As vrea sa merg intr-un restaurant dragut si intim.Insa n-am gasit nimic care sa ma atraga cu adevarat si care nici sa nu fie foarte scump.Se apropie ziua mea si mi-as dori sa merg cu partenerul intr-un loc mai retras si mai special.idei?
Pagina 1 din 1
Cina romantica.. dar unde in Bucuresti?!
Scris 24 November 2006 - 08:28 AM
ada_, la Nov 23 2006, 06:50 AM, a spus:
As vrea sa merg intr-un restaurant dragut si intim.Insa n-am gasit nimic care sa ma atraga cu adevarat si care nici sa nu fie foarte scump.Se apropie ziua mea si mi-as dori sa merg cu partenerul intr-un loc mai retras si mai special.idei?
Si daca partnerul deja lucreaza pe un plan ??? Daca e ziua ta nici pretul n-ar trebui sa conteze prea mult stiind ca totul este scump si va deveni si mai scump.
In caz ca trebuie sa economisesti, mai bine acasa sa prepari ceva ca va fi si mai romantic cu multe luminari.
Nu-mi place sa spun asta dar nu pot sa tin in gusa: daca mergi undeva cu un barbat care ti-e si partner de viata, te intereseaza pe tine de plata ??? eu l-as schimba imediat.
Viata e prea scurta sa incepi prin suferinta !!!
S-a discutat pe acest forum destul despre cum trebuie sa fie barbatul ideal !!!
Nici prea frumos sau destept, inalt sau cu parul cret insa trebuie sa aiba BANI !!! cu restul ne acomodam.
La Multi Ani !
Scris 24 November 2006 - 10:14 PM
ada_, la Nov 23 2006, 02:50 PM, a spus:
35, e un restaurant dragutel, iti poti rezerva o masa, pe str mihaileanu nr 35
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ciorba de perisoare | peter bahuczki | 10 | 8.987 |
|
Cele mai bune oua
SFAT SCURT |
Dragos Cristache | 8 | 5.002 |
|
Cum pregatim 2 feluri de mancare in 30 de minute?
Haideti sa adunam aici retete rapide! |
Mamaitza | 28 | 31.015 |
|
Fasole
mod de preparare |
Dragos. | 51 | 20.455 |
|
Chipsuri
|
MiniME | 95 | 47.407 |
Contact
Facebook