www.SatuMare.net - un portal al orasului Satu Mare
Scris 06 January 2005 - 01:26 AM
www.SatuMare.net - un portal dedicat tuturor satmarenilor de pretutindeni
va invitam sa vizitati site-ul nostru
asteptam sugestii , opinii si chiar critici despre site
mersi
va invitam sa vizitati site-ul nostru
asteptam sugestii , opinii si chiar critici despre site
mersi
Scris 11 January 2005 - 04:26 AM
banuiesc ca nu asteptai chiar feed-bacca ci mai mult niste vizitatori, dar oricum imi place site-ul. E un template sau la-ai facut tu ? Daca la-ai facut tu felicitari ! =de>
Scris 11 January 2005 - 08:04 AM
mersi de-le
sa stii ca ma asteptam la feedbacca-uri ... dar de la satmareni ... acum ma bucur ca sunt si altii care citesc acest topic
site-ul e un template ... era prea complex si prea mult de lucru ca sa-la fac eu ... si avand in vedere ca timpul costa bani am ales acel template
si in fond si la urma urmei de ce sa nu folosesc asa ceva ? ... de ce sa reinventez eu ce deja au reinventant altii ?!?!!
sa stii ca ma asteptam la feedbacca-uri ... dar de la satmareni ... acum ma bucur ca sunt si altii care citesc acest topic
site-ul e un template ... era prea complex si prea mult de lucru ca sa-la fac eu ... si avand in vedere ca timpul costa bani am ales acel template
si in fond si la urma urmei de ce sa nu folosesc asa ceva ? ... de ce sa reinventez eu ce deja au reinventant altii ?!?!!
Scris 11 January 2005 - 09:50 AM
Arata bine dar sunt prea multe informatii iar acest lucru poate sa-la oboseasca pe vizitator.
In plus cred ca bennerele din josul paginii sunt cam mari.
Ar mai merge lucrat dar e bine.
In plus cred ca bennerele din josul paginii sunt cam mari.
Ar mai merge lucrat dar e bine.
Scris 11 January 2005 - 10:17 AM
da Andrei ... te inteleg perfectce zici
ideea e ca daca informatia asta nu e toat pe prima pagina ... sunt unii care renunta sa mai navigheze pe pagina
de-asta am pus pe prima pagina atata informatie ... cu banner-ele ma gandesc ... vad cum fac
mersi
ideea e ca daca informatia asta nu e toat pe prima pagina ... sunt unii care renunta sa mai navigheze pe pagina
de-asta am pus pe prima pagina atata informatie ... cu banner-ele ma gandesc ... vad cum fac
mersi
Scris 11 January 2005 - 11:44 PM
Si mie mi se pare un pic cam incarcata prima pagina. In rest insa, iti doresc mult succes.
Scris 11 January 2005 - 11:51 PM
pai cum asa sa fie incarcata ?
vezi la altii ... e si mai incarcata
pe bune
ma mir ca ziceti asta ... eu zic ca un portal asa trebe` sa fie
vezi la altii ... e si mai incarcata
pe bune
ma mir ca ziceti asta ... eu zic ca un portal asa trebe` sa fie
Scris 12 January 2005 - 04:38 AM
cred ca ai dreptate la treaba cu informatia pe prima pagina. Nu stiu cati sa-ar aventura prin linca-uri daca nu ar fi totul la prima vedere.
Scris 16 January 2005 - 08:07 PM
eh... yo m-am avanturat !! e frumusel site-ul nu am ce zice !! ma rog e invision Power Board care imi place si mie foarte mult !!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Comunitatea programatorilor din Romania .. | s3aNPaul | 23 | 9.656 |
|
Un nou director Web
seo friendly |
papickk | 4 | 1.678 |
|
www.onlinefun.ro