sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum sa nu suferi din dragoste pentru cei care n-au invatat din experienta inca ... Evaluare topic: * - - - -

#21 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 21 November 2006 - 11:45 AM

Vezi postareaMarlboro, la Nov 21 2006, 11:39 AM, a spus:

sau cautam singuratatea.

de ce sa cautam singuratatea? :frusty: nu e si asta o suferinta?
0

#22 Utilizator offline   Sei Shonagon 

• Alter Ego
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-March 06

Scris 21 November 2006 - 11:50 AM

Vezi postareaflori de camp, la Nov 21 2006, 10:45 AM, a spus:

de ce sa cautam singuratatea? :frusty: nu e si asta o suferinta?

singuratatea sa fie suferinta? nu neaparat. Uneori e bine sa simti un pic singuratea ca sa apreciezi mai mult momentele in care esti cu persoana iubita. Si mai sunt si alte motive pentru care uneori eu cel putin am nevoie de singuratate, de timp cu mine insami.
0

#23 Utilizator offline   rauldor 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 06

Scris 21 November 2006 - 12:26 PM

Nu poti desparti iubirea de suferinta. N-ai cum.
0

#24 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 21 November 2006 - 12:29 PM

Vezi postareaSei Shonagon, la Nov 21 2006, 11:50 AM, a spus:

singuratatea sa fie suferinta? nu neaparat.

ma refeream la o singuratate pe termen lung. :o: am si eu rare momente cand sunt singura dar si atunci simt lipsa celor dragi :frusty: nu-mi place fara ei. :tease:
0

#25 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 21 November 2006 - 12:51 PM

e usor sa vorbim despre echilibru intr-o relatie ,de multe ori nu tine de noi echilibrul,pt ca suntem impulsivi ,gelosi ,posesivi :tease:
de ex eu ,ma iau pe mine ca sunt intr.o situatie de kk :o:
sotul meu a inceput sa calatoresca mult cu afaceri ,deci eu raman acasik cu maxi ,catelushul.totul bine pana aici ,DAR sunt momente cand explodez(ba ca sutn geloasa ,ba deprimata etc ).cum pot eu sa fiu echilibrata ?? il iubesc la nebunie ,dar iubirea nu e de ajuns ca sa nu sufar .unoeri ma intreaba : de ce suferi ?? ai tot ce isi poate dori o femeie : nu muncesti ,iti fac poftele ,te iubesc ,ce vrei ?? mda asa e ,dar eu vreau sa fim mai mult impreuna ,nu sunt fericita ca am bani sa imi fac poftele dc el nu e.deci cum gasesc eu echilibrul ? :frusty:
0

#26 Utilizator offline   Sei Shonagon 

• Alter Ego
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-March 06

Scris 21 November 2006 - 01:10 PM

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Nov 21 2006, 11:51 AM, a spus:

e usor sa vorbim despre echilibru intr-o relatie ,de multe ori nu tine de noi echilibrul,pt ca suntem impulsivi ,gelosi ,posesivi :tease:
de ex eu ,ma iau pe mine ca sunt intr.o situatie de kk :o:
sotul meu a inceput sa calatoresca mult cu afaceri ,deci eu raman acasik cu maxi ,catelushul.totul bine pana aici ,DAR sunt momente cand explodez(ba ca sutn geloasa ,ba deprimata etc ).cum pot eu sa fiu echilibrata ?? il iubesc la nebunie ,dar iubirea nu e de ajuns ca sa nu sufar .unoeri ma intreaba : de ce suferi ?? ai tot ce isi poate dori o femeie : nu muncesti ,iti fac poftele ,te iubesc ,ce vrei ?? mda asa e ,dar eu vreau sa fim mai mult impreuna ,nu sunt fericita ca am bani sa imi fac poftele dc el nu e.deci cum gasesc eu echilibrul ? :frusty:

hmmm, in cazul nostru mai nou amnadoi calatorim destul de mult, insa reintalnirile sunt mereu foarte placute, ba parca ne-am apropiat mai mult, pentru ca suntem mai putin impreuna si iar ne trimitem sms-uri amoroase si asteptam cu sufletul la gura sa ne revedem... de parca ne pregatim de mici escapade numai pentru noi doi. Mie imi place. Si de atunci apreciez mai mult dumincile linistite, cand 2"u facem nimic", doar stam intinsi pe canapea dupa amiaza si ne uitam la un filmulet lejer...
Cred ca trebuie sa gasesti partea pozitiva a fiecarei situatii in care te gasesti in viata...Nu e chiar asa de greu, crede-ma.
0

#27 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 21 November 2006 - 01:11 PM

simplu...nu cauti nod in papura... :tease: astia care au de toate o iau razna :frusty: daca nu au problem isi fac
0

#28 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 21 November 2006 - 05:20 PM

Vezi postareaellla, la Nov 21 2006, 03:11 PM, a spus:

simplu...nu cauti nod in papura... :o: astia care au de toate o iau razna :frusty: daca nu au problem isi fac

cand ai zis de toate te referi probabil la situatia financiara sau cum ?? nu ma asteptam sa fiu inteleasa ,mai ales ca am intalnit multe femei care ma invidiaza pt "viata mea ". si probabil ca sunt atat de singura de am ajuns sa scriu pe net ce ma doare .ms ca ai aruncat cu pietricik ,ma trezesti !!! :tease:
0

#29 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 21 November 2006 - 05:28 PM

Vezi postareaMarlboro, la Nov 21 2006, 08:50 AM, a spus:

poate e mai simplu sa nu te īndragostesti ?

da...si sa-ti lipesti buzele de monitor :tease:

Vezi postareaellla, la Nov 21 2006, 09:24 AM, a spus:

da ...lipseste ... pana il inveti :frusty:

experientele nu vor fi niciodata la fel, echilibrul nu poate fi in continuu mentinut
0

#30 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 23 November 2006 - 10:13 AM

Vezi postarearauldor, la Nov 21 2006, 12:26 PM, a spus:

Nu poti desparti iubirea de suferinta. N-ai cum.

ba da ... daca inveti sa iubesti echilibrat... adica sa nu te atasezi, asta e secretul...atashamentul doare cand e rupt ...

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Nov 21 2006, 12:51 PM, a spus:

e usor sa vorbim despre echilibru intr-o relatie ,de multe ori nu tine de noi echilibrul,pt ca suntem impulsivi ,gelosi ,posesivi :o:
de ex eu ,ma iau pe mine ca sunt intr.o situatie de kk :jester:
sotul meu a inceput sa calatoresca mult cu afaceri ,deci eu raman acasik cu maxi ,catelushul.totul bine pana aici ,DAR sunt momente cand explodez(ba ca sutn geloasa ,ba deprimata etc ).cum pot eu sa fiu echilibrata ?? il iubesc la nebunie ,dar iubirea nu e de ajuns ca sa nu sufar .unoeri ma intreaba : de ce suferi ?? ai tot ce isi poate dori o femeie : nu muncesti ,iti fac poftele ,te iubesc ,ce vrei ?? mda asa e ,dar eu vreau sa fim mai mult impreuna ,nu sunt fericita ca am bani sa imi fac poftele dc el nu e.deci cum gasesc eu echilibrul ? :cheer:

am scris mai sus, iubeste cu libertate nu cu lasoul ...:lol2:

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Nov 21 2006, 05:20 PM, a spus:

cand ai zis de toate te referi probabil la situatia financiara sau cum ?? nu ma asteptam sa fiu inteleasa ,mai ales ca am intalnit multe femei care ma invidiaza pt "viata mea ". si probabil ca sunt atat de singura de am ajuns sa scriu pe net ce ma doare .ms ca ai aruncat cu pietricik ,ma trezesti !!! :)

neinteleasa, hm, mda...de esti singura? fa-ti prietene/prieteni ... fa lucruri care iti plac...:o:

Vezi postareaYvonna, la Nov 21 2006, 05:28 PM, a spus:

da...si sa-ti lipesti buzele de monitor :o:
experientele nu vor fi niciodata la fel, echilibrul nu poate fi in continuu mentinut

ajungi la un nivel in care poti sa iti mentii echilibrul :) si sa iubesti frumos in acelasi timp

greseala care o facem noi e ca ne indragostim de oameni si doar il iubim pe Dumnezeu ... trebuie invers :o:
0

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Prea putin sex in 2004 simplu  19 8.973
Topic inchis Cat de usor renunta un barbat la o viitoare casatorie?
...usor?
Malkia  53 8.724
Topic inchis Chestionar:    Atasamente cat de usor renunti? sado  97 8.437
Topic inchis Urari de craciun pt Iubita/Iubit
Urari de craciun pt Iubita/Iubit
SweetBoy08  0 6.158
Topic inchis Atasamente Sex tantric
Ce parere aveti? Ati practicat?
Bebituca  61 18.916