Asa-i ca o sa ma ajutati?
Pagina 1 din 1
culori verzui la imprimate color
Scris 18 November 2006 - 10:36 PM
Mi-am instalat de curand o imprimanta HP 3420, si tot ce printez color are o nuanta verzuie! Ce parere aveti, care poate fi problema?(ca eu habar n-am...
)
Scris 20 November 2006 - 06:12 PM
[quote name='veredit' date='Nov 18 2006, 10:36 PM' post='446146']
Mi-am instalat de curand o imprimanta HP 3420, si tot ce printez color are o nuanta verzuie! Ce parere aveti, care poate fi problema?(ca eu habar n-am...
)
Asa-i ca o sa ma ajutati? [ / quote]
Dacă te referi la nuanţa verzuie a zonelor care trebuiau să fie negre, asta ţine de faptul că s-a folosit negru de sinteză (obţinut din C, M, Y) īn loc de negru - negru (K). Din cāte ştiam eu, HP-ul tocmai cu asta se lăuda, că la ei negrul e negru, nu e de sinteză, dar eu sunt fan Canon de vreo trei ani, aşa că nu prea pot să-mi dau cu părerea īn cunoştinţă de cauză.
Eventual, mai caută detalii pe la celelalte thread-uri despre imprimante.
Asa-i ca o sa ma ajutati? [ / quote]
Dacă te referi la nuanţa verzuie a zonelor care trebuiau să fie negre, asta ţine de faptul că s-a folosit negru de sinteză (obţinut din C, M, Y) īn loc de negru - negru (K). Din cāte ştiam eu, HP-ul tocmai cu asta se lăuda, că la ei negrul e negru, nu e de sinteză, dar eu sunt fan Canon de vreo trei ani, aşa că nu prea pot să-mi dau cu părerea īn cunoştinţă de cauză.
Eventual, mai caută detalii pe la celelalte thread-uri despre imprimante.
Aceasta postare a fost editata de harald: 20 November 2006 - 06:12 PM
Scris 23 November 2006 - 03:25 PM
mouais...
habar n-am
doar daca imprimanta nu a stat prea mult pe dulap si acuma ai repus-o īn functiune.
daca e noua si īn garantie, si sti si adresa magazinului...eu n-as ezita
habar n-am
doar daca imprimanta nu a stat prea mult pe dulap si acuma ai repus-o īn functiune.
daca e noua si īn garantie, si sti si adresa magazinului...eu n-as ezita
Scris 23 November 2006 - 08:38 PM
veredit, la Nov 21 2006, 04:01 PM, a spus:
Da,am cartusele originale... 
Listează nişte pagini de test, gen "nozzle check" sau "head alignment" sau cum s-or fi numind astea la HP şi te convingi dacă fiecare culoare īn parte este listată corect. Sau cumpără un set nou de cartuşe, poate astea au stat prea mult nefolosite. Oricum, n-ai reuşit să spui ce e verzui - zonele negre sau zonele albastre?
Aceasta postare a fost editata de harald: 23 November 2006 - 08:41 PM
Scris 24 November 2006 - 06:13 AM
Negrul e negru daca exista, daca nu atunci e de sinteza. E o idee buna sa verifici daca mai ai cerneala in cartusul negru 
O idee buna, pagina de test.
O idee buna, pagina de test.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Canon MP !60 Pixma | tibi1080 | 1 | 2.958 |
|
Procesoare
intrebare |