sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ceva pt par, in afara de peruca Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 16 September 2009 - 08:09 PM

Vezi postareaXylia, la Sep 16 2009, 08:06 PM, a spus:

Nuhuhuuuuuu :cheer: .
Baieteste m-as tunde, dar nu 0! Nu!

Doar prima luna e mai greu. Dar avand in vedere ca vine iarna, se poate camufla. O cunoscuta a facut operatiunea tot asa pe timpul iernii trecute, iar acum a crescut foarte sanatos.
0

#22 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 16 September 2009 - 08:15 PM

O sa zica lumea ca am cancer :cheer:.
0

#23 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 September 2009 - 08:19 PM

Vezi postareaXylia, la Sep 16 2009, 08:15 PM, a spus:

O sa zica lumea ca am cancer :cheer:.

Intr-un fel e o experienta unica sa te vezi asa. Poate sa-ti stea chiar surprinzator de bine. Depinde de fizionomie.

PS Ei lasa ca o veni ea si moda asta, sa vezi atunci femeile, care mai de care :crazy:
Nu uita sa faci poze ca amintire daca o faci :P
0

#24 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 16 September 2009 - 09:04 PM

Nu prea vad logica cu regenerarea si tunsul zero, problema e din interior deci cam greu sa ajute cand lucrtezi la exterior sau ajuta pe perioade scurte de timp
0

#25 Utilizator offline   January 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 16 September 2009 - 09:08 PM

Stiu sigur ca interiorul e problema...
0

#26 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 September 2009 - 09:18 PM

Vezi postareasamsara, la Sep 16 2009, 09:04 PM, a spus:

Nu prea vad logica cu regenerarea si tunsul zero, problema e din interior deci cam greu sa ajute cand lucrtezi la exterior sau ajuta pe perioade scurte de timp

Eu observ logica zi de zi in oglinda cand imi fac barba. De asemenea logica se observa si in zonele intime pentru cine se rade frecvent :crazy: Apoi am vazut logica probata si deasupra urechilor. Ce sa zic, rezultatele au fost foarte bune. Poate ar trebui sa asteptam sa fie procedura aprobata de asociatia medicilor din romanica :cheer: Ar aproba-o ei, problema e ca din ce sa scoata bani cu tratamentul asta? :P Din vanzarea lamelor? :lol2:

Nu stiu sa explic fenomenul, dar cand e taiat foarte aproape de radacina, parul se intareste, firele ce cresc de la 0 devin mai robuste. Asta e.

Intreaba-i si pe batranii care stiu, ti-ar putea propune niste plante. Natura are solutii nebanuite.
0

#27 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 16 September 2009 - 09:19 PM

Vezi postareaXylia, la Sep 16 2009, 03:22 PM, a spus:

Buna ziua. Ma numesc Alexandra de 19 ani si am o maaare maare problema. Imi cade atata par, suvite de par, maini de par, tone de par incat incep sa-mi fac griji serios de tot. Stressata sunt, viata dezordonata am, s.a.m.d. Tare mi-e ca nu mi-ar sta bine cheala. Deloc-deloc. Dar, vrand-nevrand... :cheer:
Vreau si eu ceva sfaturi. Am inceput sa mai inlatur din factorii de stress, obiceiuri proaste si foarte proaste, de mancat am mancat mereu sanatos sau cel putin asta am incercat. Mai iau cate-un calciu, magneziu, cate-o vitaminutza asea...da' nu vad niciun rezultat!!! Nu stiu ce sa mai fac. Am cosmaruri. Cred ca in scurt timp raman cu 1/4 din parul pe care il aveam. Ma bate gandul sa ma apuc de "Revalid".
Deci help.

da sa te duci la doctor te-ai gandit? eu am avut probleme cu caderea parului ....dar am fost la dermato am facut tratament si mi-am revenit
0

#28 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 17 September 2009 - 11:51 AM

as fi bagat mana in foc ca topicul asta e deschis de un mascul si vroiam sa il sfatuiesc sa se obisnuiasca cu asta, ca nu mai are scapare :)
0

#29 Utilizator offline   January 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 17 September 2009 - 01:30 PM

HAHAHAHAH. :)

Din pacate, nu...
0

#30 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 17 September 2009 - 06:17 PM

Vezi postareaPippo, la Sep 16 2009, 10:18 PM, a spus:

Eu observ logica zi de zi in oglinda cand imi fac barba. De asemenea logica se observa si in zonele intime pentru cine se rade frecvent :good: Apoi am vazut logica probata si deasupra urechilor. Ce sa zic, rezultatele au fost foarte bune. Poate ar trebui sa asteptam sa fie procedura aprobata de asociatia medicilor din romanica :roll: Ar aproba-o ei, problema e ca din ce sa scoata bani cu tratamentul asta? 8) Din vanzarea lamelor? :)

Nu stiu sa explic fenomenul, dar cand e taiat foarte aproape de radacina, parul se intareste, firele ce cresc de la 0 devin mai robuste. Asta e.

Intreaba-i si pe batranii care stiu, ti-ar putea propune niste plante. Natura are solutii nebanuite.

Logica e pentru zonele mai sus mentionate de tine, parul de pe cap nu prea se incadreaza in aceasta logica din pacate la marea majoritate dintre noi. Se spune din batrani ca sa razi copilul ca flori de mar ca parul va creste mai des etc. Ei bine in cazul meu genetica isi spune cuvantul si am acelasi fir subtire la par ... din cap, ca pe picioare ii rezistent :tease:
Poate in cazul ei, daca nu e vorba de genetica, poate ar avea succes cu rasul :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic