sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ceva pt par, in afara de peruca Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Darkme 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-December 04

Scris 06 January 2005 - 02:37 PM

la multi ani sa traiesc .....si voi normal :)
hai salut fartilor ....am si eu o mare rugaminte la voi
bah in mama mea sunt tanar si imi cade paru ca la morti si deja am chelie partiala ....deci ma poate ajuta cineva .....situatia e disperata .....chiar obsedanta .....am ajuns sa plang dupa fiecare fir de par pierdut....am nevoie de terapie :) ....hai va rog eu mult daca stiti ceva remedii bune impotriva caderii parului si ceva care sa-la faca sa creasca ziceti-mi si mie sa nu ajung sa port peruca :)......
tot respectul meu ....pentru mine......si pentru voi bineinteles :)
al vostru /Dragos
0

#2 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 09 January 2005 - 07:59 AM

La multi ani! si sa auzim numai de bine....
deci....pot fi mai multe motive care pot face parul sa cada. si pot da exemple din propria'mi experienta, lipsa de fier, Stress, mincatul dezordonat ptr. perioade mai lungi ( putin, rar si nenutritiv (dulciuri in excess) ) etc, nu ma refer cind este si ceva genetic in joc....si mai rau.
Pot fi si unele deficiente in corpul omenesc, trebuie sa ai totusi un examen la doctor, inainte de orice metoda, ceva analize de singe si poate glanda tiroida verificata....

Singurul lucru care stiu ca da rezultate ( atit timp cit il folosesti, cind te'ai oprit, incepe sa cada iarasi) este ROGANE 2% monoxidill ptr. femei si 5% ptr. barbati, si poti vedea rezultate cam dupa 1-3 luni, si trebuie folosit dimineata si seara. ( o femeie pe care o cunosc are problema asta si doctorul i'a recomandat "concentratia de la barbati" si 2 tipuri de fier... nu stiu daca produsul este valabil in Ro, dar cel putin stiu ca ingredientul principal este monoxidill (cred ca am scris bine) mult success!!!
0

#3 Utilizator offline   bab 

• Membru
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 04

Scris 09 January 2005 - 09:17 PM

Draga Darcame, cea mai buna solutie este un tratament. Problema este sa gasesti clinica cea mai buna in domeniu. Daca te iei dupa toate fanteziile celor care au auzit ca parca era undeva, ceva care nu stiu cum se chema, ai sa ajungi precum becul Philips. Iti doresc multa bafta, ca ai nevoie.

PS: Eu mai am "vegetatie" de vreo doua dusuri, din cauze "ereditare" :dee
0

#4 Utilizator offline   doreea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-April 05

Scris 17 April 2005 - 01:11 AM

la multi ani sa traiesc .....si voi normal :cry:
hai salut fartilor ....am si eu o mare rugaminte la voi
bah in mama mea sunt tanar si imi cade paru ca la morti si deja am chelie partiala ....deci ma poate ajuta cineva .....situatia e disperata .....chiar obsedanta .....am ajuns sa plang dupa fiecare fir de par pierdut....am nevoie de terapie :cry: ....hai va rog eu mult daca stiti ceva remedii bune impotriva caderii parului si ceva care sa-la faca sa creasca ziceti-mi si mie sa nu ajung sa port peruca :soc:......
tot respectul meu ....pentru mine......si pentru voi bineinteles

medicamentul se numeste minoxidil si se gaseste in concentratii de 2 si 5%
denumirea substanta activa in comert se gaseste ca Hairgrow sau produsul Alopexy.
la barbati exista si un tratament per os cu finasteride(propecia),acetat de ciproteron, spironolactona
consulta un medic inainte
dr doreea
0

#5 Utilizator offline   floryyn2006 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-January 06

Scris 18 August 2006 - 09:58 PM

salut.In urma cu un an jumatate mi-a inceput sa-mi cada parul , apoi din ce in ce mai tare, am fost la spital si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca , pana la urma o sa-mi cada ca mostenesc pe cineva din casa :doh: , apoi am fost la un cabinet particular si mi-a dar vitamine si alopexy, parul imi cadea ceva de speriat :bataita: am folosit alopexy de 2 ori pe zi timp de 6 luni, nu pot sa zic ca mi-a crescut dar ce-i drepr cadea mai rar, dar in cap parul se vedea bine ca era tot mai rar,In timpul asta am mai folosit si alte tratamente, am spalam cu urzici si frunze de nuc. Cineva mi-a spus sa folosesc tinctura de ardei iute ca e buna ca si el a folosit si nu i-a mai cazut parul. Am folosit si eu , ma dadeam in fiecare seara, ce-i drept la inceput cam ustura. Acu am 5 saptamani de cand folosesc si credeti-ma parul meu e mai des :crazy: nu mai cade mult , o sa mai folosesc, iar dupa ce-mi va creste o sa ma dau mai rar, doar asa pt intretinere, pt ca nimeni nu scapa de boala Am scris toate astea sa vada lumea ca exista trateament si e ieftin.Va jur ca functioneaza, doar sa aveti rabdare si incredere, stiu cum e sa-ti cada parul, eram fff deprimat. Acu e bine. Incercati si voi si daca fuctioneaza sa le spuneti si voi la altii, :haha:
0

#6 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 21 August 2006 - 06:52 PM

Tinctura de ardei iute? Pai da-ne si noua reteta, sau nu e preparata in casa?
0

#7 Utilizator offline   neya1234 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-October 06

Scris 20 November 2006 - 02:02 PM

Dakme, o solutie rapida pentru stoparea caderii este Crema pentru par de la Viva Natura - se gaseste la plafar - are petrol si multe extracte de plante. Se foloseste inainte de fiecare spalare, si mie cel putin dupa 2-3 spalari a incetat sa-mi mai cada. Dar nu stiu cat de mult efect are in cazuri mai serioase. E ieftina si poti sa o incerci imediat ce ajungi la un Plafar.
Cam atat stiu eu sa-ti spun.
0

#8 Utilizator offline   AlexSilviu 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-August 09

Scris 13 August 2009 - 02:01 PM

Stie cineva de unde pot cumpara o solutie pe baza de Minoxidil 5% in Romania?

Am folosit Kirkland Signature pana acum (adus din State) si a functionat perfect, dar in curand raman fara....
0

#9 Utilizator offline   Distrusu' 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-July 09

Scris 13 August 2009 - 07:28 PM

Hairgrow 5%. Gasesti aproape in toate farmaciile. Desi contine 5% minoxidil, dupa cum soliciti tu, e o porcarie comerciala.

Nu exista mai oameni buni nimic pentru regenerarea totala a foliculelor. Ce naiba? Ar fi luat premiul Nobel cel care ar fi fost in stare sa descopere asa ceva.

A, da. Daca aveti de gand sa dati in jur de 700 de lei pe produse precum Crescina sau Vichy, pentru tratarea alopeciei (indiferent ca e sau nu areata), mai ganditi-va inca o data. Cum sa refaci un proces natural... v-ati gandit mai intai la asa ceva? Iti cade parul si nu poti sa te impaci cu ideea? Poarta o palarie sau o sapca. Asta e...
0

#10 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 13 August 2009 - 09:08 PM

Vezi postareaDistrusu', la Aug 13 2009, 07:28 PM, a spus:

Hairgrow 5%. Gasesti aproape in toate farmaciile. Desi contine 5% minoxidil, dupa cum soliciti tu, e o porcarie comerciala.

Nu exista mai oameni buni nimic pentru regenerarea totala a foliculelor. Ce naiba? Ar fi luat premiul Nobel cel care ar fi fost in stare sa descopere asa ceva.

A, da. Daca aveti de gand sa dati in jur de 700 de lei pe produse precum Crescina sau Vichy, pentru tratarea alopeciei (indiferent ca e sau nu areata), mai ganditi-va inca o data. Cum sa refaci un proces natural... v-ati gandit mai intai la asa ceva? Iti cade parul si nu poti sa te impaci cu ideea? Poarta o palarie sau o sapca. Asta e...

sa te contrazic putin. Si nu pentru ca asa am eu chef ci pentru ca ce zici tu e o prostie. Alopecia areata se poate trata. Exemplu viu sunt eu. Am facut tratament de 3 luni cu Dermovate.

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Vrei sa iti pui extensii la par?
girls only
Armina  107 53.451
Replici noi vopsea de par albastra
AJUTOR!
musicat  14 13.436
Poll (No New) Chestionar:    Se poate incetini albirea parului? amoramo44  21 19.204
Hot Topic (New) Epilare tahionic  50 23.839
Replici noi Par permanent laviniaticu  3 4.583