Cititi pe prima pagina in Ziua www.ziua.ro
"Documentul pus la dispozitie de catre deputatul PNTCD Aurelian Pavelescu arata cum PSD s-a facut pres in fata austriecilor * Guvernul s-a angajat sa faca trafic de influenta, sa loveasca in interesele nationale si sa dirijeze votul in Parlament * Puterea din 2004 a semnat ca nu va promova privatizarea PETROM in SUA, dinamitand astfel relatia cu aliatul NATO * DNA cunoaste clauzele secrete din 26 aprilie 2006, dar nu s-a autosesizat * Regimul Basescu - Tariceanu se face vinovat de tainuirea scandaloasei vanzari * Astazi CSAT se reuneste pentru
a discuta siguranta energetica si contractul OMV-PETROM"
Cum mai pot exista oameni care sa acorde credibilitate unor partide care au tradat poporul roman, iar pe partidul a carui intentii au fost pentru Romania si pentru romani, sa il "omoare" cu fiecare ocazie!!??
Pagina 1 din 1
Lupta PNTCD impotriva jefuitorilor tarii da roade!
Scris 22 November 2006 - 02:33 AM
N-au trecut chiar aşa mulţi ani de cānd l-aţi avut prim-ministru pe Ciorbea. Mai staţi liniştiţi vreo 2-3 legislaturi, aşteptaţi pānă vor avea drept de vot cei care nu intraseră īncă la şcoală īn 1996-2000 şi spuneţi-le lor despre lupta PNTCD. Poate ei or să vă creadă.
Scris 22 November 2006 - 05:30 AM
mirondanro, la Nov 22 2006, 03:42 AM, a spus:
Cum mai pot exista oameni care sa acorde credibilitate unor partide care au tradat poporul roman, iar pe partidul a carui intentii au fost pentru Romania si pentru romani, sa il "omoare" cu fiecare ocazie!!??
buna intrebare , mai pune-o odata si-ai sa-ti dai raspunsul singur
Scris 22 November 2006 - 07:46 PM
harald, la Nov 22 2006, 02:33 AM, a spus:
N-au trecut chiar aşa mulţi ani de cānd l-aţi avut prim-ministru pe Ciorbea. Mai staţi liniştiţi vreo 2-3 legislaturi, aşteptaţi pānă vor avea drept de vot cei care nu intraseră īncă la şcoală īn 1996-2000 şi spuneţi-le lor despre lupta PNTCD. Poate ei or să vă creadă. 
da tu pe cine crezi! pe ADA, PSD, PC, UDMR!
Datorita cui vei sabatorii intrarea in UE? FSN(PSD+PD) sau PNTCD si PNL?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce parere aveti despre razboiul dat |
MaxJuve | 546 | 39.958 |
|
Cum credeti ca va evolua conflictul din orientul mijlociu? | simplu | 11 | 7.359 |
|
Autonomia şcolilor romāneşti, refuzată īn Ungaria
ungurii refuza cele mai elementare drepturi romanilor |
Lazio | 2 | 2.198 |
|
UNIUNEA NORD AMERICANA Mexic, Canada si SUA
20 August are loc intalnirea din Bush, Harper si Calderon |
Schimbarea Perceptiei | 3 | 3.251 |
|
Chestionar:
Pareri...sincere,fara ipocrizie. |
Bagherra | 91 | 19.324 |