Roaccutane medicamentul pt acnee
Scris 17 November 2006 - 11:03 PM
Salut. Vreau sa redeschid o tema mai veche....Roaccutane. Am 29 ani si nu scap de o acnee vulgara care imi marcheaza viata de zi cu zi. Dupa multe analize si fel de fel de ''recomandari'' si tratamente....am ajuns la Roaccutane. Mi-a fost recomandat de medicul dermatolog, dar am citit mult despre el si vad ca sunt efecte adverse f periculoase. Rog persoanele care au facut tratament cu acest medicament sa imi raspunda la cateva intrebari: ''Dupa incetarea tratamentului(la cateva luni), cum au iesit analizele la sange? Colesterolul este marit? A avut cineva probleme cu glanda tiroida? Pielea ramane uscata si dupa tratament(pe corp e mai uscata decat inainte)? Au aparut riduri in urma tratamentului? Ce alte probleme au aparut in urma tratamentului cu Roaccutane? " Ma uit in urma si totul pare ca un ''interviu maraton''. Imi cer scuze, dar nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc anticipat. :flowers:
Scris 04 March 2007 - 11:37 PM
Puteti sa scrieti orice despre cosuri:
Ce metode ati folosit pentru disparitia acestora?
Au functionat?
etc...
va astept
Ce metode ati folosit pentru disparitia acestora?
Au functionat?
etc...
va astept
Scris 05 March 2007 - 12:53 AM
vezi ca sunt mai multe topicuri legate de cosuri-acnee in care apar diverse opinii,informatii despre acest subiect
Scris 05 March 2007 - 09:02 PM
sorry...
nu mi-am dat seama
n-am stat sa caut pentru ca imi era cam rau
mersi ca mi-ai spus
nu mi-am dat seama
n-am stat sa caut pentru ca imi era cam rau
mersi ca mi-ai spus
Scris 06 March 2007 - 03:29 PM
Si eu am un cos, destul de mare pe spate. Nu stiu ce sa fac? La doctor imi este frica sa merg. Ce imi recomandati?
Scris 07 March 2007 - 01:08 AM
daca e in piele si nu poti sa-l scoti lasa-l ca se va absorbi si iti va trece.la doctor e bine sa te duci cand ai cu adevarat probleme cu cosurile si nu mai poti sa le faci fata
Scris 12 March 2007 - 02:24 PM
Iti multumesc pt rapsuns dark pearl. Cred ca totusi voi merge la doctor, insa nu stiu la cine sa merg. Stiti voi un medic dermatolog bun din Brasov ?
Scris 29 March 2007 - 12:39 PM
sufar de acnee de aproape 9 ani (am 20)...dar nu e o acnee obisnuita...e foarte vulgara si urata pe toata fata in special pe barba si pe obraji...sunt ca si furungurile sub piele si dor ingrozitor...am incercat numeroase tratamente dar nu a dat nici unul rezultat....am mers si la foarte multi dermatologi dar degeaba....nu au stiut nici unul sa imi dea exact tratamentul corespunzator ...sunt disperata....si in acelasi timp m-am saturat sa tot imi apara pe fata si sa ma doara ,,,va rog sa ma ajutati sa imi recomandati un dermatolog foarte bun......eu sunt din timiosara.... va multumesc...
Scris 29 March 2007 - 01:35 PM
Data viitoare cand mergi la dermatolog intreaba-l daca poate sa-ti prescrie medicamentul Rubozinc sau Effizinc sau un echivalent romanesc (astea-s medicamente din Franta). Trebuie sa faci un tratament lung, macar 6 luni dar in general rezultatele sunt foarte satifacatoare.
Scris 07 April 2007 - 08:05 AM
Eu am avut timp de mai multi ani acnee pe frunte. Cosurile erau foarte mari si dureroase...si eram plin.
Iti recomand
1. De la farmacie RETIN-A.
2. Sa nu le spargi sub nici o forma.
Trebuie sa te dai in strat subtire cu retin-a vreo luna jumate...timp in care iti apar si mai multe...eu la un moment dat vroiam sa renunt dar am continuat totusi...la mine a functionat si nici in ziua de azi nu mai am probleme...poate imi mai apare un cos odata la juma de an
Iti recomand
1. De la farmacie RETIN-A.
2. Sa nu le spargi sub nici o forma.
Trebuie sa te dai in strat subtire cu retin-a vreo luna jumate...timp in care iti apar si mai multe...eu la un moment dat vroiam sa renunt dar am continuat totusi...la mine a functionat si nici in ziua de azi nu mai am probleme...poate imi mai apare un cos odata la juma de an
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tuse productiva-tuse seaca. | Malina_13 | 13 | 1.893 |
|
vaccinul antigripal | sarah12 | 1 | 1.685 |
|
Medicamente: Digeston | Ecaterina | 1 | 10.785 |
|
Chestionar: Etnobotanice | xLolita | 11 | 1.268 |
|
Algocalminul va fi eliberat din august doar cu reteta | nightwish | 22 | 3.445 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS