sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Psoriazis topice combinate Evaluare topic: - - - - -

#91 Utilizator offline   adelar 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-June 06

Scris 13 April 2011 - 12:25 PM

Intr-adevar un tratament foarte bun pt.psoriazis este PSORIAZOL- tratament eficient in 90% din cazurile in care nu s-au folosit steroizi. Tot la aceast producator se gaseste si sampon pt. psoriazis in cap si un sapun cu gudron de carbune. Merita incercat sau cel putin citit despre el. Puteti citi pe www.hemoroidin.ro
0

#92 Utilizator offline   Maryus_83 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-February 11

Scris 15 April 2011 - 02:20 PM

Draga King 1968 imi pare bine sa vad ca pana la urma tot mai multi ne intoarcem la natura si tot mai multi devenim adeptii tratamentelor naturiste.Sa nu fiu inteles gresit-nu sunt impotriva medicinei alopate,dar dupa cum vedem tot mai multi dintre noi in multe cazuri medicina clasica nu mai are nici o solutie de rezolvare,a epuizat orice metoda asa cum s-a intamplat si in cazul tau si intr-un final tot la medicina naturista apelam.
Referitor la starea mea vreau sa-ti marturisesc ca ma bucur de vremea frumoasa si-mi pare bine ca vine vara,pot spune ca sunt tratat-sa nu zic vindecat ca nu stiu inca,este prea devreme sa afirm asta-am mai ramas doar in unele locuri cu niste pete rosii,pete care in urma unei vizite la dermatolog mi-a dat asigurari ca aceste pete vor disparea odata cu expunerea la soare.
Ele reprezinta doar un fel de ,,reziduu,, zice dermatologul si cred ca asa este,dupa opinia mea au cam ramas in zona in care rupeam eu scuamele cu mana din cauza ca nu le suportam pe mine.
In continuare te sfatuiesc sa urmezi tratamentul d-nei Virginia,sa perseverezi,sa fii extrem de calm,si cum a fost in cazul meu dupa aprox.o luna jumatate au inceput sa apara rezultatele-la tine poate sa dureze un pic mai mult din cauza tratamentelor anterioare care zic eu ca te-au intoxicat extrem de mult si tratamentul o sa aiba ceva de furca in cazul tau.
Eu nu am apelat la creme cortico. si tin sa precizez ca si in tratamentul favisan nu am apelat la cremele care sunt incluse in tratament.
Nu este cazul sa faci la fel,chiar te sfatuiesc sa le folosesti ca doar vine vara..........la mine era iarna si mi-am permis sa fac o incercare.
Daca mai ai indoieli sau intrebari te rog sa postezi si cand mai intru iti raspund cu cea mai mare placere.
Nu pot sa uit in ce ,,HAL,, am fost si cand ma uit acum la mine-un om normal am impresia doar ca am trait un cosmar
SANATATE MULTA TUTUROR!

Am uitat sa precizez ca ma apropii de aproape o luna de cand am intrerupt tratamentul si inca sunt ca nou.
O sa-l reiau preventiv peste vreo 2 saptamani pentru o perioada de o luna
0

#93 Utilizator offline   Pmirc90 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 05-May 11

Scris 05 May 2011 - 06:23 PM

Dupa cate probabil stim cu totii, cea mai buna solutie pentru psoriazis sunt pestii doctor sau garra rufa. Nu vindeca definitiv insa amelioreaza starea plagilor pentru o perioada indelungata. Fara creme, corticoizi, sperante in tot felul de remedii miraculose sau naturiste, pestii doctor va pot reda sansa de a duce o viata normala.

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 05 May 2011 - 07:11 PM
Motiv editare: scos reclama

0

#94 Utilizator offline   Alinaconta 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-February 11

Scris 11 May 2011 - 05:07 PM

Pentru psoriazis in stare incipienta stiu din familie ca este un medicament naturist foarte bun, nemtesc, dar se gaseste si la noi in farmacii: se numeste Lavian Dermal. Uitati aici prospectul http://www.roportal....entry1060620331
0

#95 Utilizator offline   Raduion1 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-May 11

Scris 29 May 2011 - 01:40 PM

Am si eu probleme cu asa numitul psoriazis . imi apare pe fata pe langa nas , nu intotdeauna dar destul de des , atunci cand apare dau cu dermovate lichid si in cateva ore se usuca si cad coji ( foarte urat ) , apoi dau cu o crema de fata fina de la gerovital si peste o zi sunt ca nou :D .

Fisiere atasate

0

#96 Utilizator offline   king1968 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-February 11

Scris 31 May 2011 - 10:33 AM

dupa cum am spus am luat tratamentul de la favisan pentru psoriazis,sunt la a3-a saptamana de tratament ,plagile s-au subtiat foarte mult ,pielea nu mai crapa(inainte crapa si curgea sange),unele dintre ele sunt foarte palide,nu mai adun pielea cu farasul se desuameaza si acum dar mult mai putin, se pare ca merge bine o sa va tin la curent cu evolutia.

sfatul meu este sa nu mai dati cu dermovate o sa va umpleti tot corpul asa am facut si eu
0

#97 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 31 May 2011 - 12:48 PM

Dupa cate stiu eu,cel mai potrivit centru din lume pentru combaterea Psuriazis este in Israel pe malul marii Moarte pe langa baile Ein Ghedi. Se fac tratamente de 2 saptamani care sunt compuse din bai si namol. Inca informatii :
http://www.google.co...iw=1280&bih=607
0

#98 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 31 May 2011 - 02:02 PM

Vezi postareaEvreul, la 31 May 2011 - 12:48 PM, a spus:

Dupa cate stiu eu,cel mai potrivit centru din lume pentru combaterea Psuriazis este in Israel pe malul marii Moarte pe langa baile Ein Ghedi. Se fac tratamente de 2 saptamani care sunt compuse din bai si namol. Inca informatii :
http://www.google.co...iw=1280&bih=607

Dupa cate stiu eu,pai asta nu inseamna ca acolo este cel mai potrivit loc.Mai vino cu argumnete.

Aceasta postare a fost editata de petreflp: 31 May 2011 - 02:02 PM

0

#99 Utilizator offline   king1968 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 July 2011 - 01:06 PM

buna ziua
am promis ca va tin la curent cu evolutia tratamentului de la favisan, in momentul actual sunt la 2,5 luni ma simt bine plagile au inceput sa dispara ,in cap fara sa dau cu nimic au disparut in proportie de 90 la suta.la un moment dat am avut impresia ca se inmultesc si chiar asa a si fost,am vrut sa renunt dar am mers mai departe,nu am tinut regim (fumez,beau cafea,nu consum deloc alcool) soarele grabeste vindecarea plagilor,nu mai am mancarimi care ma disperau.
0

#100 Utilizator offline   king1968 

• Boboc
  • Pip

Scris 29 July 2011 - 02:25 PM

buna ziua!
am 3 luni de cand folosesc tratamentul de la favisan,ma simt foarte bine plagile mi-au trecut in proportie de 95 la suta,pentru intrebari pot raspunde pe email victor_kid_2004@yahoo.com
sanatate multa!!!!!!!!!!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »