Pagina 1 din 1
eroare la copiere
Scris 21 November 2006 - 08:55 PM
Am patit-o aseara cu vreo 2 cduri de la un tovaras...am dat sa copiez filmu p hard si s-a tot chinuit saracu meu calculator sa-si faca treaba... aproape de final imi afiseaza o eroare din care eu personal n-am inteles nimic : Copy Failed Cyclic redundancy Check... daca pricepeti ceva din asta..explicati-mi si mie va rog frumos.. nu de alta da chiar sunt curios
Scris 22 November 2006 - 12:15 AM
Nu-i mare lucru ... e distrus CDul. Am patit-o si eu. Sau poate e doar murdar, si cd-romul tau e mai slabut. In principiu, discul e belit fix pe portiunile unde se scrie ECC (suma de corectie, care asigura unitatea optica la citire ca citeste bine).
Daca vrei sa incerci sa-l repari, gasesti aici sfaturi: http://forum.digital...ead.php?t=54849
Daca vrei sa incerci sa-l repari, gasesti aici sfaturi: http://forum.digital...ead.php?t=54849
Aceasta postare a fost editata de daemon: 22 November 2006 - 12:16 AM
Scris 28 November 2006 - 03:50 PM
Eu am şlefuit discuri zgāriate, nu īn scopul de a le utiliza īn continuare, ci doar pentru a recupera datele. Şi dacă īn unele zone unitatea citea cu 24x, iar īn altele cu 0,2x sau deloc, după şlefuire citea tot discul cu 10x, de la cap la coadă.
Mai există acelaşi tip de eroare şi la discuri CD-R inscripţionate īn urmă cu 3-5 ani (Memorex, Platinum).
Aceste erori nu īşi au originea īn zgārieturi, ci īn degradarea materialului. După īncă 2 ani de la primele erori, discul este considerat ca blank de către unitate, deci e degradat complet.
N-am īncercat să-l inscripţionez din nou, să văd ce se īntāmplă
Mai există acelaşi tip de eroare şi la discuri CD-R inscripţionate īn urmă cu 3-5 ani (Memorex, Platinum).
Aceste erori nu īşi au originea īn zgārieturi, ci īn degradarea materialului. După īncă 2 ani de la primele erori, discul este considerat ca blank de către unitate, deci e degradat complet.
Scris 12 January 2007 - 03:03 PM
Incearca Total Copy. E un fel de copy-optimizer careil va forta un pic. Si atentie ca mesaje gen "redundancy cyclic error" pot fi cauzate si de un contact imperfect la panglica (de regulala IDE). Eu personal, am patit chestia astadin cauza unui pin rupt. Pana la urma a mers si asa dar numai cu Total Copy,iar cu windowsdoar la transferuri mici. Asa ca arunca o privire si in spatele unitatii optice.
Aceasta postare a fost editata de Reo: 12 January 2007 - 03:04 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Borland C++ 3.1 | Raluca 483 | 0 | 1.373 |
|
Chestionar:
laptop
.. |