Recomandare chipset Socket AM2
Scris 20 November 2006 - 02:47 PM
Ar fi 590
dar daca nu vrei SLI...
Fisiere atasate
-
nforce_500_amd_chart.pdf (173.31K)
Number of downloads: 10
Scris 20 November 2006 - 02:56 PM
merci...merge f. bine si 570.
ma gāndesc la asta:
Asus M2N-SLI Deluxe
ma gāndesc la asta:
Asus M2N-SLI Deluxe
Scris 20 November 2006 - 03:48 PM
E ok placa de baza dar citisem pe undeva ca nu prea e overclockabila... daca nu te intereseaza acest aspect...
Scris 20 November 2006 - 04:05 PM
Oho... stiu ce zici 
Am avut un Asus A7N8X-E Deluxe cu un Barton 2800+ ... mama ce zile faine... actualul DFI Infinity nf4 Ultra cu Athlon 64 X2 4200+ mi-a dat un pic de furca pana sa urc un Windows pe el... "culmea", SP1 a fost o alegere mai buna decat SP2... Linuxul zbarnaia. Nu ma plang de viteza lui ci de faptul ca "preamaritul" SO Windows nu stia sa il tina in frau cum trebuie... dar nu e buba... l-am rezolvat
Despre 570 in general la OC nu bag mana in foc, dar placa aia anume la OC nu era prea ok...
Am avut un Asus A7N8X-E Deluxe cu un Barton 2800+ ... mama ce zile faine... actualul DFI Infinity nf4 Ultra cu Athlon 64 X2 4200+ mi-a dat un pic de furca pana sa urc un Windows pe el... "culmea", SP1 a fost o alegere mai buna decat SP2... Linuxul zbarnaia. Nu ma plang de viteza lui ci de faptul ca "preamaritul" SO Windows nu stia sa il tina in frau cum trebuie... dar nu e buba... l-am rezolvat
Despre 570 in general la OC nu bag mana in foc, dar placa aia anume la OC nu era prea ok...
Scris 20 November 2006 - 04:07 PM
Herr Spiegellman, la Nov 20 2006, 03:04 PM, a spus:
Oho... stiu ce zici 
Pai cred ca aceeasi combinatie am avut-o si eu...
acum caut o platforma 64 biti ca sa pun XP64 pe ea, + ca vreau sa fiu "ready" pentru vista (pe care-l am deja)
cāt despre XP cu SP2, eu pun direct imaginea cu SP2, nu fac SP1 si apoi SP2...
Scris 20 November 2006 - 04:11 PM
Minunat
Nici eu nu am facut aia... doar ca l-am vandut unui prieten... si acuma mor de ciuda !
Ideea e ca CD-ul bootabil cu SP2 nu termina instalarea... ecran albastru imediat dupa restart... Cel cu SP1.0a merge brici
Ideea e ca CD-ul bootabil cu SP2 nu termina instalarea... ecran albastru imediat dupa restart... Cel cu SP1.0a merge brici
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help | ALEX@NDRU | 6 | 4.972 |
|
probleme cu calculatorul
ajutatima va rog |
Nokianu | 0 | 818 |
|
O intrebare : Se poate crea un laptop din componente cumparate personal? | KoopeX | 7 | 6.578 |
|
placa de retea laptop
Nu merge! |
Puffyxx77 | 1 | 1.331 |
|
|
stenelaus | 22 | 7.035 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS