Meditatiile De unde ati gasit meditatorii pentru copii?
Scris 18 November 2006 - 03:59 PM
Scris 18 November 2006 - 04:30 PM
mosumic, la Nov 18 2006, 03:59 PM, a spus:
Exerciţiu pentru părinţi: crezi că e mai bine pentru elev să facă meditaţiile cu profesorul de la orele de curs? Nu crezi că elevul va primi note mai mari decât merită? Nu crezi că elevul se va limita de fapt la acelaşi bagaj de cunoştinţe, iar meditaţiile vor fi plătite degeaba?
Un alt profesor ca meditator, îi va oferi contactul cu alt punct de vedere, iar notele de la ore vor fi obţinute "pe bune", în timp ce meditaţiile cu profesorul de la orele de curs îl vor face pe acesta să-şi piardă autoritatea în faţa elevului cu care se întâlneşte şi în particular. Acum depinde şi de scopul acestor meditaţii: acumularea de cunoştinţe suplimentare sau obţinerea de note mai mari, indiferent de nivelul de cunoştinţe?
Scris 18 November 2006 - 04:51 PM
Scris 18 November 2006 - 06:14 PM
Si daca tot s-a ridicat problema, nu credeti ca platind meditatii parintii gresesc? Vorbesc de elevii ce termina ciclul gimnazial, au trecut prin el ca "rata in apa" - nu s-a lipit nimic de ei. Cum ajung parintii la ideea ca ar trebui platite niste meditatii? Copilul supravegheat zi de zi, caruia ii acorzi cateva ore, nu ajunge sa aiba nevoie de meditatii.
Un copil este o datorie sfanta. L-ai facut, zi de zi (chiar daca esti director de firma, ministru sau om simplu) , ai obligatia de a-l controla la temele de casa, de a-i oferi ajutorul tau cand nu intelege ceva. Cand v-ati lovit de o necunoscuta, se rezolva in echipa ( nu esti obligat sa stii chiar totul) . Eu cred ca cei care isi dedica timp suficient copiilor , nu ajung la nevoia de meditatii. Iar in cazul mentionat ( cei care termina ciclul gimnazial) elevii pentru care se apeleaza la meditatii,in marea majoritate, sunt cei care abia trec clasa si ar dori sa ia examenul.
Scris 18 November 2006 - 06:31 PM
Scris 18 November 2006 - 07:21 PM
mosumic, la Nov 18 2006, 07:59 AM, a spus:
De ce trebuie meditatori pentru copiii ??? in primul rand !!! Ce alta treaba au cei din RO decat sa invete si sa se dea grande !!! Parintii sint de vina ca le dau coarne cu promisiuni ca n-ai grija tezaurul mamei, iti luam un meditator si o sa intri la liceu chiar dac el se duce sa ia examenul !!!
Asta chiar ma amuza !!! Cautati meditatori in Bucuresti la limba romanii pentru copil cu amindoi parinti romani din cea mai buna scoala unde romana se preda un cel mai decorat profesor de literatura romana ???
Am intrat in College cu bursa, examen in limba romana, 10 la matematica si 6 mi-au dat la romana dar l-au corectat pe 8 cand au deschis gura si alti candidati si nu aveau ce sa spuna !!!
Fara meditator, doar culegerea Gheba si altele am rasfoit ca timp am avut mai mult decat bani !
Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 18 November 2006 - 07:26 PM
Scris 18 November 2006 - 07:57 PM
Anca/Maria, la Nov 18 2006, 04:51 PM, a spus:
Nici eu, da' [spinelli] o să pretindă că de-aia nu e nimic de capul nostru şi de-aia avem păreri atât de critice despre şcoala românească
Daydreamer, la Nov 18 2006, 06:14 PM, a spus:
Si daca tot s-a ridicat problema, nu credeti ca platind meditatii parintii gresesc?
Chiar dacă am trăi într-o lume mai bună, meditaţiile ar trebui totuşi să existe pentru capitole pe care şcoala nu-şi propune şi nu are de ce să le acopere. La terminarea liceului, eu încă nu eram capabil să traduc un film din engleză şi cred că ar fi fost mult mai bine dacă aş fi fost în stare să fac asta încă de la sfârşitul clasei a VIII-a. Dar nu şcoala, ci doar meditaţiile particulare s-ar putea ocupa de aşa ceva.
Scris 25 November 2006 - 07:53 PM
Presupun ca majoritatea parintilor, cand isi trimit copiii la meditatii, au in vedere ca sistemul romanesc de invatamant este putred, si spera ca prin meditatii sa adauge la bagajul de cunostinte al copilului ceea ce stiu sigur ca nu s-a facut la clasa
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cu bebele in avion | soresita | 7 | 4.646 |
|
Copilul meu NU vorbeste corect; are o Tulburare Psihica | PourMoi | 36 | 5.873 |
|
Cresa Oitelor
conditiile din aceasta cresa sau alte crese din Bucuresti |
kriemhild | 7 | 5.925 |
|
Certurile dintre parinti si copii | deea_s | 219 | 13.389 |
|
Probleme cu parintii
Oare e vina mea??? |
Cosmin cy | 9 | 1.982 |
Contact
Facebook