sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cristian Tudor Popescu a demisionat din Clubul Roman de Presa Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-September 05

Scris 21 November 2006 - 10:53 AM

Satul sa asiste la „evolutiile din industria media, care au dus la schimbarea raporturilor, patronatul devenind tot mai puternic, iar ziaristii, piese de schimb, mutati la gramada intre redactii“, Cristian Tudor Popescu (foto) a decis sa abdice de la sefia Clubului Roman de Presa (CRP). „Eu sint jurnalist, am fost patron pentru o perioada foarte scurta si consider ca nu mai pot reprezenta o asemenea structura, ca nu-mi mai pot respecta menirea de a apara jurnalistii“, a afirmat Popescu. In scrisoarea deschisa adresata membrilor Consiliului de Onoare, Cristian Tudor Popescu precizeaza ca va asigura interimatul in functie pina la 1 ianuarie 2007, perioada in care CRP ar trebui sa-si aleaga un nou presedinte.

Sursa: Jurnalul

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 21 November 2006 - 10:54 AM

da... si ?
pana la urma e o decizie care-i face cinste .

#3 Utilizator offline   stea de mare 

• imortal
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 21 November 2006 - 10:55 AM

Ma bucur sa constat ca mai sunt si oameni care nu si-au pierdut definitiv "coloana vertebrala". :o:

#4 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 09 December 2006 - 05:22 PM

Ii respect decizia, dar e nasol... Era si este un om vertical si foarte realist! Fara el la conducerea CRP, presa va deveni si mai corupta si mai greu de controlat decat inainte.. :flowers:

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis