Sari la conținut
Forum Roportal
mosumic

Meditatiile

Evaluează acest topic

De unde ati gasit meditatorii pentru copii?  

24 membri au votat

  1. 1. La clasa a VIII_a sau chiar mai devereme, multi incep meditatiile. De unde va alegeti profesorii?

    • -din recomandarile altora
      5
    • -dintre profesorii de la clasa
      6
    • -din ziar, de pe net
      2
    • -dintre rude, prieteni, cunostinte (daca am)
      6
    • -din alte surse
      5
  2. 2. Daca se vor scoate examenele nationale, va veti mai medita copiii?

    • da
      10
    • nu
      4
    • nu stiu, depinde cum va fi selectia
      10


Postări Recomandate

Exercitiu pentru parinti...cum este mai bine sa alegem meditatorii pentru copiii nostri? din cei pe care ii stim de la scoala sau altii?

Exerciţiu pentru părinţi: crezi că e mai bine pentru elev să facă meditaţiile cu profesorul de la orele de curs? Nu crezi că elevul va primi note mai mari dec

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu propun sa invete, sa fie atenti la orele de curs, sa-i intrebe pe profesori tot ce nu inteleg, sa fie activi si nu au cum sa nu ia orice examen la sfarsitul clasei a VIII. - a.

Si daca tot s-a ridicat problema, nu credeti ca platind meditatii parintii gresesc? Vorbesc de elevii ce termina ciclul gimnazial, au trecut prin el ca "rata in apa" - nu s-a lipit nimic de ei. Cum ajung parintii la ideea ca ar trebui platite niste meditatii? Copilul supravegheat zi de zi, caruia ii acorzi cateva ore, nu ajunge sa aiba nevoie de meditatii.

 

Un copil este o datorie sfanta. L-ai facut, zi de zi (chiar daca esti director de firma, ministru sau om simplu) , ai obligatia de a-l controla la temele de casa, de a-i oferi ajutorul tau cand nu intelege ceva. Cand v-ati lovit de o necunoscuta, se rezolva in echipa ( nu esti obligat sa stii chiar totul) . Eu cred ca cei care isi dedica timp suficient copiilor , nu ajung la nevoia de meditatii. Iar in cazul mentionat ( cei care termina ciclul gimnazial) elevii pentru care se apeleaza la meditatii,in marea majoritate, sunt cei care abia trec clasa si ar dori sa ia examenul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daydreamer, ceea ce zici tu este adevarat. dar nu numai elevul si parintele trebuiele sa se implice. si profesorul trebuie sa fac o treaba buna si sa se dedice meseriei. daca toate ar fii bune, nu ar mai fii nevoie de meditatii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Exercitiu pentru parinti...cum este mai bine sa alegem meditatorii pentru copiii nostri? din cei pe care ii stim de la scoala sau altii?

 

 

 

De ce trebuie meditatori pentru copiii ??? in primul rand !!! Ce alta treaba au cei din RO decat sa invete si sa se dea grande !!! Parintii sint de vina ca le dau coarne cu promisiuni ca n-ai grija tezaurul mamei, iti luam un meditator si o sa intri la liceu chiar dac el se duce sa ia examenul !!!

 

Asta chiar ma amuza !!! Cautati meditatori in Bucuresti la limba romanii pentru copil cu amindoi parinti romani din cea mai buna scoala unde romana se preda un cel mai decorat profesor de literatura romana ???

 

 

Am intrat in College cu bursa, examen in limba romana, 10 la matematica si 6 mi-au dat la romana dar l-au corectat pe 8 cand au deschis gura si alti candidati si nu aveau ce sa spuna !!!

 

Fara meditator, doar culegerea Gheba si altele am rasfoit ca timp am avut mai mult decat bani !

Editat de Olga Khan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
da...copiii chiar au voie de meditatii? eu n'am fost meditata niciodata :unknw:

Nici eu, da' [spinelli] o să pretindă că de-aia nu e nimic de capul nostru şi de-aia avem păreri at

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai, voi uitati ca unii copii sunt aproape batuti in cap cu paru'. Si mai uitati replica aceea atat de buna din Teodoreanu: "Profesorul are pe cap 30 de copii sau mai multi, nu poate sa-i fie parinte fiecaruia" - poate pentru ca dascalii sunt in majoritate mediocri. Si de aceea se gasesc inca in scoala romaneasca specimene care dupa 8 ani de scoala habar n-au de gramatica, le ia 3 minute complete sa inmulteasca doua numere de 4 cifre daca au doar foaie si creion, si iti plaseaza Kievul intr-o tara latina.

 

Presupun ca majoritatea parintilor, cand isi trimit copiii la meditatii, au in vedere ca sistemul romanesc de invatamant este putred, si spera ca prin meditatii sa adauge la bagajul de cunostinte al copilului ceea ce stiu sigur ca nu s-a facut la clasa :yam: Si in plus, ce copil poate refuza sa ia meditatii? Cand atotputernicul parinte insista?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×