am instalat apache de pe site-ul oficial si din multe aplicatii care contin apache ca apache2triad, xampp, appserv etc. si nu merge. Adica scriu in browser localhost si nimic. Serviciul merge, n-am probleme cu el, n-am erori nici in error.log, n-am probleme nici cu portul (am verificat cu xampp, are el o aplicatie de port checking).
Va rog mult sa ma ajutati. Merci
Pagina 1 din 1
probleme cu apache
Scris 18 November 2006 - 08:13 PM
Hmm nu ai specificat ce sistem de operare ai... dar ma gandesc ca Windows XP.
Uite-te prima data in \WINDOWS\system32\drivers\etc in fisierul hosts daca e setat la localhost IP-ul 127.0.0.1.
Incearca intre timp sa dai http://127.0.0.1
Daca nu, atunci incearca o alta alternativa in loc de Apache...
Ai putea folosi IIS [Internet Information Services] de la Windows XP [dai la Add or Remove Programs / Add Remove Windows Components si il instalezi daca nu e instalat deja].
Configurezi si vezi daca cu ala merge
Uite-te prima data in \WINDOWS\system32\drivers\etc in fisierul hosts daca e setat la localhost IP-ul 127.0.0.1.
Incearca intre timp sa dai http://127.0.0.1
Daca nu, atunci incearca o alta alternativa in loc de Apache...
Ai putea folosi IIS [Internet Information Services] de la Windows XP [dai la Add or Remove Programs / Add Remove Windows Components si il instalezi daca nu e instalat deja].
Configurezi si vezi daca cu ala merge
Aceasta postare a fost editata de Shockeru: 18 November 2006 - 08:14 PM
Scris 19 November 2006 - 08:37 AM
Am incercat ce mi-ai spus si nici un rezultat. Sa iti dau mai multe detalii: am incercat vreo 3-4 versiuni de apache (si 1.x si 2.x), am incercat si IIs, am localhost setat pe 127.0.0.1, OS este win xp cu sp2, am oprit pana si windows firewall de tot si nimic. Poate ca acum ma poti ajuta si mai mult. Merci.
Mi-a venit o idee imediat dupa ce am postat mesajul anterior. Am reusit sa il fac sa mearga. Dar cu "sacrificii". Adica trebuie sa opresc conexiunea la net. Daca poti sa imi spui mai exact ce anume trebuie sa fac cu conexiunea ca sa pot sa stau si pe net si sa si lucrez in php ? Merci mult.
Mi-a venit o idee imediat dupa ce am postat mesajul anterior. Am reusit sa il fac sa mearga. Dar cu "sacrificii". Adica trebuie sa opresc conexiunea la net. Daca poti sa imi spui mai exact ce anume trebuie sa fac cu conexiunea ca sa pot sa stau si pe net si sa si lucrez in php ? Merci mult.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Atestat Informatica
idei, teme, subiecte, exemple, etc :)) |
bai3tzash | 5 | 9.588 |
|
Power Builder
migrarea proiectului din PB8 in PB10 |