greselile si relatiile
Scris 21 November 2006 - 02:25 PM
Am vazut de vreo 3 ori filmul "How to lose a guy in 10 days" si mi-a placut mult.Imi puneam intrebarea care sunt cele mai grave greseli pe care le poti face intr-o relatie?Sau greseli de tot felul care pot infuenta in mod malefic relatia.
Scris 21 November 2006 - 02:33 PM
Nici o relatie care e construita doar pe atractie sexuala nu are viitor lung.
Scris 21 November 2006 - 02:55 PM
Greseli mari?
Minciunile, orgoliul exagerat, incapacitatea sau refuzul de a empatiza, neglijarea laturii sexuale...
Minciunile, orgoliul exagerat, incapacitatea sau refuzul de a empatiza, neglijarea laturii sexuale...
Scris 21 November 2006 - 03:07 PM
ORGOLIUL ...
sau mai frumos spus... faptul de a fi natural tot timpul desi constientizezi ca orice relatie ca sa fie de success tre sa fie o relatie gen give & take.
sau mai frumos spus... faptul de a fi natural tot timpul desi constientizezi ca orice relatie ca sa fie de success tre sa fie o relatie gen give & take.
Scris 21 November 2006 - 03:23 PM
Consider ca intr-o relatie trebuie sa existe comunicare si sa nu existe minciuni.Asadar,naturaletea este un "must" ...daca n-ar exista ar insemna ca totul e fals...o minciuna...
Scris 21 November 2006 - 03:34 PM
ada_, la Nov 21 2006, 02:23 PM, a spus:
Consider ca intr-o relatie trebuie sa existe comunicare si sa nu existe minciuni.Asadar,naturaletea este un "must" ...daca n-ar exista ar insemna ca totul e fals...o minciuna...
Minciuna nu exista. Exista perceptii gresite si asteptari iluzorii ...
Daca eu iti spun acum ca sunt o blonda buna o iei ca pe o minciuna? Nu. Pentru ca stii ca nu e asa si nu ti-am inselat nici o asteptare. Poti spune cel mult ca e o aberatie nedemna de luat in seama.
Minciuna poate evetual definitia conflictului intre asteptarile personale (in majoritate iluzorii) si realitatea cruda. Si asta se vede cel mai bine intr-o relatie cand din asteptari inselate se arunca acuze gen: m-ai mintit tot timpul.
Scris 21 November 2006 - 05:40 PM
Consider ca intro relatie trebuie sa existe Respect reciproc. Si atractie fizica. Si comunicare. Si altele. Si Respect reciproc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sunt oamenii monogami?
discutie despre monogamie |
veretregn | 49 | 8.636 |
|
Chestionar: True Love | CavalerulJedi | 13 | 4.730 |
|
O SCRISOARE.............. | amorcito | 18 | 6.296 |