sau Inregistrare

• 38 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prima dragoste! Credeti in ea? Se poate uita? teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   kelly 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 24 September 2005 - 09:14 PM

Vezi postareaShiva*, la Sep 21 2005, 10:08 PM, a spus:

Cine se mai gandeste la prima dragoste cand sunt atatea lucruri importante shi placute de facut shi de trait alaruri de iubitul actual?!

mare dreptate......e frumos sa-ti amintesti de prima iubire da asta in cazul in care nu iti trezeste amintiri neplacute...........oricum ce e acum conteaza........
0

#22 Utilizator offline   Bebituca 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-August 05

Scris 24 September 2005 - 09:42 PM

Parerea mea e ca nici o experienta nu trebuie uitata, fie ea buna sau rea, din toate avem ceva de invatat. Prima dragoste nu poate fi uitata pentru ca apar niste lucruri pe care nici nu ti le puteai imagina pana atunci, ceva mai frumos decat orice ai trait pana atunci. Nu va amintiti prima zi de scoala sau prima data cand ati mers cu bicicleta? E CAM acelasi lucru, numai ca aceasta experienta e mult mai intensa, mai frumoasa, mai ... sublima! Cum am putea-o uita? :thumbsup:
0

#23 Utilizator offline   robertzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-January 05

Scris 25 September 2005 - 03:06 PM

De ce intotdeauna trebuie sa facem comparatii? De ce uitam sa traim la intensitate maxima fiecare moment si ne lasam furati de amintiri? De multe ori pierdem atat de mult traind in trecut sau lasand trecutul sa ne afecteze sentimentele si deciziile din prezent.

Nu am sa uit niciodata anumite lucruri din trecut bune sau rele, pentru ca din toate am invatat cate ceva dar NICIODATA nu am sa compar iubirea de acum cu cele din trecut.

Roberta

Aceasta postare a fost editata de robertzica: 25 September 2005 - 03:09 PM

0

#24 Utilizator offline   Cescutza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 25 September 2005 - 04:35 PM

off ce copil sunt...
prima dragoste am trait-o 2 ani si jumatate.nu am uitat-o,inca il mai iubesc dar acum intr-un alt mod,ideea e ca acum sunt implicata in alta relatie.inca mai e mult pana o sa ajung sa il iubesc dar nu incerc sa il compar cu fostul pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa mi se intample asta.fiecare lucru are farmecul lui,fiecare anotimp,ficare gest,fiecare loc,ficare iubire.eu sunt un om slab si de multe ori ma "ingrop" in amintirea primei iubiri pentru ca a fost atat de pura..
0

#25 Utilizator offline   user_1 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-September 05

Scris 25 September 2005 - 05:52 PM

ehehe...adevarul este k prima dragoste nu se uita niciodata pentru k este prima experienta, prima legatura cu acele sentimente...este imatura, poate nu este deloc dragoste, ci doar o atractie irezstibila fata de partener/a, dar pt noi reprezinta PRIMA, care n`a marcat existenta... :thumbsup: . de fapt si de drept, adevarata dragoste este cea de`a doua. cel putin eu asa consider. prima dragoste nu o pot numi dragoste. ce`a de`a doua insa a fost si este in continuare profunda, si mai presus de toate matura...pana am gasit`o am cautat destul... :dance4:

Fisiere atasate

0

#26 Utilizator offline   TiGeR_asH 

• R0m4nt|cu
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-August 05

Scris 25 September 2005 - 07:48 PM

Sunt deacord cu aceasta ideea intr-o anumita masura!
Prima dragoste !adevarata! nu se uita, caci pe masura ce crestem intelegem dragostea altfel, intervin si alte "senzatii" si totul devine mai complicat, mai "incalcit" si e tot mai greu sa iubesti!
0

#27 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 25 September 2005 - 09:08 PM

Acum depinde si ce se intelege prin prima dragoste...unii se pot gandi la primul om caruia i s-a daruit, iar altii la primul om pt care au avut sentimente puternice...In cazul meu sunt doi oameni diferiti....Cred ca prima dragoste nu se poate uita, indiferent la ce ne duce gandul: cel pe care l-ai iubit sau cel caruia i te-ai daruit.
Asa cum ma stiti din posturile anterioare eu iubesc intens si pt multa vreme....Asa se face ca pe primul om de care am fost indragostita l-am uitat abia dupa 3 ani de la ultima intalnire (adica 3 ani nu i-am vazut chipul si nu am stiut absolut nimic despre el, dar era atat de viu in sufletul meu)...si poate ca nu l-as fi uitat nici atunci daca nu ar fi aparut cel pe care il divinizez acum.....

#28 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 26 September 2005 - 04:52 PM

Vezi postareaTiGeR_asH, la Sep 25 2005, 08:48 PM, a spus:

Sunt deacord cu aceasta ideea intr-o anumita masura!
Prima dragoste !adevarata! nu se uita, caci pe masura ce crestem intelegem dragostea altfel, intervin si alte "senzatii" si totul devine mai complicat, mai "incalcit" si e tot mai greu sa iubesti!
E foarte adevarat ce spui u pana intr`un punct.....pe masura ce crestem avem viziuni diferite asupra acestui sublim sentiment numit dragoste...dar desi totul se complica in viata,cel mai usor este sa iubesti si sa te lasi iubit.....e cel mai frumos lucru din viata....pentru fiecare dragoste exista un nou inceput...fiecare iubire poate fi considerata prima...si unika!
0

#29 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 08 May 2007 - 01:45 PM

Vezi postareaDovasy, la Sep 20 2005, 09:57 PM, a spus:

Cand ajungi la dragostea finala o uiti si pe prima si pe a doua si pe a 5 ...... parerea mea :yes:"

Prima dragoste nu o voi uita niciodata. Nu am cum pentru ca ea mi-a schimbat viata in totalitate ! Si, viitoarea mea sotie va sti asta pentru ca ea imi va fi cel mai bun prieten, iar prietenii isi inteleg trairile unul altuia !
0

#30 Utilizator offline   dulcika_papusica 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-July 07

Scris 23 July 2007 - 05:40 PM

Nu va rusinati sa spuneti!!! Vreau sa spun ca pentru altii prima dragoste poate fi amintita cu haz. Cei mai mari isi pot aminti cum a fost la liceu sau chiar la scoala, unde au intalnit ei prima lor dragoste fiindca sunt sigura ca nu au uitato nici acum.Cei care nu au intalnito inca primesc un sfat de la mine: Indragostiti-va fiindca sa iubesti e un lucru minunat!!! Oricine va poate spune asta, desi sa te indragostesti nu e un lucru simplu numai daca nu e o dragoste adevarata!!! Si aceasta tema imi aminteste de cantecul acela: Ani de liceu cantat de Stela Enache. Copilaria e un lucru minunat si un lucru si mai minunat e sa va amintiti de ea. Scrieti-va aici iubirile!!! :cheer: :cheer: :cheer: Am pus melodia cu Stela Enache pentru toti fanii si cei care vor sa-si aminteasca cum era la liceu!!!!!!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 38 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Topic pentru barbati * * * * * Sicilia  104 3.374
Replici noi Despre fidelitatea in dragoste
un filmulet de pe youtube care te face sa iti pui intrebari
xoan  5 2.461
Hot Topic (New) Prejudecati despre femei, barbati si dragoste
Elemente care influenteaza decizile vietii
Moftangiu  337 26.087
Topic inchis INAINTE DE A DESCHIDE UN TOPIC, CITITI-L PE ACESTA!
... pentru nou-veniti si nu numai ...
Shadowdancer  2 10.174
Hot Topic (New) De ce se intorc barbatii? Daca se mai intorc:D Ginnutza  153 21.008