sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

eroare la copiere Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   N3t_Ghost 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-October 06

Scris 21 November 2006 - 08:55 PM

Am patit-o aseara cu vreo 2 cduri de la un tovaras...am dat sa copiez filmu p hard si s-a tot chinuit saracu meu calculator sa-si faca treaba... aproape de final imi afiseaza o eroare din care eu personal n-am inteles nimic : Copy Failed Cyclic redundancy Check... daca pricepeti ceva din asta..explicati-mi si mie va rog frumos.. nu de alta da chiar sunt curios :focus:
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 22 November 2006 - 12:15 AM

Nu-i mare lucru ... e distrus CDul. Am patit-o si eu. Sau poate e doar murdar, si cd-romul tau e mai slabut. In principiu, discul e belit fix pe portiunile unde se scrie ECC (suma de corectie, care asigura unitatea optica la citire ca citeste bine).

Daca vrei sa incerci sa-l repari, gasesti aici sfaturi: http://forum.digital...ead.php?t=54849

Aceasta postare a fost editata de daemon: 22 November 2006 - 12:16 AM

0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 28 November 2006 - 03:50 PM

Eu am şlefuit discuri zgāriate, nu īn scopul de a le utiliza īn continuare, ci doar pentru a recupera datele. Şi dacă īn unele zone unitatea citea cu 24x, iar īn altele cu 0,2x sau deloc, după şlefuire citea tot discul cu 10x, de la cap la coadă.

Mai există acelaşi tip de eroare şi la discuri CD-R inscripţionate īn urmă cu 3-5 ani (Memorex, Platinum).
Aceste erori nu īşi au originea īn zgārieturi, ci īn degradarea materialului. După īncă 2 ani de la primele erori, discul este considerat ca blank de către unitate, deci e degradat complet. :yahoo: N-am īncercat să-l inscripţionez din nou, să văd ce se īntāmplă :crazy:
0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 29 November 2006 - 07:14 PM

I did. Ţi-ar fi dat eroarea infama CAN'T ENDTRACK.
0

#5 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 12 January 2007 - 03:03 PM

Incearca Total Copy. E un fel de copy-optimizer careil va forta un pic. Si atentie ca mesaje gen "redundancy cyclic error" pot fi cauzate si de un contact imperfect la panglica (de regulala IDE). Eu personal, am patit chestia astadin cauza unui pin rupt. Pana la urma a mers si asa dar numai cu Total Copy,iar cu windowsdoar la transferuri mici. Asa ca arunca o privire si in spatele unitatii optice.

Aceasta postare a fost editata de Reo: 12 January 2007 - 03:04 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Borland C++ 3.1 Raluca 483  0 1.373
Poll (No New) Chestionar:    laptop
..
smile1110  2 1.440
Replici noi Atasamente Calculatorul se inchide la aceeasi ora andreea_83  9 4.323
Replici noi parola calculator 4sh4d0w  3 8.388
Replici noi internet explorer
defect
del_marco22  1 1.619