viata ca si medicamentele! De obicei oamenii apeleaza la tratamente naturiste cand deja nici un m,edicament nu-si face efectul.Aveti incredere in ceea ce-a creat natura,este inegalabila.
Pentru cei interesati : adresa mea de mail
vitaguard@yahoo.com
Scris 28 April 2008 - 05:29 AM
smm, la Nov 24 2006, 10:16 AM, a spus:
Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc ceai de MARUL LUPULUI.
In perioada de primavara (mai-iunie) in mediu rural cand se sapa viile poti aduna carute de marul lupului.Sunt pline viile de aceasta planta, Localnicii o cunosc sub denumirea de COAIELE POPII. Personal am facut un tratament cu aceasta planta pt. hemoroizi 2 saptamani de bai la sezut si nu mai am nimica de 3 ani. Sa nu folositi uz intern sub nici o forma.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce sa iau cand ma dor rinichii? | scorpi_on | 3 | 8.047 |
|
ciroza virus beta si delta - trombocite putine,... | Proletar2012 | 0 | 1.214 |
|
colonul !
poate cineva sa imi raspunda corect !! |