sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Psoriazis topice combinate Evaluare topic: - - - - -

#121 Utilizator offline   Any24pisy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 10

Scris 04 April 2012 - 11:48 AM

[font="Comic Sans MS"]Am psoriazis de mai multi ani si ca multi altii am incercat tot felul de leacuri "minune".Boala am mostenit-o de la mama dar la care nu s-a manifestat.La mine factorul declansator au fost niste injectii facute in timpul unei vacante in alta tara, injectii care mi-au fost administrate pentru dureri ingrozitoare de spate, pe scurt nu ma puteam ridica din pat de durere....asa ca medicii de acolo mi-au injectat timp de 3 zile un medicament minunat care a dus direct la....nenorocirea asta.Inceputul bolii a fost ingrozitor, mai ales ca nu eram adepta medicinii traditionale si am apelat la creme gen Aur Derm o crema cu mimoza,propolis si smirna,care mi-a facut bine dar care mi-a ars pielea,in fine am trecut prin multe.
Acum dupa aproape zece ani de lupte pot spune ca in cazul meu:
-singurul corticoid care a dat randament a fost Fucicort( pe care il folosesc cand nu mai am alternativa),
-regimul alimentar m-a ajutat pt eliminarea toxinelor din organism(de 3 ani sunt vegetariana).
-am renuntat sa ma spal cu sapun/gel de dus.Exista niste sapunuri cu ihtiol sau masline care ajuta pielea sa se mentina hidratata.
-beau lichide ( apa,ceai,compot)
-in cada de baie pun bicarbonat de sodiu si/sau sare de bucatarie.Poti sa te tamponezi si pe corp cu o solutie facuta din bicarbonat si apa.
-incerc sa-mi mentin pielea cat mai hidratata, dupa dus/baie ma ung cu ulei de masline, e mult mai eficient decat cremele de corp obisnuite mai ales ca exista riscul sa contina tot felul de substante rele pt pielea ta.
Sper sa foloseasca cuiva ce am scris mai sus si ca o paranteza va pot spune ca boala recidiveaza,exista perioade bune si perioade rele.
0

#122 Utilizator offline   Elena si traian 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 05-April 12

Scris 05 April 2012 - 12:14 PM

Buna!ma confrunt si eu aceasta "ciuperca" psoriasis :cry: o am de cand ma stiu,acuma am 22 de ani si in toti acesti ani am scapat de ea pe o perioade de 12 luni cat am fost insarcinata si cat am alaptat si asa de bine m-am simtit fara,dar apoi iar a revenit:((.
am folosit foarte multe tratamente printre ultimele e diprosalicul care l-am folosit cam 3 ani,dar cu timpu a inceput sa nu isi mai faca efectu asa ca acuma folosesc dermasis psoriasis nu prea ma incanta rezultatele poate cu timpul o sa am si rezultate.
cineva a folosit sau foloseste dermasis psoriasis?? ce rezultate aveti?
si am mai auzit de ceaiul deniplant,nu stiu cum e ca inca nu am incercat,as vrea sa incerc si ceaiul,cand o sa ajung in Romania pt ca in Franta inca nu am dat de el,ati incercat ceaiul?cum e rezultatul?

Aceasta postare a fost editata de Elena si traian: 05 April 2012 - 12:18 PM

0

#123 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 05 April 2012 - 01:58 PM

Teme combinate.

#124 Utilizator offline   Trys95 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-April 12

Scris 11 April 2012 - 08:09 PM

Vezi postareaElena si traian, la 05 April 2012 - 12:14 PM, a spus:

Buna!ma confrunt si eu aceasta "ciuperca" psoriasis :cry: o am de cand ma stiu,acuma am 22 de ani si in toti acesti ani am scapat de ea pe o perioade de 12 luni cat am fost insarcinata si cat am alaptat si asa de bine m-am simtit fara,dar apoi iar a revenit:((.
am folosit foarte multe tratamente printre ultimele e diprosalicul care l-am folosit cam 3 ani,dar cu timpu a inceput sa nu isi mai faca efectu asa ca acuma folosesc dermasis psoriasis nu prea ma incanta rezultatele poate cu timpul o sa am si rezultate.
cineva a folosit sau foloseste dermasis psoriasis?? ce rezultate aveti?
si am mai auzit de ceaiul deniplant,nu stiu cum e ca inca nu am incercat,as vrea sa incerc si ceaiul,cand o sa ajung in Romania pt ca in Franta inca nu am dat de el,ati incercat ceaiul?cum e rezultatul?

buna seara
am psoriazis de 30+ ani,la inceput,am incercat sa'l tin sub observatie,eream foarte tanara,si...cu timpul,m'am satural sa'l mai ingrijesc si l'am lasat sa'si faca de cap.Constienta fiind ca lupt cu morile de vant.Acum, reuseste sa ma scoata din sarite.Si (desi n'am incetat sa ma informez,de'a lungul timpului) de curand, desi am aflat ca tratamentul e intrat in tara din 2009,am gasit pe GOGU.M'ar interesa,daca cineva stie ceva despre tratamentul cu STELARA? Care se spune este intr-un program experimental(sau nu?)Cine stie ceva(pt.ca am inteles,ca e si foarte scump,si multe contra indicatii,si RISCURISI MARI.Se pare ca tratamentul actioneaza pe sistemul imunitar,si se face in spital,sub observatie.Rog informatii si comentarii. MULTUMESC SANATATE
0

#125 Utilizator offline   Filozof 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 04-May 12

Scris 04 May 2012 - 06:39 PM

Buna,

Pentru Maryus_83 si King1968.
As vrea sa stiu cum mai sunt dupa tratamentul Favisan si sa cer cateva sfaturi. Am si eu psoriazis de multa vreme. M-am tratat si nu prea. Cu diferite creme (n-am exagerat cu cremele cortizonice,mai mult creme cat mai naturale)si cu regim alimentar chiar vegetarian de multe ori.Pot sa zic ca ajuta dar nu rezolva. M-am pregatit de tratamentul de la Favisan de cativa ani si abia acum m-am hotarat. L-am achizitionat si astazi e prima zi.Sunt convins ca ma va ajuta.
As dori sa-i intreb pe cei doi cat de stict au tinut tratamentul ,daca au inceput asa cum se recomanda in primele 7 zile doar cu ceaiuri si aproape nimic de mancare,daca au avut a zi fara tratament,daca au facut clisme si cat de des si alte amanunte care mi-ar putea fi de ajutor.
Va multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Filozof: 04 May 2012 - 06:43 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic