sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Roaccutane medicamentul pt acnee Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   yin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 17 November 2006 - 11:03 PM

Salut. Vreau sa redeschid o tema mai veche....Roaccutane. Am 29 ani si nu scap de o acnee vulgara care imi marcheaza viata de zi cu zi. Dupa multe analize si fel de fel de ''recomandari'' si tratamente....am ajuns la Roaccutane. Mi-a fost recomandat de medicul dermatolog, dar am citit mult despre el si vad ca sunt efecte adverse f periculoase. Rog persoanele care au facut tratament cu acest medicament sa imi raspunda la cateva intrebari: ''Dupa incetarea tratamentului(la cateva luni), cum au iesit analizele la sange? Colesterolul este marit? A avut cineva probleme cu glanda tiroida? Pielea ramane uscata si dupa tratament(pe corp e mai uscata decat inainte)? Au aparut riduri in urma tratamentului? Ce alte probleme au aparut in urma tratamentului cu Roaccutane? " Ma uit in urma si totul pare ca un ''interviu maraton''. Imi cer scuze, dar nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc anticipat. :flowers:
0

#2 Utilizator offline   nykole 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-February 07

Scris 04 March 2007 - 11:37 PM

Puteti sa scrieti orice despre cosuri:
Ce metode ati folosit pentru disparitia acestora?
Au functionat?
etc...

va astept :friends:
0

#3 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 05 March 2007 - 12:53 AM

vezi ca sunt mai multe topicuri legate de cosuri-acnee in care apar diverse opinii,informatii despre acest subiect :friends:
0

#4 Utilizator offline   nykole 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-February 07

Scris 05 March 2007 - 09:02 PM

sorry...
nu mi-am dat seama
n-am stat sa caut pentru ca imi era cam rau
mersi ca mi-ai spus
0

#5 Utilizator offline   Sziszy 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-March 07

Scris 06 March 2007 - 03:29 PM

Si eu am un cos, destul de mare pe spate. Nu stiu ce sa fac? La doctor imi este frica sa merg. Ce imi recomandati?
0

#6 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 07 March 2007 - 01:08 AM

daca e in piele si nu poti sa-l scoti lasa-l ca se va absorbi si iti va trece.la doctor e bine sa te duci cand ai cu adevarat probleme cu cosurile si nu mai poti sa le faci fata
0

#7 Utilizator offline   Sziszy 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-March 07

Scris 12 March 2007 - 02:24 PM

Iti multumesc pt rapsuns dark pearl. Cred ca totusi voi merge la doctor, insa nu stiu la cine sa merg. Stiti voi un medic dermatolog bun din Brasov ?
0

#8 Utilizator offline   ioana.adela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-October 06

Scris 29 March 2007 - 12:39 PM

sufar de acnee de aproape 9 ani (am 20)...dar nu e o acnee obisnuita...e foarte vulgara si urata pe toata fata in special pe barba si pe obraji...sunt ca si furungurile sub piele si dor ingrozitor...am incercat numeroase tratamente dar nu a dat nici unul rezultat....am mers si la foarte multi dermatologi dar degeaba....nu au stiut nici unul sa imi dea exact tratamentul corespunzator ...sunt disperata....si in acelasi timp m-am saturat sa tot imi apara pe fata si sa ma doara ,,,va rog sa ma ajutati sa imi recomandati un dermatolog foarte bun......eu sunt din timiosara.... va multumesc...
0

#9 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 29 March 2007 - 01:35 PM

Data viitoare cand mergi la dermatolog intreaba-l daca poate sa-ti prescrie medicamentul Rubozinc sau Effizinc sau un echivalent romanesc (astea-s medicamente din Franta). Trebuie sa faci un tratament lung, macar 6 luni dar in general rezultatele sunt foarte satifacatoare.
0

#10 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 07 April 2007 - 08:05 AM

Eu am avut timp de mai multi ani acnee pe frunte. Cosurile erau foarte mari si dureroase...si eram plin.

Iti recomand

1. De la farmacie RETIN-A.
2. Sa nu le spargi sub nici o forma.

Trebuie sa te dai in strat subtire cu retin-a vreo luna jumate...timp in care iti apar si mai multe...eu la un moment dat vroiam sa renunt dar am continuat totusi...la mine a functionat si nici in ziua de azi nu mai am probleme...poate imi mai apare un cos odata la juma de an :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tuse productiva-tuse seaca. Malina_13  13 1.893
Replici noi vaccinul antigripal sarah12  1 1.685
Replici noi Medicamente: Digeston Ecaterina  1 10.785
Poll (No New) Chestionar:    Etnobotanice xLolita  11 1.268
Hot Topic (New) Algocalminul va fi eliberat din august doar cu reteta nightwish  22 3.445