sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parfumuri furate- aveti incredere? Evaluare topic: - - - - -

#81 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 31 January 2012 - 07:49 PM

Vezi postareaJungle k, la 31 January 2012 - 07:40 PM, a spus:

Daca impartim pretul la numarul de luni in care il poti folosi si ne iese o suma acceptabila, asta nu inseamna ca e ieftin.

Ba exact asa e... Daca iti cumperi un lucru care te coste 20 de lei si te tine o zi, e mult mai scump decat ceva pe care platesti 200 de lei si te tine un an. Don't you think?

Mai simplu, asa sa inteleaga tot satul... Iti ie un parfum, dar te tine o gramada de timp. Ca veni vorba, am intrebat-o si pe prietena-mea, chiar acum, cum e sa consumi un parfum de marca in 2 luni. Stii ce mi-a spus? Ca mori, sau tu, sau ceilalti... Aaa... are o etajera de parfumuri "scumpe". Si parfumurile astea, le cumperi si tu, mai multe, nu numai unul... Mie imi expira, pur si smplu, se invecheste cate unul. Poti sa iti faci in timp colectie de parfumuri. Nu din cauza asta o sa saracesti. Ia vezi, inca odata, cat te costa sa mirosi bine? Daca nu stii cum sa calculezi, iti esplic eu.

Bottom line: am fost ironic, numai pentru ca tu insati ai fost. :)

Vezi postareaJungle k, la 31 January 2012 - 07:43 PM, a spus:

Este foarte urat sa indrepti discutia in directia asta, sa stii. :tease:

Eu is un tip prietenos. Suficient sa nu fii ironica cu mine, si o sa fim friends...
0

#82 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 31 January 2012 - 08:25 PM

Vezi postareaJungle k, la 31 January 2012 - 07:15 PM, a spus:

In Romania, un parfum cu 200 lei/35 ml, este un parfum scump, sa fim seriosi, chiar este. Si nu cred ca ajunge mai mult de doua luni, in cel mai bun caz.

Pentru cei cu venituri modeste este intradevar scump, mai ales ca e doar 35ml.
0

#83 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 January 2012 - 08:28 PM

Cat trei-patru pachete de tigari pe luna... Uite, arunc asa la intamplare o suma. Si lumea fumeaaaaaza, nu gluma. Aia e scump! :yes:
0

#84 Utilizator offline   Jungle k 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-December 10

Scris 31 January 2012 - 08:35 PM

Cred ca vorbim putin de lucruri diferite sau nu am fost eu suficient de clara.
Bineinteles ca "daca iti cumperi un lucru care te coste 20 de lei si te tine o zi, e mult mai scump decat ceva pe care platesti 200 de lei si te tine un an", nu asta era problema. Ci daca un parfum de 200 lei iti ajunge 10 luni, nu sta nimeni sa puna 20 lei deoparte lunar, ca sa si-l permita. Multi si l-ar permite doar daca ar face asta. Cati romani crezi tu ca isi pot face asemenea mofturi, chiar si odata la cateva luni, fara sa se gandeasca de doua ori inainte? Nu stiu ce persoane cunosti tu, dar eu traiesc intr-o tara in care oameni de toate varstele cara baxuri cu 6 sticle de 2 l, cate 3 statii de autobus, doar pentru ca e reducere de 1,5 lei la Mega Image. De aceea, nu pot privi un parfum cu 200 lei ca nefiind scump. Mie mi se pare limpede ca nu si-l permite oricine, indiferent de numarul de ml consumati pe luna.

Referitor la prietena ta, este treaba ei cat parfum foloseste, la fel cum este treaba mea cat folosesc. Dar din experienta personala, nu cred ca e nevoie sa exagerezi ca sa consumi un parfum de 35 ml in doua luni, sincer. Dar asta e o alta discutie.

Si nu a fost nimeni ironica cu tine.

Vezi postareaNaeema, la 31 January 2012 - 08:25 PM, a spus:

Pentru cei cu venituri modeste este intradevar scump, mai ales ca e doar 35ml.

Venituri modeste, cu indulgenta, cred ca inseamna <2500 lei inclusiv. Asta reprezinta majoritatea in Romania. Putini au salarii de 1000 euro minim, ca sa-si permita parfumuri si tot felul de chestii, din pacate.
0

#85 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 January 2012 - 08:39 PM

Eu cred ca daca cineva vede la o parfumerie un parfum de 12 lei, si apoi vede unul de 200 de lei, spune aoleeeu ce scuuump! eu nu imi permit niciodata asa ceva!...

Dar e o treaba: un parfum de firma (daca se potriveste cu pielea ta, dar asta e alta poveste), e mult mai persistent. Dai un fas, si cateva ore mirosi bine. Nu trebuie sa torni pe tine (asta fara adresa, ci in general).

Apoi, parfumurile ieftine, put. Eu o singura data in viata am dat de un parfum relativ ieftin care mirosea bine. Si mirosea, nu gluma. Dar nu se mai gaseste! :pardon: Deci diferenta intre a mirosi bine si a mirosi rau, in bani nu e foarte mare. Un parfum bun te tine luni de zile. Si conteaza mult sa mirosi bine - chiar si pentru un barbat! Am spus? - am spus! Daca fumezi cateva luni putin mai putin, din diferenta aia de bani iti poti cumpara un parfum de firma.
0

#86 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 31 January 2012 - 11:50 PM

Vezi postareaAndreeaBB18, la 31 January 2012 - 01:14 PM, a spus:

Eu am cumpărat cāteva parfumuri de pe un site www.vreauparfum.com! Mi s-a garantat la īnceput că sunt originale și fiind prețuri mici am zis că merită să īncerc. Mi s-au părut geniale, chiar sunt convinsă că sunt originale

Originale in ce sens? in sensul ca nu mai exista altele ca ele?

Vezi postareaOanba1, la 30 January 2012 - 08:32 PM, a spus:

Eu am cumparat de la hoti,de obicei este cu 50% mai ieftin decat in magazin si nu am avut probleme cu ele.Cand ma refer la hoti,nu sunt cei de pe strada,ci recomandati de anumite persoane.

Recomanda-mi si mie un hot bun. Poate se pricepe la mai mult decat ciordit parfumuri.

Vezi postareaJungle k, la 31 January 2012 - 07:15 PM, a spus:

Si nu cred ca ajunge mai mult de doua luni, in cel mai bun caz.

Si eu sunt de parere ca te tine mai mult, ca nu-i apa minerala.
0

#87 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 01 February 2012 - 01:58 AM

Vezi postareaNaeema, la 31 January 2012 - 11:13 AM, a spus:

Daca-s furate de unguri, da. Aia stiu ce sa fure. :o:

N-o sa fure lebede, porci, cai morti!!! Parfumul frantuzesc le tine la inaltime, la nivel emancipat de aroma exotica :doh:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Buzele crapate
help
baby_girl  63 28.047
Hot Topic (New) Atasamente Cosmetica - ce firma?
teme combinate
erika  203 51.774
Hot Topic (New) Atasamente Unghii false User09  96 22.738
Hot Topic (New) Farduri de pleoape rezistente adynya  19 12.105
Hot Topic (New) Epilarea masculina
teme combinate
Baa'l  129 16.097