salut.In urma cu un an jumatate mi-a inceput sa-mi cada parul , apoi din ce in ce mai tare, am fost la spital si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca , pana la urma o sa-mi cada ca mostenesc pe cineva din casa

, apoi am fost la un cabinet particular si mi-a dar vitamine si alopexy, parul imi cadea ceva de speriat

am folosit alopexy de 2 ori pe zi timp de 6 luni, nu pot sa zic ca mi-a crescut dar ce-i drepr cadea mai rar, dar in cap parul se vedea bine ca era tot mai rar,In timpul asta am mai folosit si alte tratamente, am spalam cu urzici si frunze de nuc. Cineva mi-a spus sa folosesc tinctura de ardei iute ca e buna ca si el a folosit si nu i-a mai cazut parul. Am folosit si eu , ma dadeam in fiecare seara, ce-i drept la inceput cam ustura. Acu am 5 saptamani de cand folosesc si credeti-ma parul meu e mai des

nu mai cade mult , o sa mai folosesc, iar dupa ce-mi va creste o sa ma dau mai rar, doar asa pt intretinere, pt ca nimeni nu scapa de boala Am scris toate astea sa vada lumea ca exista trateament si e ieftin.Va jur ca functioneaza, doar sa aveti rabdare si incredere, stiu cum e sa-ti cada parul, eram fff deprimat. Acu e bine. Incercati si voi si daca fuctioneaza sa le spuneti si voi la altii,